problém Samsung YP - U3

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod janjan2 12. 9. 2007 20:59

ahoj, tak mi konečně přišel Samsung U3, trochu mě překvapila jeho velikost, jo opravdu miniaturní (je velký asi jako zapalovač), co mě však nemile překvapilo je šum, ketrý je patrný především při nižších hlasitostech, dost slyšet je to pod úroveň hlasitosti 12 a méně, dobře rozpoznatelné to je u skladeb, kde jsou tižší pasáže. Když hlasitost snížím ůplně na úroveň 0, tak to přestane, šum nemá stejnou frekvenci je jako pulzní sršení, je pravda že u většiny písniček při vyšší hlasitosti to není patrné ale docela mě to zklamalo, ještě mi to dělá takové pazvuky při přeskakování na jinou skladbu :? , zajímalo by mě jestli se tento problém vyskytl jen u mého přehravače nebo jestli má někod podobnou zkušenost.
janjan2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mmtheo 13. 9. 2007 17:38

Zdravim, no já ho mám asi měsíc a buď sem hluchej, nebo žádný šum ani sršení neslyším. Zkoušel si jiná sluchátka? Já zkoušel ty přiložený (mimochodem na pecky dost dobrý) a sennheiser px100 a zvukově paráda.
Jo ani při přeskakování skladeb nic.
mmtheo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod janjan2 13. 9. 2007 23:36

ano, zkoušel jsem i jiná sluchátka i připojení na aktivní repro od PC - zde je to výborně slyšet, když dám bedny hodně nahlas a jen na 1 až 5 hlasitost přehravače a pak mute (v rožimu mute to nedělá), zkoušel jsem si nahrát tu samou písničku do Nokie 6233 a tam žádný šum není, tak to mám asi smůlu na přehravač, objednával jsem ho přes net tak asi využiji svého práva a odstoupím od smlouvy, protože dávat to na reklamaic opravdu nechci, než to vyřídí ... Tak nevím jestli si tento přehravač mám objednat znovu nebo mám jít do nějakého jiného :?: :roll:
janjan2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jo_tobyschlo 14. 9. 2007 07:03

A jaký sou jinak zkušenosti s přehrávačem, že přemejšlíš o jinym?
Jo_tobyschlo
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod janjan2 14. 9. 2007 10:26

jinak se mi zdá přehravač povedený, ten display je ve skutečnosti menší než by ho člověk čekla ale je vcelku přehledný a vše potřebné se zobrazuje, akorát když je delší název písničky nebo interpreta tak se tam celý nevejde a text pak jezdí ze strany na stranu, s tou výdrží - 15 hodin to nebude tak cca 12 hodin. Nicméně je pro mě nejdůležitější kvalita reprodukce a ten šum mě tam dost ruší, čekla jsem že Samsung má preciznější výrobky, ale může to celé být způsobené vadným kusem, tak nechci házet stín na celou produkci, zatím ale nevím jestli půjdu znovu do toho samého přehravače docela se mi začal líbit Meizu M3, ale tady na diskusi o něm nikdo nic nepíe, jen jsem našel recenzi na digilidi.cz
janjan2
Mírně pokročilý


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků