grovana píše:Ahojte mna by zaujímalo ako je to z hlučnostou tohto prehrávača,a aký je tam velký ventilátor,myslim že je to asi 40x40x10mm ale pre istotu,dik.Nerad by som bol aby mi to doma priserne hucalo.
Neboj nikde ti hučet nebude...

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
grovana píše:Ahojte mna by zaujímalo ako je to z hlučnostou tohto prehrávača,a aký je tam velký ventilátor,myslim že je to asi 40x40x10mm ale pre istotu,dik.Nerad by som bol aby mi to doma priserne hucalo.
grinder-x píše:grovana píše:Ahojte mna by zaujímalo ako je to z hlučnostou tohto prehrávača,a aký je tam velký ventilátor,myslim že je to asi 40x40x10mm ale pre istotu,dik.Nerad by som bol aby mi to doma priserne hucalo.
Neboj nikde ti hučet nebude...Je v pohodě..
qwer4 píše:Pre grinder-x http://www.riverpast.com/en/support/tut ... vd/mkv.php
Marek15678 píše: Podľa mňa je ten prehrávač super aj keď som sa už stretol aj s vecami čo mi neprehralo
grovana píše:Ahojte som v koncoch,s pc do evolve sa dostanem ale z evolve do pc nie,stale tam pýta nejaké heslo,konkretne je tam ID uzivatele site a heslo,mam win 7,uz som aj nastavil vypnutie zdielania chráneným heslom neviem čo este treba nastavit.Zdielane polozky mi cez siet na evolve najde ale nedostanem sa knim,dik .
grovana píše:No mam este jeden problém a to kopirovanie z USB disku,nechce mi skopirovat subory,ja neviem ci robim nieco zle,alebo čo.Oznacil som co chcem skopirovat a nic sa nedialo
grinder-x píše:qwer4 píše:Pre grinder-x http://www.riverpast.com/en/support/tut ... vd/mkv.php
Dík za odkaz,tak jsem to stahnul,nainsteloval,vše v pohodě.. no když dám výstupní formát MKV tak to napsalo,že potřebuji kodeky MATROSKA PAK.tak ty jsem taky stahnul nainstaloval ....a nic se neděje...No tak už nevím kam to přesně nainstalovat aby to jelo jak má..Prosím o velkou radu..Díky
pilsner12 píše:Zdravím,mám tento přehrávač a jsem s ním naprosto spokojen až na jednu maličkost a tou je nemožnost přidávání vlastních internetových rádií. Neví někdo,jestli toto nelze nějak obejít, nebo zda-li toto neřeší nějaký z nových FW. Díky za odpověď
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků