Creative Zen X-Fi

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod d.a.w.y.d 14. 11. 2008 15:46

Hudbu som dával do playera cez priezkumníka... kopírovať/vložiť... Ale to by malo byť jedno - nie? Mal som predtým Sony NWZ 828...a kopčil som to cez priezkumníka a išlo to OK... Ale inak musím povedať, že tento Creative má ohodne lepší zvuk... mal som predtým aj Samsung YP-T10... ale toto je fakt super. Počúvam cez CX300ky.
Cowon D2 8GB + SD 8GB SDHC + q-JAYS + Sennheiser PX100
d.a.w.y.d
Junior

Odeslat příspěvekod numeros77 14. 11. 2008 16:48

saww píše:No, tak mě ještě napadlo, zda tam hudbu kopírujete přes Creative Centrale...pokud ano, pak děláte vše stejně jako já a zobrazuje se to rozdílně...v tom případě bych zkontaktoval prodejce. ;-)

kopirujem to cez mass storage normalne prehadzujem do zlozky music...nemoze to byt tym?
numeros77
Junior

Odeslat příspěvekod saww 17. 11. 2008 22:13

No, vyzkoušejte nakopírovat album přes Creative Centrale, je na CD, které jste obdrželi s přehrávačem a pak napište, jestli vám to dělá i pak...;-)
saww
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod d.a.w.y.d 18. 11. 2008 19:08

Vyskúšam to...potom dám vedieť, či sa to konečne podarilo ^^
Cowon D2 8GB + SD 8GB SDHC + q-JAYS + Sennheiser PX100
d.a.w.y.d
Junior

Odeslat příspěvekod d.a.w.y.d 18. 11. 2008 20:11

Takže som alba nahral cez Creative Centrale a všetko funguje ako má :-) ...len škoda, že to nejde aj bez neho...
Cowon D2 8GB + SD 8GB SDHC + q-JAYS + Sennheiser PX100
d.a.w.y.d
Junior

Odeslat příspěvekod saww 18. 11. 2008 23:21

d.a.w.y.d píše:Takže som alba nahral cez Creative Centrale a všetko funguje ako má :-) ...len škoda, že to nejde aj bez neho...


Paráda... :tleskani
Mě také mrzí toto omezení, kdy člověk musí používat jeden nástroj...například postup, jak upravit video například v AviDemux hledám už pár týdnů marně...:-(

Všecko todle určitě nějak půjde, akorát na to přijít! Kdybyste někdo něco věděl, dejte vědět, budu vděčný. :-)
saww
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slawall 19. 11. 2008 17:11

Jestli mluvite o obrazku alba, tak na to, aby se mi obrazek objevil v prehravaci, jsem nepotrboval soft od Creativu, nahazel jsem to tam pres WMP 11 a obrazky tam byly.
Slawall
PortaMan
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Edon 20. 11. 2008 19:46

No a s tym mam naj problem pretoze mi windows media player nefici a cez iny program som to este nespojazdnil
Creative Zen X-Fi 8gb + Creative EP-830(deafult)
Edon
Junior

Odeslat příspěvekod Slawall 20. 11. 2008 20:55

Zkus tam mp3 normalne nakopirovat a pak do slozky s albem dat obrazek alba s nazvem "cover" u nekterych mp3 to tak funguje.
Slawall
PortaMan
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Edon 21. 11. 2008 15:38

No ale ked tam nemam nahadzane albumy ale len jednotlive pesnicky v subore MUSIC ?? To by tak neslo
Creative Zen X-Fi 8gb + Creative EP-830(deafult)
Edon
Junior

Odeslat příspěvekod d.a.w.y.d 22. 11. 2008 11:14

Ako ste zatiaľ spokojný s týmto playerom? Ja celkom dosť - mal som predtým Samsung YP-T10 a nejaký týždeň Sony NWZ 828...a musím povedať, že toto má zatiaľ naj zvuk...myslíte, že zvuk je lepší ako na Ipode Classic?
Cowon D2 8GB + SD 8GB SDHC + q-JAYS + Sennheiser PX100
d.a.w.y.d
Junior

Odeslat příspěvekod d.a.w.y.d 22. 11. 2008 11:16

Treba to spraviť tak ako píše Saww - cez creative centrale... funguje to na 100%.
Cowon D2 8GB + SD 8GB SDHC + q-JAYS + Sennheiser PX100
d.a.w.y.d
Junior

Odeslat příspěvekod saww 25. 11. 2008 21:05

Slawall píše:Zkus tam mp3 normalne nakopirovat a pak do slozky s albem dat obrazek alba s nazvem "cover" u nekterych mp3 to tak funguje.


Sice jsem to tak nezkoušel, ale pokud se dívám do složek v přehrávači, nikde tam žádné obrázky alb nevidím. Podle mě jde o to, mít obrázky naimplementované do tagů! Mám mp3ky ve složkách na disku, žádný obrázek u nich neni (jako soubor) a po spuštění v přehrávači se mi u písniček zobrazí obrázek alba, který jsem přidal do tagů. Možná to tak, jak radíš půjde, až budu mít chvilku, snad to vyzkouším, ale rozhodně to jde bez kopírování obalů do přehrávače...stačí dobře otagovat...;-)

Edon píše:No ale ked tam nemam nahadzane albumy ale len jednotlive pesnicky v subore MUSIC ?? To by tak neslo


Přehrávač podle mé zkušenosti nereaguje na adresářovou strukturu písniček v jeho paměti, ale dělí skladby dle informací v tagu. Tzn., že můžeš mít veškeré skladby v přehrávači na jedné kupě bez adresářů (složek) a pokud budeš mít v každé skladbě tag (informaci) např. o interpretovi a zvolíš řazení skladeb při přehrávání dle interpreta, uvidíš rozřazení skladeb k jednotlivým autorům (interpretům)!
Doporučuji doopravdy nejprve kvalitně skladby otagovat (tzn. vložit co nejvíce informací o skladbě do tag-listů!!!). Pak je můžeš mít všechny na jedné "hromadě" a při přehrávání to ani nepoznáš - budeš je mít perfektně rozřazené. ;-) Opět doporučuji freeware mp3tag (případně jiný nástroj, který dokáže hromadné tagování...;-))
saww
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Edon 25. 11. 2008 23:20

Saww ale my sme sa asi moc nepochopili ja mam pesnicky krasne otagovane ale reagoval som nato ako si pisaal ze do zlozky z "albumom" dat ten obrazov z nazvom cover tym ze ked mam setko nahadzane v zlozke music (jednotlive pesnicky nie albumy) tak s tym cover by to asi nefungovalo :) Ale aj tak dik inak pouzivam TagScanner
Creative Zen X-Fi 8gb + Creative EP-830(deafult)
Edon
Junior

Odeslat příspěvekod saww 27. 11. 2008 16:19

Edon píše:Saww ale my sme sa asi moc nepochopili ja mam pesnicky krasne otagovane ale reagoval som nato ako si pisaal ze do zlozky z "albumom" dat ten obrazov z nazvom cover tym ze ked mam setko nahadzane v zlozke music (jednotlive pesnicky nie albumy) tak s tym cover by to asi nefungovalo :) Ale aj tak dik inak pouzivam TagScanner


A tak, to jsem doopravdy pochopil špatně. No, každopádně, jak jsem psal v předešlém textu - žádné obrázky alb, jako soubory, v přehrávači nemám, mám je naimplementované přímo do mp3ek. Mrknu se na TagScanner, ale podle screenů tam nevidím možnost přidat obrázek, což mp3tag umí (nevím, možná Tagscanner také, pokud ano, vyzkoušej je přidat přímo do tagů!). Uvidíš. :-)
saww
Junior
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků