Pražský sluchátkový sraz 2011 - dojmy ze srazu

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Bína 14. 5. 2011 17:57

Tedy proběhl první ročník Pražského sluchátkového srazu, akce si myslím byla podařená.

Nakonec se ukázalo 40 lidí, k tomu 11 sestav.

Velmi oblíbená byla sestava Stax 303 - Stax 727 - M2tech Young. Naopak Ultrasone Edition 8 a 10 sklidily hodně různorodé reakce.

Tak jak se Vám to dneska líbilo?
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Nolwendil 15. 5. 2011 09:53

Ultrasone Edition 8 a 10 sklidily hodně různorodé reakce
Ty jsi ale diplomat. ;-) Ale tak na Slovanetu teď někdo psal, že se zamiloval do Edition 8. :shock:

Mě se akce fakt líbila. Seznámil jsem se se spoustou hifistů, poslechl si skvělé sestavy... A neutekl jsem ani do muzea, ani ulovit byť jen jednu kešku, a to o něčem vypovídá. ;-) Těch 6 hodin co jsem tam byl uteklo až moc rychle. :'( Navíc mě sraz obohatil i o názory ostatních lidí na HiFi a vše kolem. Zase se mi potvrdilo, že nic není černobílé, a že neexistuje jednoduše univerzální řešení pro každého...

Sestav k poslechu bylo požehnaně a líbilo se mi jich víc. Pokud bych ale měl nějaké vyzdvihnout, tak na prvním místě to budou Staxy. Byla to moje první zkušenost s elektrostaty a musím říct, že velmi pozitivní. Oproti ostatním high-end sluchátkům na sraze (T1, HD800, K701) až neuvěřitelně lehce sedí na hlavě a jsou opravdu pohodlné. Zvuk je čistý, detailní, bez náznaku deky, hodně světlý. Jen prostor se mi u nich nelíbil.
Pašulova sestava, celá zapojená anakondami Supra do filtru od stejné značky, s CD transportem a DACem od Meier labs, předzesilovačem Leben a sluchátkySennheiser HD800 byla taky úžasná. Ještě nikdy jsem neslyšel tak hluboké a zároveň detailní a prokreslené basy, jako při nahrávce Tocata and Fugue in D minor od J. S. Bacha. Určitě to bylo i nahrávkou, jelikož Pašul měl jakési neprodejné hybridní SACD z AV výstavy v Hongkongu.
Dál se mi hodně líbila Turbolamova sestava s BB DACem a Beyerdynamic T1, která hrála z HTPC s XBMC. Jako jediný to tedy měl připravené pro poslech z pohodlí křesla v obýváku. :-) Nevím, jakou měl zvukovou kartu, třeba to sem doplní...
A abych nezapoměl, tak Kocmeisterovi to hrálo zase skoro nejlíp, možná úplně nejlíp. Tady už se těžko určuje, co bylo lepší a co horší, každopádně toto je moje TOP 4. :-)
Ještě mě mrzí, že jsem se nedostal k poslechu Audeze LCD-2. Tak snad někdy příště...

Zajímavým postřehem z výstavy je, že jen u dvou sestav nebyl kam píchnout USB disk s hudbou, neboť pouze dvě sestavy hrály výhradně přes CD přehrávač. Ostatní už měli notebook či HTPC. CDčkáře naopak překvapilo, že mnohdy neměli kam vložit svá CD... Každopádně si myslím, že se to ubírá správným směrem. Já už dlouho tvrdím, že CD je mrtvé... Jen si do příště nesmím zapomenout vypálit své oblíbené skladby, abych si je mohl poslechnout na Pašulově statisícové sestavě. (nebo na nějaké podobně konzervativní, přitom ale opravdu high-endové sestavě)

Abych jen nechválil: Vzhledem k počtu lidí a sestav to chtělo alespoň 2x takovou místnost, i s větším počtem stolů. Často byly dvě sestavy tak blízko u sebe, že jsem ve sluchátkách přes svou hudbu slyšel hudbu kolegy od vedle. (A ne, Ty jsi tím kolegou nebyl, Bíno. ;-)) Prostě to chtělo roztáhnout do většího prostoru. Tím pádem by pak hloučky lidí tolik nerušily ty poslouchající. (I když je mi jasné, že úplné ticho na takové akci nebude nikdy...)

Na závěr Ti chci poděkovat za zorganizování této povedené akce. Zapůjčit sestavy, domluvit lidi kteří mají slušné sestavy aby je přivezli, a celé to organizačně zařídit, to určitě nebylo jen tak. Děkuji taky všem, kteří se zúčastnili, a především těm, kdo přinesli/přivezli vlastní sestavu a dali ji napospas lačným HiFistům...

P.S.: Kdo všecko fotil a kde/kdy si ty fotky budeme moci stáhnout? 8-P
Still round a corner there may wait, a new road or a secret gate...
Nolwendil
VIP uživatel
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Morlith 15. 5. 2011 11:42

Tak napisem daco pekne aj ja.
Akcia super, prijemna atmosfera a ludia, nejake extra hodnotenia nedam necitim sa na to erudovany ani som to nejak extra neporovnaval, len som pocuval a nechal sa prekvapit cim ma to zaujme/odradi.
Hned ako prve sa mi pacilo AMB M3 + gama 2, s 701 mi to hralo velmi pekne. S 701 sa mi velmi pacila Casea ceph + lyra, hralo to pekne dorazne.
Za mna z coho som padol na ***** boli HD800, tie hrali bravurne vzdusne, detailne, nic nechybalo (uz viem co si raz kupim),a hrali krasne s cimkolvek co bolo vystavovane, u pasula som takmer slintal (leben + emm labs + hd800), naozaj nadhera. Za HD800 tesne nasledovali T1, krasny hutnejsi zvuk. Zajimave boli aj T5p ale 20k by som za nich nedal. Co sa mi este pacilo boli DT770 + ruby 2, nehralo to tragicky ako som cakal podla ohlasov ktore som pocul. Tiez marshaly hrali relativne dobre za svoju cenu ak som dobre pocul a bubakove triply zas velmi dobre :)
Co ma prekvapilo bola vaha grado, mal som pocit ze sa mi to samo zosuva z hlavy a to mi vadilo, zvuk sa neodvazim hodnotit, na vystave ma nezaujal ale nic blizsie k tomu povedat neviem.
Nezaujali ma ale Audeze, nehrali zle, ale charakterovo nie pre mna, tak nejak som zistil ze mam rad vyrazne stredy (701/800).

Co mi moc nerezalo boli ultrasone a staxy, od ultrasone by som za tie peniaze cakal omnoho viac, a staxy sice mali krasne texturovane stredy, ale vyrazne sykavky a celkovo na mna posobili usycane, dlho by som ich pocuvat nezvladol. Prekvapivy bol sum u Icon HDP + ultrasone ed. 10, s K701 nesumel.

Zeleza som neporovnaval len som si ich vychutnaval, takze som zvedavy na postrehy. Ale emmlabs z lebenom a zostava od audio gd posobila naozaj majestatne.
Za mna akcia skvela a vsetko hralo super (aj ked koc tvrdil ze nehralo nic) :)

Na zaver teda dakujem organizatorom a ucastnikom s prianim ze si to opat zopakujeme :)

ps.: som rad za to ze zvukova pamet je kratka pretoze doma mi to hraje hrozne :(
Morlith
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kocmeister 15. 5. 2011 13:24

Akce byla naprosto luxusní. Jsem z ní nadšen. Hlavně bych pochválil báječnou atmosféru a pokec se spoustou (nejen) místních ikon. Konečně jsem měl možnost poznat skvělý lidi, který vídám na fóru pod rouškou anonymity jako jsou Morlith, Carabei, Wolverine, Scryx a spoustu dalších. Hodně mě potěšila především možnost se osobně setkat se skutečnými, když to přeženu, "bohy" jako jsou pan Vrána z Casea, Pavel Stranka (konstruktér HYPA) nebo Pavel Macura (konstruktér např. Dispre). Člověk zjistí jak jsou to ve skutečnosti příjemní lidé, kterých se nemusí vůbec bát na nic zeptat.

Účast byla hojná, chvílema se v konferenční místosti nedalo ani hýbat. Čekací lhůty na poslech jednotlivých sestav byly dost drsné. Zájemců bylo hodně. Já dokonce neslyšel většinu doby vůbec nic. Ale to spíš proto, že mě zajímala diskuze se známými i neznámými tvářemi fandů sluchátkového poslechu. Už jen to samo o sobě byl pro mne důvod proč jsem přijel. Poslech na posledním místě. Ve chvíli, kdy se k večeru začala místnost vyprazdňovat jsem se i já k poslechu dostal. Zdaleka vše jsem i tak neslyšel. Mrzí mě, třeba, že zrovinka když jsem se chystal na poslech u Casea, tak už to balili a jeli domů, Totéž u sestavy Audio GD. Prostě se všechno stihnout nedalo. Tedy pokud jste byli podobně jako já "vystavovatelem" a věnovali se mnoha návštěvníkům.

Dojmy a soudy toho co jsem slyšel: Vše bylo krátce na několika málo skladbách, tak to podle toho berte. Ale přesto mám jasno. Ono člověk už po nějakých těch zkušenostech ví co hledá, co chce a nechce slyšet.

Nejlepší: (z toho co jsem stihnul poslechnout): EMM Labs ve spojení s Lebenem a HD800. Neuvěřitelná čistota. Byl jsem poslední kdo sestavu poslouchal. Pak to majitel sbalil. Uff, ještě že jsem to stihl.

Výborné: Turbolamova sestava. Strašně mě to potěšilo, ale hrálo mu to skoro stejně jako mě. Holt BB Dac dělá většinu zvuku. Pro mě fajn zpráva, že Dispre je natolik neutrální a přesné, že nic nepřidá. Opravdu to hrálo stejně charakterem. Nuance jsem nehodnotil, to v tom ruchu nešlo.
Dále šeďourovy krabičky. Měl zdaleka nejlevnější sestavu. Levný CDP Sony a zesilovače vlastní výroby v ceně několika set Kč. Zvuk byl po poslechu některých "čínských" šíleností (Nuforce, Carat a spol.) jako pohlazení na duši. A je jedno s jakými sluchátky, klidně s levnými Kossy. I když samozřejmě vidím rezervy v rozlišení apod. Ale to je jasné.

Až tolik mě nanadchla sestava od AMB Labs. Jejich dac a amp. Nějak to nafukovalo basy a celkově zvuk. Méně rozlišení. To ale neznamená, že se to poslouchalo špatně.

Staxy: Hmm no jak to říct diplomaticky. Nic extra teda. Tenké hlasy a celkově tenký zvuk. Tedy nereálné podání, nevyrovnané. HD800 na mé sestavě považuju za lepší. Ale pochválím výšky Staxů, ty byly výtečné. Jenže hudba není jen o výškách... Omluvou je, že to byl nějaký nižší model, 307 nebo jak se to jmenuje.

Průser srazu: Vše od Ultrasone. Edition 8 - absolutní katastrofa. Přebasované až hrůza. Málo pevné. Nízké rozlišení. Raději K701 kdykoliv a kdekoliv. Edition 10 za prý 50 isíc českých. O poznání leší než Edion 8. Na první poslech zaujmuly. Basy pěkně důrazné, pevné, cinká to jak ďas. Po chvíli si člověk říká, to je divný. Ano, typický bum cink projev. Středy absentovali. Tedy pro milovníky zkreselní, ne věrného poslechu. Za tyto peníze to snad výrobce ani nemyslí vážně. Fuj to jsem se rozhohnil. Sorry.

Beyerdynmic T5P. Na kolena jsem z nich nepadl. T1 jsou lepší. Ale to se dalo čekat. Ale jejich ne nijak bombastický zvuk mohl být dán i tou hračkou pro děcka, do který to bylo zapíchnuté (Carat Ruby). To byl, ale celkem problém i Ultrasone. Byla vystavena na stole s Carat Ruby a Nuforce ICON HDP. Tedy obojí víceméně lowend stroje.
Mimochodem ICON HDP je dle mě šmejd. Souběh kanálů je snad zlý vtip a výkon je velmi nízký. Takto vytočené při poslechu sluchátek jsem snad nikdy nic neměl.

Konec kritiky. Naopak M2Tech Young je opravdu krásně a solidně provedenej. Tam není po této stránce co řešit. Ten napájecí zdroj raději taktně zamlčim. U 30 tísícové stroje nemá co dělat. Zvuk neposoudim. Bylo ta zapojené se Staxy a tak to neporovnám s ničim jinym.

Předzesilovač HYPA 300SE ve finálním provedení. Toto je na 1 s hvězdičkou. Tak krásné provedení, to bych od českého začínajícího výrobce nikdy nečekal. Nejen já, ale i všichni ostatní to velmi chválili. Design se moc povedl. A nejen design, ale i zvuk zcela srovnatelný s Dispre II Jfet. Ale to už je dloho známá věc. K tomu se váže taková zajímavost ze srazu. HYPA s Dispre byla porovnávána přepínáním kabelů na mé sestavě. Porovnávali to zde mimojiné i Pavlové Macura se Strankou. Každý rozeznal rozdíl ve zvuku. Ale mě se zdálo něco divné. Zdálo se mi, že moje sestava hraje nějak divně, špatně. A to jak s Dispre tak s Hypou. Jaké bylo moje překvapení, když jsme zjistili, že byly zapojeny jiné signálové kabely než ty mé. Po přehození zpět na mé byl zvuk opět zcela v pořádku. A rozdíl slyšeli jasně i oba zmínění konstruktéři. Byl to snad větší rozdíl než mezi Dispre a HYPOU. Síla co?

Co říct závěrem? Určitě díky Bíno za organizaci, příští rok by jsme to mohli zopáknout. Místnost byla dobrá, ale možná větší by nevadila :-) . Díky šeďoure za odvoz, MHD bych ty svoje krámy neodtáhl a díky všem co jste přišli a pokecali. Rád jsem Vás poznal.
Naposledy upravil Kocmeister dne 15. 5. 2011 14:24, celkově upraveno 3
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bína 15. 5. 2011 13:36

zvuk mol být dán i tou hračkou pro děcka, do který to bylo zapíchnuté (Carat Ruby, Nuforce HDP).


Bohužel pro většinu lidí i tohle jsou drahý stroje který si chtěj jednou koupit.


Líbí se mi, že všechno co neváží alespoň 5 Kg a nestojí 20K(případně není postavené čechem/slovákem) označuješ za "čínské" šílenosti.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kocmeister 15. 5. 2011 13:54

Neblázni, jistě sám uznáš. Že minimálně Nuforce bylo pouťouvě udělané, Však jsem to tam včera řešili s mnohýma lidma dlouho. Čínské jsem dal do uvozovek kvůli tomu zpravování. Vím, že to není Čína. Za to přece nemůžu, že český věci jsou vždycky o tolik lepší. Čím to je fakt nevím O:-) . A vůbec. Neberte mě vážně :-D . O nic nejde. Samá dojmologie. Každej si může napsat svoje zkušenosti.
Naposledy upravil Kocmeister dne 15. 5. 2011 13:56, celkově upraveno 1
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod The Wolverine 15. 5. 2011 13:55

Akce se určitě povedla, byla velmi přátelská atmosféra.
Sestav a sluchátek bylo více než bych čekal, ale už to bylo na hranici prostorových možností sálu. Chtělo by to více míst k sezení a větší vzdálenosti mezi jednotlivými sestavami, přece jenom byla skoro všechna sluchátka otevřená, tak jsme se navzájem trochu rušili.

Nejvíce mě zvukově zaujala HD800, ať už na Kocmeisterově, nebo bubaakově sestavě. Také se mi velice líbil charakter zvuku K 701, poslouchaných na DIY sestavě AMB γ2 + AMB M3. Vůbec mi nepřišlo, že by jim chyběly basy. Na druhou stranu mě zklamala HD600. Na můj vkus jsou posezená moc nízko a pomalá. Rád jsem si poslechl Nuforce Icon HDP jak se svými sluchátky, tak s beyerdynamic T5p. U HDP mě překvapil spíše basovější projev, protože podle recenzí by měl být spíše světlý. Měl jsem tu čest poslechnout a porovnat i Grado SR80 a Grado HF2, u kterých mě překvapilo opět značné množství basů (na Grado) a pohodlí velkých náušníků. Jednou z nejdražších sestav byly elektrostaty Stax 303 se zesilovačem Stax 727 a DACem M2Tech Young. Vzdušné, velmi detailní podání s důrazem na středy a výšky, což je charakter, který mi vyhovuje. Jen prostor by mohl být větší (hlavně ve srovnání s HD800). Staxy na to nevypadají, ale jsou pohodlná, ale samozřejmě nevím, jak na tom budou po několika hodinách na hlavě. Ještě byly přítomny sestavy: Supra síťový filtr + EmmLabs CD + EmmLabs DAC + Leben CS300 + HD800, Audio GD (myslím Phoenix + nějaký DAC od Audio GD), Casea Cepheus + Casea Lyra, BBdac + Beyerdynamic T1, Styleaudio Carat-Ruby 2 + Ultrasone Edition 8 a Edition 10, orthodynamická Audeze LCD-2 a ještě pár dalších. K těm jsem se ale nedostal, protože jsem byl přítomen jen poměrně krátkou dobu. Snad někdy příště. Jsem rád, že ani má Grado SR225 se neztratila, po zapojení na Kocmeisterovu sestavu hrála velice dobře, ještě mají potenciál. Samozřejmě se po těch pár testovacích skladbách v ne zrovna tichém prostředí nedá nic stoprocentně tvrdit, proto jde spíše o mé dojmy, tak je prosím berte s rezervou.

Díky za organizaci a taky všem, kteří přišli a nechali ostatní vyzkoušet své vyšperkované a drahé sestavy.
Naposledy upravil The Wolverine dne 15. 5. 2011 14:17, celkově upraveno 4
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kocmeister 15. 5. 2011 13:59

Jo to jsem málem zapoměl. Tvoje Grada 225 byla opravdu skvělá. Spravil jsem si díky nim názor na Grado. Ty neprodávej :-)
REPRO: PKAudio Ghibli, SUBY: 2x B&W ASW 825, AMP: Audionet SAM G2, DAC: Chord Qutest battery powered, SLUCHÁTKA: Sennheiser HD800, FILTR, DRÁTY A DALŠÍ SNAKE OILY: vlastní konstrukce.
Kocmeister
Pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hynpin 15. 5. 2011 14:03

Můžu se zeptat kdo je tím šťastlivcem s K701 + AMB γ2 + AMB M3?
hynpin
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Bína 15. 5. 2011 14:08

Je to člověk který se na forech nevyskytuje. K701 k tomu nemá, má myslím něco jako AKG K400.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hmpf 15. 5. 2011 14:57

Hodně přátelská atmosféra a všichni velice ohleduplní na věci druhých. Takže tohle na jedničku s *.
Problém ovšem to co už bylo řečenu hodně lidí na tak malou místnost, špatně se poslouchalo velký hluk nebo když byla volná sestava tak zas chyběla třeba sluchátka které si chtěl dotyčný poslechnout.

Z tohodle důvodu jsem poslouchal jen LCD2 chtěl jsem se zaměřit co jim nejvíc sedí. A podle mě jim docela seděly dvě sestavy diy AMB Gamma DAC se zesilovačem AMB M3 + q11 a Šeďourova sestava nějaký Sony CDP + jeho vlastní udělaný lampový zesilovač. Tam hráli otevřeně čistě hlasy posunuté dál od hlavy i takový reálný feeling tady mi nic zásadního nevadilo nechybělo. K tomu co hledám to mělo nejblíže. S kolegou toho sympatického systému AMB jsme po cestě domů zjistili, že bydlíme 300 metrů od sebe :-)) neuvěřitelný.

LCD2 na BB dacu s i bez Dispre to bylo taky dobrý, ale měl jsem k tomu nějaké výhrady, v každém případě chtěl bych si to ještě víc naposlechat, protože se mi to moc líbilo.

Jinak teda trochu sprcha myslim, že LCD2 na spoustě sestavách chyběly horní informacea byly příliš teplý. Na mátkou s překrásnými stroji Casea to byl docela průšvich podle mě. Nutno, ale upozornit bylo to laděné pro K701.

HYPA i BB Dac v origo zpracování vypadalý skvěle!

HF2 jsou opravdu hodně přebasovaný a nezní jako klasická Grada která jsou na světlé straně. Jsem rád, že se Kocmeisterovi tak líbili SR225, položil mi otázku proč jsem je kdysi prodal. Tak ti ještě doodpovím, protože jsem chtěl vyšší model a na dvoje sluchátka holt nebyly peníze. Takže pokud jsem něco chtěl ozkoušet musel jsem něco i prodat. SR225 a MS-Pro navždy zůstanou v mém srdci. Doufám, že zanedlouho otestuji Grado Magnum a MS1000.

Skvělá práce Bíno!
Naposledy upravil hmpf dne 15. 5. 2011 15:16, celkově upraveno 1
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bubaak 15. 5. 2011 15:11

Obrázek
Šeďor:"Ježiš takového vola snad nikdo neviděl, Bubaak, ten blbec vypnul prodlužku. Já ho snad klepnu!"
Já si řikal proč nic nefunguje :mrgreen:

Obrázek
To je on ten se mi představoval :D

Obrázek
Hele Nolwi v tom se nehrab, až odsud odejdu stejně to smažu... "Počkej Bubu, ten blbej uDac někde musí jít zesílit." Fakt na to kašli, tak dispre bude vykotlený na doraz ;-) "To dám..."

Obrázek
Ten se taky představoval, to je taky on :nenapadne

Obrázek
Usměv, vyletí ptáček :mrgreen:

Obrázek
Scryxi né že se hneš, větší iso dávat už nebudu stačí že už teď to šumí jak bejk :mrgreen: Seš mazlej no...

Obrázek
Tak tohle je to ehm jak se tomu řiká :hm to je jedno je to polsky tak to musí být dobrý :mrgreen:

Obrázek
Tak ten nevim jestli se představoval, ale je to on určitě taky :mrgreen:

Obrázek
"Mám jídlo, zavidiš co :D Tak neotravuj a nech mě se najíst" 8-P
Tak se neudav a za to že si tak zlý tak tě neotočím :-S

Obrázek
"Bubu, timhle si otáčet zkoušel?" Jásné :mrgreen: "tak počkej ještě ti ho zesílím ve Widlích a už to bude ok"

Obrázek
Nikon :shock:

Obrázek
Konečně někdo kdo má vkus :mrgreen: Jo počkat to je muj notes, ja si řikal...

Obrázek
Ten se taky představoval :mrgreen: Ale on to není, pač to je soused z vedlejěího stolu 8-D

Obrázek
Že by někdo přišel i poslouchat :hm

Obrázek
Snad nejhorčí sluchátka na výstavě :mrgreen:

Obrázek
Přísavky, maj zvuk jak kdyby ta kapela hrála u moře :love:

Obrázek
Jo pokořitel AKG k701 , hoďte pecky do pullitru od piva, pošlete do nich hudbu a dejte si ten pullitr k uchu, asi tak to hraje :mrgreen:

Obrázek
Staninek :mrgreen: Toho znám

Obrázek
A stoly se plni...

Obrázek
Šeďore, k čemu je ten šuplík?

Obrázek
Je to nějaký mazlý

Obrázek
Aha, zas ten šuplik :-(

Obrázek
Sluchátka z dob Henryho Forda :mrgreen:

Obrázek
To je ten co zprovoznil uDac :-)) mazak

Obrázek
Víc AKG než HD800, neuvěřitelné... :nenapadne

Obrázek
Tak tohle je to co slouži k tomu, no však všichni víme k čemu :--

Obrázek
Soused po druhe :mrgreen:

Obrázek
Medituje a dává svému kabelu sílu vesmíru aby hrál líp, asi moc koukal na hvězdné války :mrgreen:

Obrázek
Kdo řikal že modrý ledky moc svítí :mrgreen:

Obrázek
Zase sýr 8-P

Obrázek
Čiňani, na komunsti jdou, vždyť oni je všechny zabijou. Čím pak, Čím pak, no rýži. :potichu

Obrázek
24 kolíků? :hm :potichu

Obrázek
Tak timhle se nabíjí elektromobily Tesla :mrgreen:

Obrázek
TV sluchátka, beze srandy do země zadupou sluchátka i za 50 tisic :mrgreen:

Obrázek
Já řikal že tam šel skutěčně někdo i poslouchat :hm

Obrázek
To je muj člověk, powerball a už jdem točit :mrgreen:

Obrázek
Tak to je někdo, určitě ho znáte :D

Obrázek
Hele ten linux nabíha snad od desiti ne? :hm

Obrázek
Tak tentokrat si to pokazil :( přijel autem a nešel na pivo :(

Obrázek
Kdo uhádne co je to za sluchátka? :love:

Obrázek
za spoda: BBDac, Dispre Jfet a nejvýš je Hypa :-))

Obrázek
Nějaky hranaty hnus a střibrny pecky v pullitru :mrgreen:

Obrázek
Je fakt že to vypada líp než kdyby měl na uších ty pullitry 8-S

Obrázek
Bose, doufám že zůstalo v krabici :mrgreen:

Obrázek
Jo tak tohle byl nářez :mrgreen: Kdo si to koupí dostane titul Mgr. bez studia :lol:

Obrázek
Zas AKG ještě že ne 701 :-P

Obrázek
černý krabičky :mrgreen:

Obrázek
To se dává na hlavu?

Obrázek
Fialová šňůrka :'( mohla být růžova...

Obrázek
Kde najdu monitor? :mrgreen:

Obrázek
Eh, to s tím monitorem řikal ten za mnou :nenapadne

Obrázek
Toho znám, faakt to je Macura :mrgreen: A bína ho okradl o 100,- Kč :potichu

Obrázek
Je to možný aby tam šel fakt někdo poslouchat :nenapadne Alespoň jeden co používá spiš uši než ústa :mrgreen:

Obrázek
A p. Macura jde testovat HYPu proti Dispre :-)

Obrázek
Nerušit :pozor

Obrázek
To není možný zas poslouchá 8-D

Obrázek
Nějaký brouk se tu valí... :-S

Obrázek
Ten malej fracek se vykecává s Macurou a používa divné slova :shock:

Obrázek
Taky nešel na pivo :( Počkej na High Endu :twisted:

Obrázek
Senn HD650 :love: Ach ty časy...

Obrázek
Mřížky o<:)

Obrázek
Casea

Obrázek
Stačí dva kabely a už se v tom nikdo nevyzná 8-S

Obrázek
To si zdědil po babičce? :mrgreen:

Obrázek
Pytle ale na to že to máš po babičce ti to hraje nějak dobře :hm

Obrázek
Zas ten malej smrad, ale tentokrat srovnává Hypu s Dispre... Kdyby věděl že Hypa je česká konstrukce jednoho typka ze slovanetu, asi by koukal 8-D

Obrázek
A koč na něj kouka skoro jak na Macuru :hm

Obrázek
6 tranzistoru a jak to vypada hezky :D

Obrázek
Nolwi: "Šeďoure, bacha to střibro vem raději pinzetou přece jen dobře vede teplo"

Obrázek
Maj Grada to je vtipny co ? :D

Obrázek
A jak se u toho ksichtěj :mrgreen:

Obrázek
Takhle lidi nosí většinou Porty :lol:

Obrázek
Tak to vzdal a nasadil radeji Grada :nenapadne

Obrázek
Krabička na součastky, jen ma nějak pomíchany kondiky, trazistory, odpory... :mrgreen:

Obrázek
Stejně nevim proč to HTPC, BB DAC a zbytek bordelu nevzal autobusem aby pak šel na pivo :nenapadne

Obrázek
Kdo si šahne na červený drátek :mrgreen:

Obrázek
Tiše, tiše tady spí, kdo ho vzbudi toho sní :shock:

Obrázek
Hrajou dobře, ale nemaj přítlak a nedá se to dát jednoduše na hlavu.. za ty prachy :roll:

Obrázek
Zas HD800... to už je trapný :mrgreen:

Obrázek
Šeďour si myslí že se nají :lol: :lol: :lol:

Specialní díky patří Šeďourovi, konečně jsme vedle sebe stravili cely den 8-D
Dík patří Bínovi za zapujčení uDacu, který sice praskal a delal problémy a karfik sním zněl nějak divně. No a nolwi ho zprovozňoval asi 15 minut.. Takže i tobě dik Nolwi 8-P
PS:Qurte, ty smrade ne že si najdeš holku předtím než udělaš DAC :mrgreen: A na to pivo s šeďourem a kočem pujdeš....
PS1: Tak nespokojenýho Karfika (muj DAC) jsem v životě nikdy neviděl :-S Alespon sním byla sranda :D
Naposledy upravil bubaak dne 15. 5. 2011 20:41, celkově upraveno 3
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod player 15. 5. 2011 16:49

"To není možný zas poslouchá 8-D"

Tenhle koment me posadil ze zidle :D
Upozornění administrátora: Odstraněn podpis odporující pravidlům fóra.
player
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod palinoch 15. 5. 2011 18:00

No to je skoda, rad by som toho hmpf videl. Zda sa byt cez pismenka celkom sympaticky :-))
palinoch
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hmpf 15. 5. 2011 18:05

Neni na tom nic špatnýho, že nechci být focenej na netu. Netřeba z toho dělat takový divadlo bubu.
Naposledy upravil hmpf dne 15. 5. 2011 18:11, celkově upraveno 1
Sveda Blipo PRO, Alessandro MS1000
hmpf
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků