Propojení PC s LCD a Philips 37PFL5403D

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod hala37 23. 5. 2008 18:01

Zdravim,
potrebuju poradit mam lcd Philips 37PFL5403D a grafickou kartu s vystupem dvi,tak sem si koupil hdmi a dvi kabel,zkusil to propojit,ale kdyz odpojim svuj monitor na pc a pripojim kabel od LCD tv,tak se mi zobrazi jen cerna obrazovka s napisem zadny signal,vcera jsem to zkousel jeste pres S-video vystup,a to mi slo,ale slysel jsem,ze toto propojeni je lepsi.Ale nyni mi to vubec nejde,nevite proc se mi tam toto zobrazuje?Jeste jsem to zkousel na svem notebooku,a ten mi tv rozpoznal jako druhy displej,ale do tv nejde zadnej signal,at tam dam cokoli.:(( Prosim poradte
hala37
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod POiNTER 26. 5. 2008 21:30

hala37: Skusal si priradit k danemu HDMI vstupu resp. ho pomenovat ako PC?. Nastavuje sa to v TV menu. Je mozne ze je tam nejake nekompatibilita... skus rucne nastavit rozlisenie na grafickej karte na 1920x1080 pri 60Hz. Je mozne ze to automaticky nebere.
Pripadne skus zakladne 1024x768 ..co to spravi.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod F.D.Merrill 28. 5. 2008 21:12

Tohle jsem řešil také a stačí navolit rozlišení, které TV určitě zvládne (1024x768) a až se připojí, tak už není problém zvyšovat px i Hz.
F.D.Merrill
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jozko5 10. 6. 2008 12:45

Ako ako ho prepojim ked na notebooku nemam DVI ale len VGA?
jozko5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod A310 10. 6. 2008 14:56

Redukcí.
A310
Junior

Odeslat příspěvekod POiNTER 11. 6. 2008 05:52

jozko5: No bohuzial ho nepripojis, pokial nemas DVI... teda aspon nie v nativnom rozliseni 1920x1080. VGA-DVI-D redukcia nie je... su len aktivne adaptery (konvertory), ale tie sa pomerne tazko zhanaju u nas a su dost drahe.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jozko5 11. 6. 2008 06:25

Dakujem. No aky najvhodnejsi sposob prepojenia by si mi poradil? Aky je kvalitativny rozdiel medzi prepojenim LCD TV a notebooku cez VGA a cez S-video a Scart? Bude lepsie prepojit TV cez S-video alebo radsej kupit TV so vstupom d-sub?
jozko5
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod POiNTER 11. 6. 2008 12:35

jozko5: Ak mas na notebooku S-video a pripojis to takto do TV, tak to pojde len v PAL rozliseni 576 riadkov ... na DivX filmy je to postacujuce, ale HD si na tom nevychutnas. Pokial neplanujes menit notebook za nejaky novsi, ktory by uz mal aj DVI, napada ma este jedno riesenie. Niektore dockingy k notebookom maju DVI slot.. zisti ci nahodou takyto docking nedostat k tvojmu notebooku a kolko by to stalo (ja taky mam k Dell-u). Ine riesenie je potom jedine kupit TV s d-sub vstupom.
Philips 60PFL9607S
POiNTER
VIP uživatel