Super téma, využiju pro svůj dotaz. Nyní mám plazmu Panasonic GT30, která bohužel při poslední bouřce dostala zásah a nyní je v servisu na zjištění závady a já přemýšlím, zda má smysl cpát 6000 - 8000 (první odhad technika, pokud vůbec půjde opravit) do opravy 9 let staré TV, i když mi po obrazové stránce pořád vyhovuje, jen chybí smart funkce. Nebo si udělat radost a raději koupit novou TV.
Když jsem koukal na současnou nabídku a vybral něco, abych si udržel, nebo spíš polepšil s obrazovou kvalitou, asi mi nezbývá nic jiného než jít do OLED. Psychologickou hranici za tv mám kolem 30k, nicméně rád bych šel do 65" a tím pádem potřebuju dalších cca 10k, abych došáhl aspoň na B9. To asi ještě nějak zkousnu

. Nebo bych musel jít do 55". Popravdě, pokud by šlo pouze o obrazovou kvalitu, tak bych radši šáhl po něčem od Panasonicu, ale ten leží pro mě momentálně vysoko. Navíc pro LG nyní hovoří další věc, a to je podpora Apple AirPlay2 a Apple Homekit, který bych rád a Panasonic je nemá. Jako další by připadalo v úvahu něco od Sony, které podporu má také, nicméně cenově je na tom podobně jako Panasonic.
Čili vychází mi z toho jako nejlepší volba ta B9.

Nebo má smysl uvažovat o něčem jiném?