Philips Smart TV5007

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Krásný starý stroj 1. 3. 2013 10:16

Tady souhlasím s Ryanem,tv nenahrazuje pc.Mám Panas.v bleděrůžovém je to totéž.Ale silný nesouhlas s výrobci-buď kvalitní obraz bez prodražujících 3d a pc nesmyslů co nefungují,a nebo
ano s nimi,ale plně funkčními jinak je to klamavá reklama na zákazníky. :-\
Audio-Yamaha MCS1330b,walkman Panasonic,iRiver T9,Sen HD239,
sub Velodyne,DAC box S usb Project,
Video-Panasonic TX-L47DT50,BDT-220,sat MASCOM MC5300,Topfield 7700,
Pc-HP ProBook4520s
Historia magistra vitae
Krásný starý stroj
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod justi76 1. 3. 2013 15:06

Je to najlepsia tv na trhu,ziadny samsung,lg.ale philips.pomer/cena.V tej cene okolo 500e zistate super obraz,co u samsungu to maju tv podobnej kvalite o 200e drahsie.
justi76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 22855 30. 3. 2013 11:35

Prosím vás nemáte pravdu
1. odborná citace TOPFUN - /// Jako bonus získají předplatitelé možnost sledovat kanály Auto Motor a Sport, Golf Channel a Sport 5 také ve svých Smart TV a na webových stránkách http://www.topfun.tv. ///
Zapoměli dodat , že na všech SMART TV to funguje , ale jen na PHILIPSU NE [/b] Kdo mi vrátí 99 kč za balíček který mi nejde to mi už neodpověděli . Je to i na stránkách PARABOLA - http://www.parabola.cz/zpravicky/19068/ ... fun-sport/. Pak k čemu je mi Smart tv KDYŽ MI TAM SKORO NIC NEJDE díky PHILIPSU ?
2. jE PRAVDA , ŽE philips zaspal a lidi na to doplácejí , TOPFUN na SMART TV dělá reklamu stále bez rozdílu zdali to jde nebo ne ani v prodejně nevědí prodavači nic http://cz.topfun.tv/clanky/smart-tv.html , nebo který typy to neumí . Víte co se lidí už nachytalo na -- Topfun Media spouští balíček kanálů Topfun Sport
a zaplatilo X peněz a nejde jim to ? Přitom filmy na TOPFUN jim normálně i v HD fungují u PHILIPSU . Zde na internetu padají i žaloby a chtějí peníze spátky . jen s recese .
3- Zde jsou ty sporný stránky . http://cz.topfun.tv/filmy-online/cs-fil ... 36640.html
Naposledy upravil 22855 dne 30. 3. 2013 11:50, celkově upraveno 1
22855
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 30. 3. 2013 11:48

1. Clovek,ktery vybira tv podle smart debilovin je blbec
2. Clovek, ktery hodnoti tv podle toho jestli tam jde topfun je blbec
3. Hodnoti se vlastne tv nebo nejaka aplikace...
sibelius81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod justi76 30. 3. 2013 12:13

80% ludi ako sa zda su blbci,tv kupuju kvoli kravinam co stejne ani nefunguju poriadne.To je take riesenie ci kupit pc alebo tv.,pc je pc a tv vzdy bude len tv a nikdy inac to ani nebude.
justi76
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 30. 3. 2013 13:03

22855: Chápu Tvé rozhořčení, ale znovu zopakuji, že sama ta myšlenka na sledování nějakého live streamu z internetu, jako náhradu klasického TV vysílání, je těžce nedotažena a to hlavně díky lidem, kteří tyhle rádoby vysílání tvoří. Neexistuje jednotný formát, každý má svou vlastní interpretaci a zabezpečení a bůhvíco dalšího..

K Philipsu jako takovému mohu mít řadů výtek, ale zrovna v tomhle je celkem chápu, na jejich místě by mi byl nějaký TopFun pro pár bláznů z nějaké neperspektivní země, u kterého není jisté, jestli když provedu nějakou implementaci, tak to zítra nebude úplně jinak a já budu přepisovat další FW, úplně u *****..

Přestaň vymýšlet hovadiny a předplať si třeba Skylink..

K Tvému rozhořčení nad Adobe Flash Playerem - ano můžeme se rozčilovat jak chceme, ale pravda je taková, že na tohle se v první řadě vykvákl Adobe, který nejdřív nikoho nepodporoval v tom, aby se jeho technologie do této oblasti vůbec dostala, posléze i na tvrdo prohlásil, že pro TV prostě nikdy žádný Adobe Flash existovat nebude a tak se až do teď jakákoliv implementace něčeho takového do TV stala v podstatě partyzánštinou, které nemá v ničem oficiální podporu a podle toho se k tomu také jednotliví výrobci staví..
Mr.Semtex
HD SATan
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod stormborec 30. 3. 2013 13:45

Dobrá TV by měla umět:

obraz - DVB-T + HDMI
zvukový výstup
nějaký zvuk
epg, teletext, (hbbtv)
něco přehrát přes USB

Všechno ostatní jsou hovadiny. Co z výše uvedeného neumí ten Philips?
LG 32LH5000 (2009) 120Hz, IPS EEFL
Samsung 40NU7192 (2018) 60Hz, VA LED
stormborec
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 22855 30. 3. 2013 19:01

sibelius81
tvému příspěvku se musím smát jak je někdo hloupí , přitom nevíte kde se TV ani používá , na co se využívá atd., ale odpověd byla rychlá , ale ne k věci . .

Mr.Semtex
Skylink mám a sportovní taky včetně HD ale panasonik v obýváku . Jenom mi zaráží , že se něco nabízí a přitom to nejde , hlavně u PHILIPSU . To je jako kdybys koupil mercedesa auto s klima a nešla ti , taky bys řekl klimu , nebo rádio nepotřebuješ hlavnmě , že to jede , brzdí , svítí a ostatní jsou kraviny . Tak to jsou odpovědi vaše . Jinak televizi mám na chatě včetně internetu tak proč to nevužít na Smart TV tu službu od topfunu až budou třeba dávat MS. v Ralye na Sport 5 u táboráku .Od toho je ta televize . Každý používá TV NA NĚCO JINÉHU a taky ne jen v obýváku jako hlavní . Ale v mém PŘÍSPĚVKU O TOM NEŠLO zdali Skylink , nahrávání atd. , šlo úplně o ničem jiného ale jinak děkuji .

stormborec
epg, teletext, (hbbtv)
něco přehrát přes USB
tyto věci zase já na chatě u TV philips nepotřebuji a jsou zbytečný potřebuji jiný věci , ale to nevyřeším tady jak vidím . Děkuji
Naposledy upravil 22855 dne 30. 3. 2013 19:20, celkově upraveno 1
22855
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 30. 3. 2013 19:14

Ta analogia s Mercedesom je dost mimo. Mohol by si ju pouzit keby ti neslo dialkove, zvuk na tv alebo nieco podobne. Bavime sa tu o veci, ktora nema na chod tv absolutne ziaden vplyv. A to ani nehovorim o tom, ze tu aplikaciu nerobi Philips, ale nejaka tretia strana.
S tym problemom sa skor obrat na Topfun. Philips s tym vela spolocneho nema.
Ryan Giggs
TV expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 22855 30. 3. 2013 19:35

Tady máš od nich vyjádřený jak jsem psal výše
takhle mi to napsali , že není problém ve Smart TV , ale proč TO NEJDE u Philipsu zatím neví , ALE REKLAMU NA TV Smart Philips tam mají a peníze vybírají . Mám se zeptat PHILIPSU .
1. odborná citace TOPFUN - Jako bonus získají předplatitelé možnost sledovat kanály Auto Motor a Sport, Golf Channel a Sport 5 také ve svých Smart TV a na webových stránkách http://www.topfun.tv.

2.Zapoměli dodat , že na všech SMART TV to funguje , ale jen na PHILIPSU NE [/b] Kdo mi vrátí 99 kč za balíček který mi nejde to mi už neodpověděli .

PHILIPS SE MI PO 3 X URGENCI k věci NEOZVAL . jen čtu internet jak si lidi stěžují .
jinak rádio , klima taky nemá vliv na chod auta , jako Smart věci u TV .
22855
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 30. 3. 2013 20:01

Prehliadol som, myslel som ze je to vyjadrenie Philipsu.
Inak Philips (ani ziaden iny vyrobca) ti negarantuje 100% funkcnost nejakej aplikacie 3. strany. Takze zaloby moze podavat kto chce.

To mas to iste ako by si si do pc nainstaloval nejaky program a ten ti nesiel. Budes vinit vyrobcu PC? Automaticky je to zly PC? Je sice smola a dost neprijemne ze ti to nefunguje, ale je treba sa aj trosku zamysliet.
Uz to tu bolo spominane, TV nie je PC. Netreba si to zamienat. Vyrobcovia PC/NTB/tabletov pouzivaju OS, ktore su "univerzalne" (Windows, Linux, Android...). Ci je to windows v Asuse, HP, Aceri... vzdy je to ten isty Win. V tv je ale situacia ina, vyrobcovia tv nepouzivaju ziaden univerzalny soft, ale kazdy vyrobca ma vlastny, ktory si sam vyvija. Neexistuje tu ziaden standard, preto ak jedna aplikacia funguje na TV X, nemusi na tv Y.

Klima je pevna a garantovana sucast vybavy auta. Aplikacia v tv nie.

Ked sa ti cokolvek nepozdava, mas pravo tovar reklamovat. Ci uspejes je uz druha vec.
Ryan Giggs
TV expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod 22855 30. 3. 2013 21:39

ano v tomhle máš pravdu ,Ked sa ti cokolvek nepozdava, mas pravo tovar reklamovat. Ci uspejes je uz druha vec..
, ale
1.Philips dělá mrtvého brouka .
2 . ale měla by být Aplikacia v tv garantovana TV PJILIPS ji má originál nahratou ve Smart oddělení i s vlastní ikonou TUPFIN , PAK JE TO KLAMAVÁ REKLAMA jak ze strany PHILIPSU , tak i ze strany TUPFU . Já jako zákazník jsem přesvědčený , že to mají odkoušený ŽÁDNÁ DODĚLÁVKA jako do Počítače a s tím to taky kopuji a i cena je k tomu daná .Samozřejmě nikdo nekupuje tv JEN KVŮLI SMART . ale když tam je orig. nahratý , tak proč by to nemělo chodit jako u jiných značek .
3.Mrzí mi , že na jiných TV to chodí a nikdo mi na to neupozornil , co je v TV PHILIPS orig.nahratý , ŽE TO NEMUSÍ CHODIT a je to tam jen tak , aby to jen vypadalo co má funkcí . Kdyby TOPFUN to ještě nerozjel tak je to taky jiná věc .
4 . Jinak tato aplikace TUPFIN televize chodí jak u PANASONICU , tak i u Sony , Samsung . atd.
22855
Junior

Odeslat příspěvekod sibelius81 30. 3. 2013 23:51

22855 píše:sibelius81
tvému příspěvku se musím smát jak je někdo hloupí , přitom nevíte kde se TV ani používá , na co se využívá atd., ale odpověd byla rychlá , ale ne k věci . .


klidně se směj:) kde se používá opravdu nevím a v podstatě by to mělo být úplně jedno, klidně ji používej na záchodě a nebo ve sklepě. Na věci to ale nic nemění. Na co TV používá - no má představa je, že normální člověk ji používá jako zobrazovač. Tedy já tak TV používám.
A budu se opakovat, pokud někdo koupí TV kvůli jedné aplikaci, tak je prostě hlupák (a když ji koupí kvůli nějaké kravině a ta nefunguje a on tu TV nevrátí, tak je ještě větší hlupák). A ano, odpověď byla rychlá, protože jak už jsem psal a jak chápe asi každý člověk, tak TV je zobrazovač, ale v té tvé "recenzi" a nebo zhodnocení výrobku není ani slovo o obrazu, čemuž se zase směji já.
Btw, už to tady padlo - proč si proboha nekoupil PC????
No ale kdo chce kam...

Edit: PS: mimochodem, spíš si myslel, že jsem hloupÝ než hloupÍ, ne?
PS2 - viděl si vůbec tu kvalitu, která z toho TopFunu leze?? Já měl (resp.ještě mám) ten nesmysl na půl roku zdarma. Viděl jsem jeden film a opravdu stačilo. Zainvestuj a pořiď si satelit
sibelius81
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod majkom 31. 3. 2013 08:40

justi: to percento cca sedi :D
majkom
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 31. 3. 2013 10:36

22855 píše:Mr.Semtex
Skylink mám a sportovní taky včetně HD ale panasonik v obýváku . Jenom mi zaráží , že se něco nabízí a přitom to nejde , hlavně u PHILIPSU . To je jako kdybys koupil mercedesa auto s klima a nešla ti , taky bys řekl klimu , nebo rádio nepotřebuješ hlavnmě , že to jede , brzdí , svítí a ostatní jsou kraviny . Tak to jsou odpovědi vaše . Jinak televizi mám na chatě včetně internetu tak proč to nevužít na Smart TV tu službu od topfunu až budou třeba dávat MS. v Ralye na Sport 5 u táboráku .Od toho je ta televize . Každý používá TV NA NĚCO JINÉHU a taky ne jen v obýváku jako hlavní . Ale v mém PŘÍSPĚVKU O TOM NEŠLO zdali Skylink , nahrávání atd. , šlo úplně o ničem jiného ale jinak děkuji .


Nejdřív Ti dám dobrou radu. O kartě NEXT od Skylinku už jsi slyšel?

A teď do Tebe. To není jako koupit Mercedesa, ne, daleko víc mi připomínáš někoho, kdo bydlí za severním polárním kruhem a koupí si Škodu Rapid kvůli škrabce na led ve víčku nádrže..

Znovu zopakuju, že chápu, že jsi právě teď rozhořčený, ale můžeš mi prosím ocitovat nebo nalinkovat, kde přesně jsi přišel na to, že by na Philips Smart TV mělo fungovat nějaké streamování TV jako nová služba TopFunu? Dyť Ti jsou rádi, že vůbec jede TopFun jako takový, tedy jeho hlavní funkce a to je video-store..
Opravdu si myslím, že je to u Tebe více přání otcem myšlenky než čímkoliv podložená informace..

22855 píše:Jinak tato aplikace TUPFIN televize chodí jak u PANASONICU , tak i u Sony , Samsung . atd.


Nezlob se, ale Ty to pořád nechápeš.. Ano TopFun jako pujčovna filmů (což je trochu jiný princip než streamování live feedu z internetu) pravděpodobně chodí na všech zmíněných TV (stejně jako na tom Philipsu) ať už tak či onak, ale že na nich pojede i ta TopFun TV, to je pouze Tvoje zbožné přání, které nemá nic společného s realitou..

-- 31. 3. 2013 10:39 --

majkom píše:justi: to percento cca sedi :D


justi je dost jednoduchý chalan a ty budeš koukám jeho brácha..
Mr.Semtex
HD SATan
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků