HDD rekordér Sencor SHR 9116T s DVB-T

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod 321start 2. 1. 2007 18:27

to Lukash1: Já nepřehraju jediné DVD-R. Tak to vypadá na reklamaci rekordéru... :-/

I vám ostatním normálně přehrávají DVD-R???
321start
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod George152 2. 1. 2007 19:27

DVD-R přehrává v pohodě,ale nejde mě DVD+RW,rekordér ho nenajde,možná se to rozchodí.....
George152
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 321start 2. 1. 2007 20:14

to George152: tak to zas jde mě.. :lol: :roll:
321start
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brubla 2. 1. 2007 21:23

321start: Všechny DVD vypálené jinde jsem přehrál bez problému. Zkoušel jsem nahrávat na DVD-R, po finalizaci jsem ho přehrál v počítači i v jiném DVD přehrávači. Podle předchozích příspěvků to vypadá, že spíš než +/- bude rozhodovat konkrétní typ média.

gemini: Funguje mi USB externí box (typ nevím, je to 2.5 palec, vypadá jako knížka ze stříbrného kovu, měli to v CZC nebo Alza), v něm je 30GB HDD, celý jako primární oddíl, FAT32. Potřeboval ale připojit externí napájení, USB z přehrávače to neutáhlo.
brubla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 321start 2. 1. 2007 21:32

to brubla: No já mám všechno Verbatim a zkoušel jsem i Sony. Nic ... ani jedno mínus to nepřehrálo. Nahrávat jsem ani nezkoušel, když nefunguje taková prkotina.
321start
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bavorovec 3. 1. 2007 00:54

+/- R/RW - zkousel jsem +RW SONY, -R Verbatim, s temi neni problem, ale -R Imation to proste pro nahravani nevidi.
bavorovec
Junior

Odeslat příspěvekod Lused 3. 1. 2007 00:56

hele nevite nahodou nekdo jak do toho zarizeni nacpat novy kodeky na avi? to bude asi to samy jako ze na to nejni novy firmware, kterej by to potrebovalo jak sul. taky mi to blika v intervalu cca 1 vteriny, ale vsim sem si toho jen na svetlych scenach treba na nebi v andeli pane :-) taky mi nejde zkopirovat zadny dyvko z placky na hdd, na prehravani divxu abych mel navod, menu vypada pokazdy jinak
jeste sem se tu nikde nedocet, jestli vam funguje zaktivovani VPS z digitalniho tuneru, mne ne. z analogovyho jo, ale zase furt bezi hdd i pri vypnutem pristroji. nechapu proc. obcas se zasekne tak, ze ho musim vypnout, obcas (asi 2x) se zasek tak, ze sem ho musel vytahnout ze zasuvky.
docela mi vadi, ze pri prehravani nevidim casove, kde sem. na stupnici to vidim, zacatek a konec maj ocislovanej, ale aktualni pozici nikde v cislickach nevidim.
Lused
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gemini 3. 1. 2007 09:22

to brubla:diky za info,už jsem na to přišel-externí hdd musí být fat nebo fat32 a hlavně můj problém byl ,že na externí hdd dávám jen logický oddíl,ale on vydí jen PRIMÁRNÍ!,tak že vyřešeno(škoda,že to nevěděli ve fastu,když jsem se na to ptal:( )
Ještě vyřešit ten hroznej DVB-t tuner,nechápu co tam způsobuje to blikání,když analog je v pohodě?Ve fastu mi řekli,že o tom slyší poprvé:))a že to mám odnést do servisu:(
Další je asi problém s citlivostí na rušivé signály,silnější mux mi to nenaladí pokud neodpojím anténu a nedám tam jen kus drátu:(
gemini
Junior

Odeslat příspěvekod pepek 3. 1. 2007 12:39

Zítra jdu 9116T reklamovat - nepřehrál jsem ani jedno DVD-R, které vezme kdejaký jiný přehrávač. Nelze ani "záložní" kopie pořízené na DVD+R nahrát na HDD. Jedu rovnou do Říčan, tak uvidím jejich reakci. Jinak DVB-T mi na Praze zobrazuje slušně bez pruhů, ale nejde mi VPS z digitálu, hlučnost je také docela vysoká.
pepek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mrxx 3. 1. 2007 15:23

To Pepek: tak se jich take rovnou zeptejte, jak odstrani to blikani a vypadky v DivX titulcich, kdyz neni k dispozici novy FirmWare, to by mne fakt zajimalo...
mrxx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepek 3. 1. 2007 16:27

Uvidíme, jak budou vstřícní a poznatky popíši. Já 9116T vzal před vánocemi z e-shopu pro děti a prošvihnul jsem 14 denní lhůtu na vrácení. Pokud bych toto zjistil hned, tak jsem ho hned vracel.
pepek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ZdenekHQ 3. 1. 2007 20:04

Chtěl bych Vám poděkovat za tuto diskuzi, uvažoval jsem o SHR9225, to kvůli DVBT tuneru,ale když čtu o tom, jakej je to krám a hlavně jak se dovozce staví k reklamacím, tak od toho dávám ruce pryč.
ZdenekHQ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod -sed- 3. 1. 2007 22:50

Mam ho 14 dni a zatim vše bez zásadních problémů. Pravda, jednou se zasekl při přehrávání z HDD tak, že jsem ho musel odpojit ze zásuvky, ale jinak vše funguje jak má. Než přijdete na to, jak to všechno ovládat, to aby jste si vzali dovolenou. Ten hurá návod, co je k tomu, je na 2 věci. Když ho vypojte ze zdi, přidává do propojení analogové antény s televizí šum.

Jeden problém přece jen byl. Když jsem ho zapojil (analog) k SONY Bravia přes Scart, vstup AV se pořád jakoby znovu zapínal - blikal obraz, zvuk ok. Zřejmě to ale bylo televizí (byla na něj asi moc chytrá). Vyřešil jsem to přepnutím na NTSC místo PAL na rekordéru.
-sed-
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ZdenekHQ 5. 1. 2007 12:31

Ten šum po vytažení ze zásuvky je normální, je to tím, že anténa je uvnitř propojena přes oddělovací stupeň, který se bez napájení chová jako útlumový člen.
Mě by zřejmě nejvíc vadilo to blikání, protože mám problémy i s monitorem pod 75Hz, už vnímám obraz jako neklidný, 100Hz televizi mám už spoustu let a teď bych si měl pořídit něco, co "krade" televizní řádky a bliká jak vánoční stromeček...
Nicméně nejzajímavější je ta rekace "tuto závadu jsme tady ještě neměli", mají to dobře naučený a je to většinou normální reakce v situacích, kdy prostě nemají řešení a velmi dobře to ví.
ZdenekHQ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lused 5. 1. 2007 15:36

ZdenekHQ píše:Ten šum po vytažení ze zásuvky je normální, je to tím, že anténa je uvnitř propojena přes oddělovací stupeň, který se bez napájení chová jako útlumový člen.
Mě by zřejmě nejvíc vadilo to blikání, protože mám problémy i s monitorem pod 75Hz, už vnímám obraz jako neklidný, 100Hz televizi mám už spoustu let a teď bych si měl pořídit něco, co "krade" televizní řádky a bliká jak vánoční stromeček...
Nicméně nejzajímavější je ta rekace "tuto závadu jsme tady ještě neměli", mají to dobře naučený a je to většinou normální reakce v situacích, kdy prostě nemají řešení a velmi dobře to ví.
Lused
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků