a-JAYS Three máte někdo?

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Luckyghost 11. 10. 2013 16:44

Koupil jsem si tyto pecky. Mám je hlavně na sport-kolo. Před nimi jsem měl Philips oneal ve stejné ceně. Tyto jsem vybral na základě pochvalných recenzí. Ty Philipsy jsem musel reklamovat.

Poslouchám z Nokie N8, která má celkem kvalitní audio výstup, ale ty sluchátka se mi nelíbí. Přijdou mi hodně převýškované. Poslouchám Rock a Punk a zajména zpěv mi trhá uši díky sykavkám. Jinak mají čistý přednes, kytary jsou parádně čitelné. Jen mi vadí strašně moc výšek. Pednastavené nastavení ekvalizéru s tím nic neudělá. Mám naposloucháno zatím jen půl hodiny.

Je možné, že se trochu rozehrají a srovnají? Pokud ne, tak bych je asi nerad, ale musel vrátit, případně pokud je to v telefonu, tak musel koupit nějaký mp3 player. Ty Philipsy nebyly tak čisté, ale celek byl daleko lepší.
Luckyghost
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 11. 10. 2013 17:35

Ano je možne že sa to časom "utrasie". Každe sluchadla potrebuju rozohrať. Na akekoľvek definitivne sudy je priskoro.
Ryan Giggs
TV expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod karminkotak 11. 10. 2013 18:04

daj im poriadny cas na rozohranie... ked som kupil aJays One, tak boli velmi prebasovane, po par desiatkach hodin sa pekne vyrovnali (pekne za tu cenu). ak ich nechces mat zatial v usiach, nechaj ich hrat na mobile niekde v sufliku, potom ked si ich das do usi, vzdy tam bude posun vpred :)
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Luckyghost 11. 10. 2013 18:34

Díky moc za uklidnění. Už hrajou z mobilu několik hodin. Moc se mi líbí ty kytary, tak reálný zvuk jsem ještě od sluchátek neslyšel, je to jak na živo. Stejně tak malé bubny jako bych viděl jak se dotýká palička blány. Činely jsou už špatné, je to tiché a moc nereálně vysoko. A zpěv takovej sykavej ocas (nebo jak to nazvat)

A má vliv při zahoření co hraje a jak je nastavenej equaliser? Někde jsem měl doma staré CD z časopisu stereo a video a tam byl zahořovací signál pro 3 pásmové reprosoustavy, což by mohlo být dobré pustit. To CD už nemohu najít, ale jistě by se dalo něco stáhnout. Zatím tam hraje hudba co poslouchám a na střední hlasitost.
Luckyghost
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod karminkotak 11. 10. 2013 18:38

uplne staci, ked ich rozohravas na hudbe, ktoru pocuvas a na tej strednej hlasitosti... bud bez obav... zatial som vzdy kazde svoje sluchadla rozohraval bez specialneho signalu a sluchadla hraju pekne, tak sa nemusis bat... daj im kludne aj tych 50hodin, chybu tym neurobis, pomozes len a len zvuku a svojim usiam potom ;-)
Sennheiser HD25 CII
Takstar HI 2050
Pioneer HDJ 1500
Sony MDR V6
Audio Technica ATH M50
Maxell Retro DJ
Koss Porta Pro starší model :-)
karminkotak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ohm711 13. 10. 2013 21:15

Měl jsem a-jays two a pak Vsonic GR07. Oboje byly od novosti hodně usyčený.
U obou pomohlo rozehrávání, které sykavky odstranilo. 50h je ale celkem málo. Jays jsem nechával rozehrát cca 150h, GR07 pak skoro 10x tolik.
Dej tomu čas a zlepší se to ;-)
Ohm711
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Luckyghost 15. 10. 2013 08:52

Tak jsem přez víkend a něco nechal rozehrát někam k těm 50 hodinám. O část se to zlepšilo, ale pořád to není ideální. Koupil jsem si do telefonu ručně nastavitelnej ekvalizer a výšky trochu ubral a vytvořil si přednastavené možnosti a zase jsem o trochu spokojenější.

Každopádně si je nechám a jsem zvědav kam se ještě časem posunou. Na nějakou elektronickou hudbu jsou asi parádní, ale pro mě až tak moc né. Na to co poslouchám mám málo basů a hodně výšek, ale doladěním ekvalizéru se to dá. Pokud jej vypnu a nechám vše neutrálně, tak bych to poslouchat nemohl. Jinak jsem celkem spokojenej (zpracování a tak).
Luckyghost
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kopista 15. 10. 2013 17:57

Úplně stejný pocit jsem měl z utajovaného zázraku MH1C - basy nikde, jako kdyby se mi v mobilu přepnul ekvalizer na full treble:( Rozčarování bylo takové, že jsem nesebral ani odvahu na zahořování a odložil je hluboko do šuplíku.

Brzo by mi měly přijít Jays Two, tak doufám, že nedopadnu stejně..nebo si už fakt budu myslet, že se původně naprosto provizorních špuntů Genius nezbavím, byť za tu směšnou cenu hrají překvapivě pohodově :-[
kopista
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ohm711 15. 10. 2013 21:13

Pokud myslíš a-jays two, tak ty jsou o dost horší než mh1c.
Ohm711
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod bogino 15. 10. 2013 21:24

kopista píše:Úplně stejný pocit jsem měl z utajovaného zázraku MH1C - basy nikde, jako kdyby se mi v mobilu přepnul ekvalizer na full treble:(

To si tu prvy s takymto nazorom na MH1C. :) Skusal si rozne nastavce? Urcite ti dobre tesnili?
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MHOE 15. 10. 2013 21:25

Úplně stejný pocit jsem měl z utajovaného zázraku MH1C - basy nikde, jako kdyby se mi v mobilu přepnul ekvalizer na full treble:(


Wow...

http://www.innerfidelity.com/images/SonyMH1C.pdf
DESKTOP: Roon | Fiio R7 | Susvara (mod)
PORTABLE: Roon | Fold3 | Deva Pro (mod) + LinkBuds (eq)

MEASUREMENTS: MiniDSP EARS | Fulla 2 | HD650

REVIEWS: Viz "Web" v profilu
MHOE
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod hanni 16. 10. 2013 07:24

Keďže som MH1C počul, myslím, že bogino asi vystihol podstatu problému, a to zle zvolené nástavce, preto ten stredový prejav.
hanni
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kopista 18. 10. 2013 21:12

bogino píše:
kopista píše:Úplně stejný pocit jsem měl z utajovaného zázraku MH1C - basy nikde, jako kdyby se mi v mobilu přepnul ekvalizer na full treble:(

To si tu prvy s takymto nazorom na MH1C. :) Skusal si rozne nastavce? Urcite ti dobre tesnili?


Aj dva kolegové nezávisle na sobě dospěli na svých různých Androidech k podobnému hodnocení, čelist na zemi se nekonala:( Podobnou situaci jsem už zažil s mými úplně prvními lepšími špunty od Sonyho. Zvuk s walkmanem Panasonic bomba, po připojení k mobilu SE K750i (tenkrát za 10K;)) bída největší. Však já jim dám ještě šanci, třeba s jiným zdrojem zvuku, viď Ježíšku... o<:)
kopista
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dazo 18. 10. 2013 23:51

Skoda reci :D
Bud si nechces dat povedat ze ta to tu strasne bavi, alebo ze tu kolegom neveris :-P
dazo
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod karminkotak 19. 10. 2013 02:29

ako sa mi ta znacka pacila, tak aJaysi ani zadarmo uz a tJaysi sa mi tiez nejak zacinaju k.rvit :( a to ich pouzivam minimalne... bud smola na 2 kusy alebo cela znacka stoji za prd...
karminkotak
Mírně pokročilý

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků