Takze jsem to dovanoc nevydrzel a LCD rozbalil
Obraz vyborny, desing vyborny, vubec povedena LCD od LG aby taky ne, kdyz je to jejich vlajkova lod.
reknu zde sve postrehy, klady, zapory tohoto modelu.
predem chci rici, ze tato LCD je oravdu vyborny kousek, a za cenu temer 22 000Kc je to pravdu vyborny kup!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bohuzel jako u ostatnich LCD i tady se nevyhneme par nedostatkum, ktere nejmodernejsi technologie bohuzel davaji.
-Prvni nedostatek je u jinak bezvadne funkce truemotion:
nedostatek se tyka nezvladnuti dopocteni snimku nebo jeho vynechani a tim padem se obraz v urcitych castek jakoby trha, kolikrat nechapu to, ze to udela u uplne pomaleho pohybu a naopak rychli je v pohode.
tento neblahy jev, snad vyrobce vyresi novym firmwarem nebo se da castecne eliminovat tim, ze si zapnete rezim KINO nastavite si vkusne barvy, i kdyz moc nastaveni v tomto modu nelze, ale i tak jsem docilil toho , ze se muzu koukat jak na filmy tak na hokej nebo fotbal, a pri tomto modu jelikoz je odezva vybornych 2ms to truemotion opravdu pomaha a obraz se trha jenom opravdu v tezkych dopoctech.Bohuzel nevyhoda tohoto rezimu KINO je ta, ze se vypne inteligentni senzor, o tom vsak nize...
-Ta kladna stranka truemotion. Je opravdu rozsahla. Jelikoz pokud si date praci a budete si vypinat a zapinat truemotion, pak zjistite, ze pri vypnutem true je obraz pomalejsi, trochu da se rict i nestabilnejsi mene ostry, pokud vsak true zapnete, pak je obraz stabilni, ostry,vyborny, plynuly.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Inteligentni senzor a jeho vyhody, nevyhody:
Vyhoda senzoru spociva v usetreni elektriny, ale take v tom ze se nemusite starat o to, aby vam obraz v noci osvitil pulku bytu a vy se zase na to nemuzete divat, jelikoz je to neprijemene a naopak pokud vam sviti na LCD svetlo, pak zase nastavi barvy tak aby jste vubec neco videli.
Nevyhoda senzoru je ta, ze proste a to me trochu mrzi, nespolupracuje s ostatnima modama jako je KINO,SPORT,HRY a dalsi mody jako expert1,2 nebo zive,standartni...
Toto ma za nasledek, to, ze si musite podsviceni a popripade barvy a ostrost nastavovat sami.
Dalsi nevyhoda senzoru je ta, ze dle me ma opravdu ne moc dobrou obmovovaci frekvenci, dle me to neni ani tech 5ms ale jeste horsi, jelikoz v kazdym jinem modu je obraz o trochu plynulejsi nez pokud je zapnuty senzor, to LG trochu nevyresilo, pac se senzorem, proste moc nesnese truemotion, jelikoz se obraz kolikrat neprijeme seka, ale berte to tak, ze treba pritelkyne si toho nikdy nevsimla a ani nevsimne, pac nehleda na vsem nejake chbyby jako ja, ja proste musim mit za ty prachy vse nejlepsi

a to me asi uz zustane do konce zivota
Na obranu musim rici, ze ale senzor je velmi dobra vec a ze ho vyuzivam porad, jelikoz si sam nastavi vetsinou ty nejlepsi barvi,kontrast,podsviceni, ale proste neni uplne dokonale vyladena do cile... skoda.
-Obraz:
Obraz u LG7000
je vyborny, a LCD vam ukaze to co umi po te, co na ni zapnete, cokoli prez HDMI v rozliseni 1080p nebo 1080i.
Obraz je nadherny, detailni, ostry, plynuly, a muzu vam rict, ze sem u LCD skejsnul cely den a koukal se snad na vsechny filmy co se me libi! Pozor na tuto zavislot
Prijeme me i prekvapila kvalita prez moji kabelovku, ktera je stale v analogovem visilani, uvazuji nad satelitem nebo UPC.
ale i tak se na TV da v pohode divat, samozrejme pokud nenarazite na kanal ktery ma uplne prisernou kvalitu vysilani, tam se pak dockate sumu, rozmazani, proste klasika...
Rezim scart:
no, na toto sem byl velmi zvedav. Bohuzel musim rici, ze mojed DVD, jelikoz ma HDMI tak scart odpadl hned pri zkousce, jak to prez nej vypada, jelikoz nevim cim to je, jestli LCD nebo mym DVD, ale proste pokud jedu prez scart, LCD vydava zvuk podobny CRT takove to piskani.
-Obraz,nastaveni:
Tak tady LG dle me kraluje, v rezimu expert lze nastavit snad uplne vse, neni divu, ze LG ziskala od institutu kalibrace TV tento pakt.
-rezimy:KINO,SPORT,HRA
Tak tyto rezimy, jsou dle me povedene a plne odpovidaji danne kategorii.
-Zvuk:
Tak tady musim rict, bravo LG!!! Kamarad ma samsunga 786 a zvuk se nemuze rovnat s LG! Zvuk je paradni a kolikrat si pripadam, jako by jsem mel vedle usi repro. dialog je vyborne slyset, a LG si umi sama nastavit automaticky hlasitost, to ma za nasledek to, ze ve scene, kde je mnoho zvuku a lidi krici, tak proste ne ze slysite skomoleninu v podobe vsechno nahlas, ale slysite krasne zvuky a zaropven v pozadi zretelny hlas a naopak, pokud je zaber na dialog, je krase slyset co ten clovek vubec rika .)
-vystupy,vstupy:
Tak tady sem uplne vypukl udivem. LG ma vystupy vyreseny vyborne, rozmisteni je naprosto v poradku, vsechny vstupy nebo vystupy, co dnes vyuzijete sou k dostani, takze tady neshledavam zadnou chybu....
Klady:
+Krasyn desing
+vyborny obraz,ostrost,barevnost, cerna.
+Moznost detailniho nastaveni obrazu, dle sve potreby.
+vyborny zvuk.(Mark Levinson)
+Rezimy, KINO,SPORT,HRA, jdou nastavit pouhym zmacknutim tlacitka.
+Rezim KINO ma vybornou dobu odezvy 2ms.
+Krasne a prehledne menu!
+Ovladac, na kterem jsou vsechny potrebne funkce.
+Bohatost vstupu a vystupu a jejich umisteni.
+Inteligentni senzor.
+Bluetooth- vyborna vec
zapory:
-Inteligentni senzor, pokud je nastaven tak ma LCD horsi odezvu a nelze kombinovat s ostatnimy rezimy.
-Funce truemotion obcas vynechava nebo nestiha dopocitavat a tim padem je obraz trochu sem tam sekany (neduha vice LCD jinych znacek a dokonce mnohem drazsich).
-dale me nic nenapada, doplnim casem pokud se neco objevi.
Zhrnuti:
LG7000 uhl. 37,42 je vyborna LCD, dokonale padne do interieru svym krasnym tenkym desingem, mile prekvapi svym propracovanim , jednoduchosti menu, obraz je konkurence schopen i modelum vissich rad od konkurence, cerna barva je opravdu cerna!
Tato televize za svoji cenu podava nadstandartni vykon!
doporucuji lidem, kteri vahaji, nad drazsimy modeli a mysli si , ze ziskaji lepsi kvalitu, ovsem ne vzdy plati ,! drazsi model , lepsi model !!!
pokud jsem na neco zapomel prosim doplnte, berte v potaz, ze mam TV doma tyden...
pokud jsme napsal nejakou kravinu, budu velmi rad, kdyz me opravite nebo doplnite, rad se priucim...
predem se omluvam za hrubky nebo zkomoleniny, v CJ sem nikdy nebyl dobrej a 3jka pro me byl nejlepsi uspech
diky