Ahoj vsem !
Pravidelne procitam toto forum moc rad bych znal vas nazor pripadne zkusenosti s temito TV/OS apod..takze se pokusim odpovedet na co nejvice veci a poznatku z drivejsich prispevku
urcite bych chtel
65 palec OLED
WEBOS nebo ANDROID TV je mi jedno
cena do 40k, s tim ze pokud bude neco lepsiho lehce pres hranici tak primourim oko (viz Panasonic TX-65MZ800E za 44)
chtel bych pouze znacky Philips, Sony, LG mozna i Panasonic (urcite ne Samsung, TCL, Hisense apod..)
-primarni vyuziti pro me jako platce TV bude po vecerech pro me filmy/serialy (bude tma v mistnosti), pro rodinu pres den youtube kids apod (klidne at maji svetlo, odlesky, super cernou stejne nedoceni atd., nebudu doma takze nevadi )
-zvuk bude resen externe pres soundbar, netreba resit (nicmene podpora Atmos ano, byt je to spise marketing)
moje poznatky z fora a osobnim pruzkumu z prodejen
LG C44
+cena 35k
+kvalitni obraz za ty penize
+ovladac?
-potencionalni kalibrace za pul roku
-webOS bude aktualni 5 let, pak jenom bezpecnostni zaplaty, trosku se mi to zda malo
Philips 818
+cena 35k
+podpora snad vsech formatu a certifikaci
+ambilight (neni rozhodujici)
-rok 2023
-neznama podpora OS (nechci Titan, ktery mi predhazuje reklamy extra reklamy navic)
-google takze minus dalsi kus soukromi (neni rozhodujici)
G39
+MLA panel (byt rozdil asi nepoznam, ale hadam ze vice vydrzi, jas a dalsi mini vyhody)
+cena 39k
+ovladac?
-rok 2023 tzn. OS bude podrporovan pouze 4 roky
-procesor α9 4K Gen6 AI oproti C44 s α9 4K Gen7 AI (je poznat rozdil, rychlost?)
rozdil mezi jednotlivymi obrazy ve slepem testu bych asi nepoznal, stejne tak se nebudu ptat na vykon procesoru protoze kazdy je optimalizovany na jiny OS
takze bych rad znal vase poznatky, zkusenosti, spokojenosti a nespokojenosti s touto nabidkou, a ktery z techto TV byste volili a hlavne proc a proc byste nevolili ostatni
dekuji moc !!