Evolve Blade - 1.5TB Media Player SH

CD přehrávače, DVD/Blu-Ray/HD-DVD přehrávače a rekordéry

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod grinder-x 25. 2. 2010 21:12

grovana píše:Ahojte mna by zaujímalo ako je to z hlučnostou tohto prehrávača,a aký je tam velký ventilátor,myslim že je to asi 40x40x10mm ale pre istotu,dik.Nerad by som bol aby mi to doma priserne hucalo.

Neboj nikde ti hučet nebude... ;-) Je v pohodě..
grinder-x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek15678 26. 2. 2010 11:23

grinder-x píše:
grovana píše:Ahojte mna by zaujímalo ako je to z hlučnostou tohto prehrávača,a aký je tam velký ventilátor,myslim že je to asi 40x40x10mm ale pre istotu,dik.Nerad by som bol aby mi to doma priserne hucalo.

Neboj nikde ti hučet nebude... ;-) Je v pohodě..

Ja osobne to na noc vypínam, neviem či mám uši ako netopier ale v noci ma to mierne ruší, ale na druhej strane ak niečo sťahujem, tak to nie je nič príšerné a nechám ho bežať aj v noci, treba podotknúť, že mám blade asi tak 2,5 metra od postele, myslím že to s tou hlučnosťou je zase iba bublina, pri sledovaní filmov je to síce počuteľné, ale jedine ak sa na to človek sústredí a hlasitosť TV, alebo kina musí byť hodne nízko!!! :-) Podľa mňa je ten prehrávač super aj keď som sa už stretol aj s vecami čo mi neprehralo, prípadne sa rozpadol obraz pri jednom DEME od Samsungu, ale tam bol dátomý tok 40MB/s, tak ma to neprekvapuje.

Osobne odporúčam
Marek15678
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod grinder-x 26. 2. 2010 19:26

Dík za odkaz,tak jsem to stahnul,nainsteloval,vše v pohodě.. no když dám výstupní formát MKV tak to napsalo,že potřebuji kodeky MATROSKA PAK.tak ty jsem taky stahnul nainstaloval ....a nic se neděje...No tak už nevím kam to přesně nainstalovat aby to jelo jak má..Prosím o velkou radu..Díky ;-)
grinder-x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod grovana 27. 2. 2010 00:41

Ahojte na pc som nazdielal disk,ale nevidim ho chcem z neho prehrávať,ako docielit aby bol v Evolve vidieť?
grovana
Junior

Odeslat příspěvekod grovana 27. 2. 2010 10:08

Ahojte som v koncoch,s pc do evolve sa dostanem ale z evolve do pc nie,stale tam pýta nejaké heslo,konkretne je tam ID uzivatele site a heslo,mam win 7,uz som aj nastavil vypnutie zdielania chráneným heslom neviem čo este treba nastavit.Zdielane polozky mi cez siet na evolve najde ale nedostanem sa knim,dik .
grovana
Junior

Odeslat příspěvekod Lobotor 27. 2. 2010 10:10

Marek15678 píše: Podľa mňa je ten prehrávač super aj keď som sa už stretol aj s vecami čo mi neprehralo

A zkousel jsis nahrat novejsi firmware? ja jsem narazil na jedno MKV co mi nechtelo jet (s puvodim FW) a tak sem si natahl FW od ACRyan a zlepsila se rychlost odezvy v menu a hlavne sem od te doby nenarazil na neco co bych nepustil. proste ruzne drobne musky to uz ma vychytane.
Auzentech X-Fi Prelude => Real Cable => Cambridge Audio 840c => Oehlbach NF214 => Graham Slee Solo PSU1 => Denon AH-D7000
Lobotor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod grovana 27. 2. 2010 10:15

ahoj firmware mam novy vsetko som nastavil ako ma byt len ta nestastna siet,neviem ako na to
grovana
Junior

Odeslat příspěvekod grovana 27. 2. 2010 10:16

Ahojte som v koncoch,s pc do evolve sa dostanem ale z evolve do pc nie,stale tam pýta nejaké heslo,konkretne je tam ID uzivatele site a heslo,mam win 7,uz som aj nastavil vypnutie zdielania chráneným heslom neviem čo este treba nastavit.Zdielane polozky mi cez siet na evolve najde ale nedostanem sa knim,dik .
grovana
Junior

Odeslat příspěvekod slk01 27. 2. 2010 12:05

grovana píše:Ahojte som v koncoch,s pc do evolve sa dostanem ale z evolve do pc nie,stale tam pýta nejaké heslo,konkretne je tam ID uzivatele site a heslo,mam win 7,uz som aj nastavil vypnutie zdielania chráneným heslom neviem čo este treba nastavit.Zdielane polozky mi cez siet na evolve najde ale nedostanem sa knim,dik .

Tu je popis aj video postup. Dufam, ze ti to pomoze.
http://www.acryan.com/forums/viewtopic.php?f=41&t=2269
slk01
Junior

Odeslat příspěvekod grovana 27. 2. 2010 13:16

No mam este jeden problém a to kopirovanie z USB disku,nechce mi skopirovat subory,ja neviem ci robim nieco zle,alebo čo.Oznacil som co chcem skopirovat a nic sa nedialo :-\
grovana
Junior

Odeslat příspěvekod slk01 27. 2. 2010 15:33

grovana píše:No mam este jeden problém a to kopirovanie z USB disku,nechce mi skopirovat subory,ja neviem ci robim nieco zle,alebo čo.Oznacil som co chcem skopirovat a nic sa nedialo :-\

ja tiez kopirujem z USB disku a funguje to. :). Postup je taky to:
1. Menu Kopirovanie
2.Vybrat Zdroj a Ciel
3. V Zdroji oznacit pozadovane subory (adresare) - ltlacidlo SELECT na DO
4. Urcit miesto ulozenia v Ciely
5. Stlacit Sipku Vpravo na DO a vybrat ci chces Kopirovat, Presunut alebo Zrusit.
slk01
Junior

Odeslat příspěvekod grinder-x 28. 2. 2010 10:03

grinder-x píše:

Dík za odkaz,tak jsem to stahnul,nainsteloval,vše v pohodě.. no když dám výstupní formát MKV tak to napsalo,že potřebuji kodeky MATROSKA PAK.tak ty jsem taky stahnul nainstaloval ....a nic se neděje...No tak už nevím kam to přesně nainstalovat aby to jelo jak má..Prosím o velkou radu..Díky ;-)
grinder-x
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pilsner12 1. 3. 2010 15:35

Zdravím,mám tento přehrávač a jsem s ním naprosto spokojen až na jednu maličkost a tou je nemožnost přidávání vlastních internetových rádií. Neví někdo,jestli toto nelze nějak obejít, nebo zda-li toto neřeší nějaký z nových FW. Díky za odpověď
pilsner12
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slk01 1. 3. 2010 15:53

pilsner12 píše:Zdravím,mám tento přehrávač a jsem s ním naprosto spokojen až na jednu maličkost a tou je nemožnost přidávání vlastních internetových rádií. Neví někdo,jestli toto nelze nějak obejít, nebo zda-li toto neřeší nějaký z nových FW. Díky za odpověď

Internetove radia su riesene tak ze Evolve aj POHD sa vlaste odvolavaju na zdroj http://www.shoutcast.com/ odkial si stahuju zoznam. Preto sa to neda momentalne v aktualnom FW nejak upravovat a neviem ci aj niekedy bude toto mozne :(. Schodnejsie je asi nejak poprosit vysielatela daneho inet-radia aby zaziadal o zaradenie do zoznamu Shoutcast.com. :).
slk01
Junior

Odeslat příspěvekod Cifo1 2. 3. 2010 08:34

Čauko all, potrebujem poradiť v týchto dvoch veciach. Mám Evolve Blade s 750Gb HDD Samsung a stále pri zapnuťí chce formátovať HDD. Ak dám "cancel" tak pokračujem ďalej a bez problémov sa dostanem na HDD a môžem aj púšťať veci čo mám na ňom. Inak HDD som neformátoval v prístroji, iba som ho tam vložil a fičím. Dal som aj FW od Playon!HD Verziu 7.0.6 r2901 z 28.12.2009 a nepomohlo to. Nemôžem formátovať HDD lebo ho mám skoro full a nemám to kde zálohovať. Mne by to ani tak moc nevadilo ale náhodou niekto iný zapne prístroj a naformátuje mi HDD, tak asi budem vraždiť. Tak ak niekto vie poradiť, sem s tým. Odkazy na fórumy kde je komunikácia iná ako SK alebo CZ mi nepomôže, neviem po ENG a pod. ani Ň.

Ďalší problém ako zosieťujem Evolve s PC aby som videl na PC obsah HDD Evolve? Momentálne v Evolve vidím zdielané veci v PC ale opačne neviem na to prísť. Tiež poprosím odkazy iba SK alebo CZ jazyku.

Vďaka all.
Cifo1
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka