Osobne si myslim, ze vysielanie stanic v HD bude o peknych par rokov. Su to dost vysoke datove toky v realnom case a este potrva dlhsiu dobu, kym bude technicky mozne vacsinu miest pokryt HD signalom.
Celkom by ma zaujimalo, co ti moze tak CT1 atd. trhat zily? Keby ta trapi, ze nechytas HBO v HD kvalite, to pochopim, ale co sa da dnes pozerat na beznych programoch?
V globale - kto chce kvalitu, bud pozera BlueRay z pozicovne, alebo ma nejaku multimedialnu skatulu na prehravanie videa a filmy aj serialy pozera z nej. Z TV si pozrie maximalne tak televizne noviny a to je asi tak vsetko. Ja osobne kablovku ani nemam - nemam cas sa casovo viazat na to, ze o tolkej hodine ide taky film a podobne. Noviny si precitam na internete. A co chcem, to si stiahnem a pozriem si v 1080p kvalite v klude, ked mam cas. Jedine o co "prichadzam" je asi tak SuperStar a "kvalitne" serialy, ktore bezia v SR aj CR.
Takze moj nazor je taky, ze HD v beznej TV nema moc vyznam riesit. Ono to casom pride, ale este vela vody pretecie. Osobne obdivujem ludi, ktori si kupia kvalitnu TV a potom placu, ze vysielanie na tom vyzera este horsie, ako na ich starej TV