[recenze] Ultimate Ears Triple.FI 10 Pro

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 12. 4. 2012 15:24

Lenže to nie je len o hlasitosti. Ten vyšši vykon sluchadla viac nakopne. Pomohlo to viacerym sluchadlam. Otazka je samozrejme či by to pomohlo aj Triplom. Už ich nemam, tak to neviem overiť.
Ryan Giggs
TV expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mayaman 18. 5. 2012 20:11

Zdravím musím říct že toto poněkud starší vlákno přišlo vhod,
odešla mi stará sluchátka a mobilní telefon bych chtěl jen na telefonování tudíž co teď.
A jelikož jsem si nevybral nic ze soudobé nabídky přehrávačů objednal jsem si Cowon D2+. Já vím je stařičký ale podle mě má pořád co nabídnout a k tomu jsem si objednal UE Triple.FI 10 sám jsem zvědav na sehranost těchto dvou komponent, poslouchám klasiku, fimovou hudbu a rock, v této souvislosti jsem se chtěl zeptat, doporučíte mi nějaký kabel který bych vyměnil za původní co je přiložen ke sluchátkům ? cenový strop mám někde kolem 2000 Kč.
Předem děkuji.
mayaman
Junior

Odeslat příspěvekod glassmoon 18. 5. 2012 21:29

alternativ na kabel je dost: westone, null audio, fiio + kopec inych vyrobcov. vo zvuku velky rozdiel nebude - imho s kludom pouzivaj orig. pokial sa ti nepojebabre.
I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.
glassmoon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mayaman 19. 5. 2012 23:43

Zdravím
To že to zvuku zřejmě moc nepřidá tak trošku tuším spíše mě jde o to že když koupím pořádný kabel teď tak pak nebudu muset každýho půl ruku ztrácet čas objednáváním a čekáním na nový
nehledě na to že mě to v důsledku vyjde minimálně na stejnou sumu. :-)
mayaman
Junior

Odeslat příspěvekod glassmoon 20. 5. 2012 11:14

myslel som to rak, ze ked sa ti orig pokazi tak samozrejme uz potom kupis iny... za orig by som nedal ani 10e. ale nema zmysel menit pokial bude orig v poriadku (ibaze by ti niec na nom vadilo)
I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.
glassmoon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod premiant 20. 5. 2012 15:29

mayaman: Pokud bych měl cenový strop 2000 Kč, tak bych asi neváhal a nechal si udělat kabel na míru od Chrise (http://chrishimselfaudio.blogspot.com). Sám jsem o tom uvažoval a neudělal jsem to právě jen kvůli stropu, který jsem si nakonec určil nižší. Ale podle toho, co jsem se o tomto kabelu dočetl, je to jeden z nejlepších, co se týče zvuku, v dané ceně. Jako další možnost bych ještě zvažoval kabely Null Audio.
Google Nexus S

Sansa Clip+ 8GB + Ultimate Ears Triple.fi 10 Pro

iPod Touch 8GB 3.0 JB
premiant
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod martin99 23. 5. 2012 19:56

Ahojte, úspešne som prelistoval celé toto vlákno dozvedel som sa naozaj dosť a rozhodol som pre tieto IEM, chcem Vás ale poprosiť o radu, nájde sa tu niekto kto tieto IEM kupoval nedávno a mohol by mi odporučiť internetový obchod alebo mi zostáva už len ebay alebo amazon?
martin99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod pacient 14. 6. 2012 11:30

Přátelé, prosím o radu.

Došla mi trpělivost s originálním kabelem. Vydržel jsem to s ním půl roku a víc už nemůžu.
Trochu jsem pobrouzdal zde, na HeadFi, i EBAY.

Z vrozené lakomosti jsem vyřadil z mého výběru krasavce dražší než 100$. To už jsem si mohl tu stovku připlatit a koupit sluchátka s kabelem a ne s anakondou typu UE. Kabel nekupuji z choutek na „průzračnění a zkřišťálovění výšek, oslazení středů ani zpevnění a konturování basů“.
Chci kabel, který mě nebude otravovat svou tuhostí a nepoddajností.
Podle mých zjištění mi zbyly v podstatě dvě možnosti, no vlastně tři.

1. LLL kabel z Číny http://www.ebay.com/itm/300448702164?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Nevypadá špatně. Číňánek píše, že posílá zdarma, možná by i napsal že je to gift a já bych nemusel absolvovat torturu třetího stupně útrpného práva, prostřednictvím české pošty a celního úřadu.

2. Krásný kabel od Westone http://www.westonemusicproducts.com/store/index.php/westone-music-products/accessories/epic-replacement-cables/epic-pro-replacement-cables-50-inches-2.html
Kabílek nádherný, cena slušná, bohužel ke 40$ za káblík musím připočítat 28$ za poštu. Navíc američan nebude zřejmě švindlovat a označí zásilku jako goods, čímž se náklady ještě navýší, bůhví na kolik. Pravděpodobně se bude blížit dvojnásobku ceny LLL. Další nevýhoda je, pokud vím nutnost lehkého ošmirglování o něco tlustších pinů.

3. No a jako poslední náhradník od FiiO http://www.gothic.cz/detail.php?prod=fiio&id=FI%20%20RC-UE1
Abych se přiznal, líbí se mi nejméně. Cena jako za LLL, odrazuje mě poměrně těžký kabel. Nechtěl bych jít z bláta do louže.

Napište mi prosím, jaká by byla vaše volba, popřípadě lepší kousky, které jsem nenašel.
Za vaše rady a zkušenosti předem děkuji.
pacient
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod glassmoon 14. 6. 2012 13:53

ja by som bral westone.
fiio je o dost tachsi ako orig a nema "ohybatko" za usi.
LLL - nepoznam
I'm a quitter. I come from a long line of quitters. It's amazing I'm here at all.
glassmoon
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SPP_Filipko 14. 6. 2012 18:58

tak po roku neustáleho používania ( slovenské stredné odborné školy su tie najnudnejšie a najbenevolentnejšie zariadenia ) mojich triplov mi začal odchádzať kábel presne v tom ohybe ktorý sa vytvorí ked kábel vedie z vrecka mikini pod ňu a hore ku krku ( čakal som že odíde pri konektore ) takže teraz som sa tiež rozhodoval čo kúpiť a vybral som toto: http://www.ebay.com.au/itm/Ultimate-Ear ... 352wt_1037 dúfam že som nekúpil niaky zbytočne predraženy čínsky cárach lebo moc som nad ným nerozmýšlal...teraz aj začínam mať niake obavy ale čo už, uvidím ked dorazi... inak som ich úplný uctievač, triple su proste moja modla :D používam ich spolu s ipod classic a fiio e11 L9 , a ten zosík ipodu fakt pomohol, stálo to zato.... oveľa viac su výraznejšie rôzne nástroje a zvuky ako ked idem iba cez ipod a ten eq na pridanie basov je uplna pecka pre elektronickú hudbu, hlavne dubstep, aj ked tie basy dám naplno tak ich pekne vykrývaju a čisto zahrajú a hlavou mi prechádzajú vlny basu a keĎ sa ktomu pripočítajú výšky, proste pocit pre ktorý rád chodím do školy :) ... mal som možnosť ich porovnať so super.fi 5 ale vôbec sa na ne nechytajú... asi keby som pred tým nemal tripli tak by hrali super ale takto mi vôbec nič neponúkly.... inak je niečo také ako množstvo hodín ktoré dokážu meniče odohrať a potom začnú odchádzať? ... dosť sa toho bojím lebo tie moje už budú mať 1000 hodín
SPP_Filipko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Broslowski 15. 6. 2012 00:58

O nicom takom som fakt ze nikdy nepocul :)
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ujoslav 15. 6. 2012 05:37

> pacient: O kábli LLL som tu písal. Mám ho rok a štvrť a som maximálne spokojný. Kábel je stále skvelo ohybný a nikde nič neprasklo. Podľa mňa neurobíš chybu,keď ho vezmeš. Číňan ti na balíček plnú sumu písať nebude a kablik v obálke nebude ani colníkov zaujímať. Kto by tomu odhadoval cenu vyššiu ako pár $?
Na cesty: Clip+ => UE Triple.Fi
Do práce: iAudio X5L 120GB => UE Triple.Fi
Doma zdroj: Carat-Ruby 2 / ARCAM CD72T
Repro: ARCAM A85 => Monitor Audio RS6
Slúchadlá: Dispre II JFET => Sennheiser HD800
ujoslav
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Firestone 17. 6. 2012 19:07

Zdravím, zhruba před dvěma lety jsem přes k-audio.eu pořídil transparentní káblík se zahnutým koncem, což mně celkem vyhovovalo. Teď se po něm opět dívám, protože dosloužil, ale nikde nic moc :( K-audio ho už evidentně nenabízí.
Byl uvedený jako m-audio, ale stejně měl na sobě vyraženo UE. Není tenhle k sehnání? Celkem mě pasoval a tehda vyšel na 465 Kč.
HTC Desire Z (Vdf) | Nokia 6230i (Vdf) | Huawei E160 (O2) | ASUS Eee 1000H | rockstable Intel Core 2 Duo@3150 MHz | Ultimate Ears SuperFi 5 Pro@iAUDIO i7
Firestone
Junior

Odeslat příspěvekod Faid3r 10. 2. 2013 16:05

Tak uz nejakou dobu pouzivam UE Triple a za tu dobu jsem zpozoroval, ze ikdyz mi zvukove sedi (hraji perfektne), po chvili poslouchani mi zacnou v usich vadit. Nastavcu jsem zkousel nekolik a porad to neni ono..jestli jsou tezky, velky.. proste mi v usich nesedi. Ikdyz bych je rad poslouchal, za tu neprijemnost v usich mi to nestoji.

Proto se chci zeptat na jinou alternativu - zvukove podobny, plny a hutny bass, ale presny. Cenove bych se chtel vlizt do 3000-4000,-

Diky vsem za tip a pomoc..
# Shure SE846 // Audioquest DragonFly Cobalt // Audinst HUD-mx1 // NuForce uDAC2
Faid3r
Junior

Odeslat příspěvekod maor 4. 4. 2013 06:48

ujoslav píše: ....Mám ho rok a štvrť a som maximálne spokojný. Kábel je stále skvelo ohybný a nikde nič neprasklo...

Ako na tom je ten kábel? Funguje stále? (Včera mi odišiel na ľavom slúchadle zvuk a zvažujem, že zoberiem ten LLL od číňana).
P.S.: Za ako dlho ti ten kábel došiel?
cowon d2+ (8 GB + 64 GB sdxc) -> s.m.s.l. sAp-4s -> m-audio ie40; vsonic gr04 fe, sony mh1c
maor
Kolemjdoucí

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků