DOMÁCÍ: 1) Sennheiser HD201 - luxusní zvuk na svojí cenu (600,-), hign-end samozřejmě neatakují, ale poměr cena/výkon skvělý (a do budoucna možná přejdu na HD215 ) 2) - 3) - 4) - 5) -
PŘENOSNÁ: 1) Genius HP-02 Live - na svoji cenu (200,-) slušné , aspoň, že tlumí okolní hluk a hudba nemusí tak řvát 2) Sennhieser CX300 - jednoznačně lepší zvuk než Genius plně ospravedlňující vyšší cenu (1300,-) 3) - 4) - 5) -
zahrnuté hudební styly: heavy/power/symphonic metal, irish punk, ska, spousta dalších
DOMÁCÍ 1)- 2)GRADO SR60 (toto cenové rozpětí by asi chtělo trochu rozdělil, pak by se mi sem vlezly DENON AH-D501) 3)audio-technica ATH-AD700 (neskutečné pohodlí) 4)AKG K 701 (s dobrým zdrojem) 5)GRADO GS1000 (nic lepšího jsem zatím delší dobu neposlouchal a kdybych nebyl lakomej, mám je)
PŘENOSNÁ (vhodná na ven) 1)AKG K 314 P 2)PX 100, DT 231, d-JAYS, GRADO SR60 (opět nelze jen jedny) 3)q-JAYS (jediné špunty, které zahrají i výšky); audio-technica ATH-ANC7 (to, co pro mě představují téměř ideální sluchátka s aktivním potlačením okolí) 4)- 5)-
Přenosná 1) Altec Lansing UHP 336 - pokud padnou, nabídnou vzhledem k ceně poměrně kvalitní zvuk, pokud nepadnou - neposlouchatelné 2) KPP - dobrý zvuk ku ceně, velké pohodlí, záruka 3) BOSE On Ear - nejpohodlnější sluchátka, nejlepší izolace u supraurálů, poměrně dobrý avšak líbivý zvuk 4) 5)