HDD rekordér Sencor SHR 9116T s DVB-T

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Lossi 26. 2. 2007 15:15

to gemini: a co takhle "YAMADA DTR 1000hx"? Cena je nepatrně vyšší ale o funkčnosti a spolehlivosti se nijak nikomu nechce psát. Na http://www.digiboss.cz stojí 9 281 s DPH.
Lossi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gemini 26. 2. 2007 15:58

no právě nikde se o tom nic nepíše,tak nevím jestli to není jako ten sencor... něco je tady http://www.cybex.cz/Diskuse/Prispevky.aspx
nevím jestli do toho jít...
gemini
Junior

Odeslat příspěvekod Lossi 26. 2. 2007 16:59

nevíte o nějakém kamenném obchodě, kde bych si mohl tento Sencor vyzkoušet? Měl jsem doma přes net koupenou Yamadu 9300H ale byl to běs a děs, strašně hlučná mechanika DVD, vůbec se mi nepodařilo dostat film v "avi" na celou plochu TV 16:9 a obraz se po délce vlnil. Titulky byly tak mrňavý, že skoro nešly přečíst. hned ten den jsem poslal zpět.
Lossi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod honza.kozel 2. 3. 2007 14:34

Tak pan Stribrny mi odepsal, ze poblikavani obrazu DVB-T je zpusobeno slabym signalem (!!). To je samozrejme holy nesmysl. Nejen proto, ze obraz poblikava i v pripade grafiky - OSD, EPG, ...
Navic, mam perfektni prijem, vynikajici antenu. Jine prijimace DVB-T mi to nedelaji (vc. zn Sencor).
Vec ma resit novy firmware, je pry ale v nedohlednu.
Zda se mi, ze diskuze na toto tema tady nejak utichly. Vyresili jste snad nejak tento problem?
Ti, co jste jeste nenapsali na david.stribrny@fastcr.cz, udelejte tak co nejdriv! Treba vic ohlasu konecne vyburcuje pana Stribrneho k nejakym cinum.
honza.kozel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brubla 2. 3. 2007 14:47

No já bych řekl, že věc je jasná. Firmware v nedohlednu = možnost zařízení vrátit a získat peníze zpět.
brubla
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bavorovec 2. 3. 2007 18:15

Zase lzi a nejisty termin :-( Nejspis vyuzivaji toho, ze "slysime" na novy firmware, tak nam ho "serviruji".
Obavam se, ze pan Stribrny s timhle problemem sam od sebe nic neudela, tahle zarizeni nevyvijeji firmy jako vlastni produkt, ale najata R&D na urcity ukol dany cilovou specifikaci. A kdyz neco utece, je treba zvazit naklady na novy pronajem "doveda boys" ... a o tom to je. Naklady...
Aplikace DVB-T prijimace vypada velmi podobne tomu, co do svych TV dava OVP, je pouzity i stejny demodulator a dekoder od STM. To prece musi fungovat, kde tedy soudruzi udelali chybu?
bavorovec
Junior

Odeslat příspěvekod George152 4. 3. 2007 18:47

Takže firmware v nedohlednu....!!??
George152
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod gemini 5. 3. 2007 13:59

Tlačit Němce,aby udělali firmware z pozice malého českého trhu nejde.Protože můj sencor,už uměl jen napsat "HALLO" a dál nic a měl jsem vyjádření servisu,že je neopravitelný,tak jsem ho vyměnil za:jeTT 5610(xoro).Cena je stejná,firmware skoro stejný,ale intutivnější + nějaké doplnky-ukazatel velikosti signálu dvb-t atd. titulky zkracuje asi o něco méně.Hlavně pokud ho zapnu,nebo načasuju tak zatím vždy nastartoval! a má 2 solo tunery(analog,digital) ne hybryd,takže dvb-t funguje skvěle!
gemini
Junior

Odeslat příspěvekod HonzaTom 5. 3. 2007 21:06

vubec mi nejde vymazat repoisovatelny disk.a ani na nej nemuzu nic nahrat.take nemuzu nikde najit toto menu.a poradite mi jak nahraju veci nahrane z televize?vubec mi to nejde
HonzaTom
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod honza.kozel 6. 3. 2007 07:48

Stiskni tlacitko HDD/DUB, v seznamu vyhledej pozadovane zaznamy, ktere chces zkopirovat na DVD, oznac je tlacitkem Enter a nakonec opet stiskni HDD/DUB
honza.kozel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod hawk_01 12. 3. 2007 19:29

Prosím o radu, jak mám postupovat. Už mi došla trpělivost a chci za svůj přístroj peníze zpět. Už po několikáté se zasek a napíše jen HALLO a nic víc. Když se to stalo poprvé, tak jsem ho vyndal tak na cca. 12 hod. ze zásuvky a zatřásl s ním, což pomohlo. Teď je odpojený celé odpoledne a nic nepomáhá. Bojím se, že když ho přinesu, tak fungovat zase začne. Prosím proto o radu, kam se vypravit a jak zařídit, abych dostal peníze zpět. (Má všechny obvyklé, zde diskutované vady, jako je blikání DVB-T aj.) Přístroj jsem koupil v internetovém obchodu a osobně vyzvednul. Proto nevím, jestli mám jít do toho obchodu nebo přímo do Sencoru. Předem děkuju za rady.
hawk_01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod doblista 16. 3. 2007 16:28

Dobry den, funguje ted nekomu na Sencoru 9116 T Multiplex B? Ptam se proto, ze jsem ho vcera koupil, a na Jiznim meste ani tuk, ackoliv na jinem set-top boxu ho v pohode naladim. Diky Radek
doblista
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod doblista 18. 3. 2007 17:46

Dobry den, pristroj mam 3 DNY, bydlim na Jiznaku a mam stejny problem jako Vy, nemuzu naladit Multiplex B,C. Jak jste to resil Vy? Diky R.
doblista
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tom_kladno 18. 3. 2007 18:05

Jsem z Kladna a chytám všechny multiplexy z Prahy bez problémů (tedy pokud pominu několikrát zmíněné poblikávání obrazu)
Tak to jsem chtěl jenom napsat. Jestli tato informace bude užitečná netuším...

Mějte se a pevné nervy s 9116 :) :) :)
tom_kladno
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod doblista 18. 3. 2007 18:14

Diky moc, a jak dlouho ho mate, jakou antenu pouzivate? Ptam se proto, ze mi pan Stribrny v patek tvrdil, ze stejny problem s Multiplexem B ma i vice uzivatelu nez ja, a ze problem je s vysilacem, pry menili nejake kodovani (coz mi CDG poprela). Diky R.
doblista
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků