MP4 Doonio Entra s micro sd,kdo chce, ptejte se,odpovim.

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Dragonnx 21. 2. 2007 21:49

coolio píše:A recenze je tu

[url=http://www.mp3centrum.cz/new.php?newId:22]Jednoduchý ale nadupaný elegán - Recenze přehrávače Doonio Entra /url]


Díky :) . Včera tam ta recenze ještě nebyla. Jdu si jí přečíst. O tomhle MP4 přehrávači jsem se dozvěděl až včera. Chtěl bych ho, ale nejspíš si na něj ještě delší dobu počkám.

Dragonnx
Neopunk & Emo = my music love
Dragonnx
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod pepek 24. 2. 2007 11:02

Jen ještě pro upřesnění - v nadpisu tématu je microSD, ale ve skutečnosti má Entra slot na miniSD, což je dost podstatný rozdíl.
pepek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Redrum11 24. 2. 2007 21:35

zdravim, jak si tento prehravac rozumi s mac os x? diky za vase reakce...
Redrum11
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kajmani 27. 2. 2007 22:02

Tak jak jsem rikal, koupil jsem ho i sobe. Pritelkyne ma bily a ja cerny. Pekne 1GB a 1GB sd kartu v cene. Nekde to najdete pekne v tomto balicku. Myslim,ze jsem se znova zamiloval, ale ne do holky,ale do toho prehravace. Je fakt spica. Jen promluvit. Takze kdo chce za rozumnou cenu na karty, tak tohle je fakt luxusni zalezitost. Recenze je taky tady o stranku vyse. Aspon se o tom dozvite vice
kajmani
Junior

Odeslat příspěvekod zero 3. 3. 2007 05:57

mě by zajímalo jakou rychlostí se nahrávají a odesílají data , tady je docela levná 2GB karta -> hxxp://www.megaobchod.cz/minisd/kingston-minisd-2gb/ , tak jestli to bude dost rychlý ?
zero
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pepek 3. 3. 2007 08:19

Malý dotaz, stává se někomu, že Entra si po vypnutí a zapnutí po pár hodinách nepamatuje nastavenou češtinu v menu, přejde na angličtinu a pak nenajede do místa skladby a playlistu, kde byla vypnuta? Je to obvyklé u více přístrojů nebo je to na reklamaci?
pepek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kajmani 5. 3. 2007 19:38

zdarec entraci:) no me se to nestava, bezne si to vse pamatuje. Jinak jsem mrknul na to video je take vpozontku koukatelne
kajmani
Junior

Odeslat příspěvekod Antol29 9. 3. 2007 15:36

i přes samou chválu co jsem na entru na internetu nasel, prave muj kousek musi mit nejakej problem :roll: (i kdyz koukam ze uz nejsem jediny :) moje entra se s nastavenym "power save" modem (tzn ze pri neaktivite uplne zhasne display) chova uplne nevypocitatelne, pri stisku tlacitka se obcas odmita rozsvitit (a dokonce se chova ruzne pri ruznych nastavenich jasu, tzn kdyz to nastavim na 2 tak to treba chvili jede bez problemu, ale pakm si to hodim zpatky na 4 a zas to nefunguje, pak nabiju akumulator a nefunguje to u zadneho stupne podsviceni), obcas se dokonce i spusti s tmavym displayem a pomuze az nekolikasekundove vypnuti prehravace pres prepinac "power off"... zajimave ze pri "normal" modu vsechno jede jak ma. a jeste jedne vtipne veci jsem si vsimnul, kdyz je akumulator uz hodne vybity, zeslabne intenzita jasu (tzn ze na nizsi hodnotu nez 5 uz nejde na displayi nic videt)

o cestine v menu nevim, pouzivam anglictinu, cesky font mi prijde jeste o neco malo osklivejsi nez ten EN, ale mam pocit ze si taky obcas nepamatuje pisnicku ktera hrala pri vypnuti

nevite nekdo co s tim? dalo by se to spravit prehranim spravneho firmwaru? nebo je nutne vyrobek reklamovat? (popripade kde by se ten FW dal sehnat?)
SIEMENS rulez! | NOKIA SUX!!!
Antol29
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hanýsek 11. 3. 2007 21:14

Připojím vlastní zatím týdenní zkušenost s tímto přehravačem:

- z výše uvedených problémů se u mého kousku - mám 512 MB verzi zatím neprojevuje žádné a vše funguje přesně jak má

- vzhledově musím říct, že bílá verze je elegantnější než černá (mám možnost přímého srovnání obou)

- kvalita přehrávání hudby je na velmi služné úrovni (tak 85% vzhledem k cenové kategorii) - nutností jsou ovšem kvalitní sluchátka - osobně používám porta pro a EP 360 od Creative

- velmi mile mě překvapilo video, dosud jsem používal na kapesní přehrávání svoje PDA, ovšem doonio se mu skoro vyrovná a na sledování ve vlaku či MHD, nebo večer před usnutím v posteli je to výborná varianta. Video je překvapivě plynulé, mé původní obavy z přeci jen nižšího rozlišení displeje se naštěstí nepotvrdili - jedná se o možná nejlepší displej s rozlišení 220x176 jaký jsem kdy měl v ruce a to pracuji v oblasti MT a pár displejů této kategorie mi už rukama prošlo. Solidní je i čitelnost na přímém slunci. Jedinou nevýhodou je ztráta podání barev při pohledu z ostrého úhlu.

- celkově přehravač hodnotím jako velmi velmi povedený. Ve své cenové kategorii do 2000 je to myslím nejkomplexnější zařízení na současném trhu a vynikajícím poměrem cena/výkon. Nižší kapacitu interní paměti navíc hravě vynahradí velmi levné miniSD karty (2GB verze stojí pod 500 vč. DPH)
Vybavení: Nokia 6233, PDA Acer N311, Notebook Acer Aspire 3020, MP3 Doonio Entra, Koss porta pro
hanýsek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Galamux 14. 3. 2007 15:33

Ahoj,

tenhle přehrávač mě taky zaujal, ale měl bych eště pár dotazů, na které sem nenašel odpověď.

1. Může sem někdo dát link na officialního výrobce? (pokud to není http://www.doonio.cz/cz)? A taky link, kde se dá stahnout upgrade fimwaru ?

2. Dá se ňák vypnout napájení přes USB kabel, během kopírování ?

3. Jak dlouho trvá cca nabití přehrávače přes síťovou nabíječku ?

4. Maximální kapacita paměti je: paměť přehrávače (512MB/1GB) + max. 2 GB miniSD ? Zkoušeli jste někdo mini SD s větší kapacitou než 2 GB? Funguje ?

5. Nemohl byste někdo natočit krátké video, jak na přehrávači vypadá nějaký hraný film, ať máme představu? Popř. natočit pár různých záběrů displeye jako např: při přehrávaní mp3, fotek, menu atd. ...prostě co vás napadne?

Předem díky všem za odpovědi.
Galamux
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod psychocowboy 4. 4. 2007 15:56

Dnes jsem ho koupil přítelkyni. Než ji ho pošlu do Anglie, tak si ho týden ozkouším. Ale první dojem je maso. Jediné co mě malinko štve jsou popisky menu z druhé strany omfg..koho to napadlo :D...
psychocowboy
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod rotor 11. 5. 2007 07:56

Můžu se zeptet jak je to s textem? Jde prohlížet zároveň s přehráváním hudby? Kolik se vejde řádek na display?
rotor
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kajmani 13. 5. 2007 17:01

Text jde pekne cist, uz jsem na tom par tahaku udelal a slape to vyborne.
kajmani
Junior

Odeslat příspěvekod kajmani 20. 5. 2007 20:45

Tak muzu rici,ze jsem s Doonio Entra zatim nadmiru spokojen, ikdyz jsem ted videl jejiho bratra Doonio Forty a to je teda taky solidni milacek,ale ja nedam na entru dopusti.
kajmani
Junior

Odeslat příspěvekod lukos11 14. 6. 2007 10:15

Ano,ten ma o neco lepsi display a vetsi vydrz.Ale Entra je zase kovova.
lukos11
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků