Tak jsem byl v Datartu, Okey a Elektro Wordu
Došel jsem k tomu, že at koupím co koupím, bude to velkej krok zpět v kvalitě obrazu.
Už myslím , že není vůbec na místě řešit jakej typ tv, jaký podsvícení atd.
Je teda pravda , že jsem neviděl plazmy s DVB-T signálem ale jen s analogovím a to je nekoukatelný ( v Elektro Wordu měli naladěný u plazem jen analog signál )
U lcd byl i DVB-T signál, analog občas nějaká čára a neostrý , digitalní teda bez čar ale taky je to proti CRT velkej kus zpátky.
Nejvíc se mi líbil DVB-T signál u Philipsů a pak u Sharpu ( ma takovej pro mě přirozenej obraz, řekl bych takovej hladkej nebo měkej)ale pořád dost bída. Hold jde pokrok kupředu a bude muset mít každej satelit .
Na sonce nevím přesně typ, bylo to LCD, jsem viděl černobílý film a vypadalo to jako malovaný a nepodařilo se mi s tím nic udělat jen se to zlepšilo při snížení ostrosti.
No myslím, že jedinou výhodou dnešních tv je jejich vzhled a hloubka , ale obraz jedině s kvalitním signálem .
Už jsem rodiče připravil na to , že hold budou mít obraz horší než na tesla pluto

vo dostali svatebním darem
Ještě jsem si všimnul, že v těhto řetězcích mají nějaký zvláštní modeli třeba Philips 5625
prostě ty předposlední čísla kde je normálně nula byli jiný numera.
Dám si ted přestavku a pak koupím co přijde pod ruku a bude , myslím že to ve výsledku výjde na stejno jako se stím takhle zabývat.