DVB-T2 a HbbTV

Digitální vysílání DVB-T/S/C/, poskytovatelé, set-top boxy, diskuze kolem HD

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jannk 14. 7. 2020 17:59

Já si asi nechám i kodi, ale od Octagonu bych chtěl hlavně hbbtv a timeshift.
Nezlobil bych se ani za pouštění videí a fotek z domácího NASu, ideálně i pluginy pro obvykle české internetové TV jako mall, seznam, dvtv apod. Případně YouTube. Ty poslední věci sice umí i kodi, ale jak jsem psal ... už mi trochu zastarava.
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spyko 14. 7. 2020 20:04

Youtube má v enigmě2 nějaké problémy,ten zbytek jede,kodi do 17.6 v některé platformě taky,je jich totiž víc,openATV,PLI,Black Hole,ap.-už nemám ten přehled,bohužel.
spyko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 20. 7. 2020 21:52

ja nevim - octagon jako hw vypada ok, ale prijde mi jako by to uz vubec nikdo nepodporovat. OpenAT verze 5.neco, pricemz uz je davno 6.4, weather info mi pise, ze mam ziskat id na http://mymetrix.de/ (se tam podivejde), system pise zadna aktualizace systemu, zadny plugin k dispozici. nevim nevim ... zkusim jiny image, jinak asi pujde zpatky :(
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spyko 21. 7. 2020 05:13

S ATV 5.3 jsem vydržel 2roky,6.4 bych tam nedal -ještě nedávno to byla beta verze,přehrávat neustále nový neodskoušený sw není radno,může být horší než starý,pokud jsi to neviděl-nezkoušel bych vůbec,někoho najít-některé firmy to dělají i dálkově,pluginy se dají stáhnout vždy,ale musí být pro daný stroj a sw-studuj a nech si poradit,já už jsem z toho dlouhodobě vypad,a zničil jsem DM525!
spyko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 21. 7. 2020 06:37

S 5.3 nefungovalo skoro nic - timeshift, hbbtv ani přehrávání médií. Moc nechápu proč, vypadalo to, jako kdyby vůbec nesla síť ... ale ping ven z octagonu (putty) šel. Vůbec to bylo divne - třeba adresář pro timeshift se vytvořil - ale timeshift nešel, na tlačítko pause se objevil v rohu křížek. DNS fungovaly ok. Nad ránem jsem tam dal 6.4 ... a vypadá to daleko lépe, akorát mam asi 3% overdcan (a zatím nevim jak to změnit)
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spyko 21. 7. 2020 18:50

5.3 závisí více na pluginech,6.4 je už má aplikované-ovšem není to vždy výhoda,openPLI jede jen na pluginech,každý si tam dá to co potřebuje,u červeného tlačítka-mačká se 2x,je tam více významu u barev.tlačítek-proto studuj,někteří enigmu právě proto nemusí!timeshift jsem nikdy nepoužil,bohužel.
spyko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 21. 7. 2020 19:06

problem byl, ze 5.3 mi tvrdila, ze feed s pluginy nefunguje, tj nejde nic nainstalovat a nejde nic aktualizovat. HbbTV nicmene nakonec nejak fungovalo (plug byl predinstalovany), ale jenom uvodni menu, zadny porad pustit nesel. Podobne nesel pouzit externi hdd, namountovat v liinuxu sel, ale zapisovat na neho neslo (jen rucne pres winscp) - tady asi chybel nejaky plugin, ale ten proste nesel online nainstalovat.
S 6.4. vse funguje primerene podle ocekavani - jen me trochu zarazi, ze jsem nasel jenom nighly builds https://www.opena.tv/downloads/36-octagon-images/ - jako v zasade proc ne, do masteru asi jen tak necommituji, ale prece jenom - obvykle byvaji aktualni buildy ulozene extra ke stazeni.
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spyko 21. 7. 2020 20:15

Na přehrávání stáhni plugin VLC,HBBTV je pomalejší než v tv,v pluginu musíš načíst jednotlivé tv,jako v kodi,otázka je zda jsou aktualizované.
spyko
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 9. 8. 2020 19:42

tak jsem octagon 138 konecne nastavil ke sve spokojenosti, nejvice mi dalo zabrat to, ze jsem mel externi hdd pripojeny pres USB do eSata/USB konektoru (coz je spravne) ... jen ten kabel tam nesedel uplne stopro a obcas vypadaval. Na to prijit byl masakr. A jak uz jsem psal - 5.3 je realne nepouzitelna (tvarila se, ze uz neziji aktualizacni feed pluginu), se je vse 6.4 ok

Jeste bych potreboval plugin s necim jako epg notifikace, tj abych si mohl nastavit upozorneni na program, ktery zacina treba za hodinu a par min pred zacatkem mi na TV vyskocilo upozorneni, ze chci prepnout nekde jinde.
jannk
Mírně pokročilý

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků