Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
q-ter píše:Já si na kvalitu produkce ani zvukovou nestěžuji. Nevím, co posloucáte za žánry, ale o žádné masovosti, monotónnosti ani zkracování skladeb nemám přehled. Rádio jsem už několik let nezapl a o přísun nové kvalitní produkce nemám nouzi. Možná to bude tím, že poslouchám trance.
Lidi si alba kupují nejčastěji online a ke stažení bývá kromě MP3 i WAV/FLAC. Ve sluchátcích Sennheiser CX680 kvalitu poznám.
akira.uzai píše:to bych neřekl, osobně si myslím, že trance je právě žánr, kde vzniká snad nejvíce "odpadu" z moderních hudebních stylů, což neznamená, že neexistuje kvalitní trance ale různých Tiestů je tam přeci jenom více
akira.uzai píše:to bych neřekl, osobně si myslím, že trance je právě žánr, kde vzniká snad nejvíce "odpadu" z moderních hudebních stylů, což neznamená, že neexistuje kvalitní trance ale různých Tiestů je tam přeci jenom více
Alterovo ego píše:Trance? Celou dobu jsem si myslel, že se bavíme o hudbě.
Zrovna Tiesto je krásná ukázka fabriky na peníze.
PS: Kdo je to Zai?
pekna predstava, a suhlasim, akurat som uz veeeeeeeeeeeeeeeeeelmi dlho nebol na koncerte ktory by bol dobre nazvuceny, alebo mi nechcel zvukar sposobit trvale poskodenie...Magicmaster píše:Já to beru tak, že hlavní je živá produkce. Poslech hudby doma je fajn, ale když si něco chci pořádně vychutnat, vyrazím na koncert. Tam je to se vším všudy - atmosféra, lidi, čiší z toho energie. Větší kapely tu bohužel nehrajou tak často, ale na různých festivalech se dá vybrat dobře. A třeba zrovna za chvíli Offspring.
Pokud mě tedy někdo opravdu, opravdu zaujme (naživo), nemám problém s tím si to CD koupit. Ale jen pasivně poslouchat, to nestačí
Morlith píše:pekna predstava, a suhlasim, akurat som uz veeeeeeeeeeeeeeeeeelmi dlho nebol na koncerte ktory by bol dobre nazvuceny, alebo mi nechcel zvukar sposobit trvale poskodenie...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků