Zkušenosti z (LCD) televizemi ECG?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod josé 27. 5. 2008 08:23

Rád bych se zeptal na zkušenosti s televizemi značky ECG, konkrétně mi jde o model ECG LHD32DVBT (82 cm, cena 11898,-) (blíže viz http://www.alza.cz/lcd-televizor-ecg-lhd32dvbt-d90695.htm. Předpokládám, že za tuto cenu se jich prodává hodně a zajímají mne postřehy uživatelů (dá se na to koukat?). Využíval bych ji zejména na sledování běžných televizních programů (analog), případně filmů z počítače.

Díky za případné postřehy.
josé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cumel30 27. 5. 2008 16:08

Šmejd nekupovať
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod josé 27. 5. 2008 22:42

Nějaké argumenty pro toto tvrzení by nebyly?
josé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cumel30 28. 5. 2008 06:21

Argumentami sú: zlý obraz a príliš malá cena na také parametre ako uvádza výrobca.Radšej dolož 5 litrov a kúp Samsung.
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod josé 28. 5. 2008 08:47

Ty tu televizi máš? Nebo jsi ji viděl v provozu? Zajímají mne právě postřehy lidí, kteří tuto televizi vlastní. Vzhledem k ceně jich myslím nebude zcela málo.
josé
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod divxfan 28. 5. 2008 09:56

mají jí rodiče, ale ještě klasickou crt a hodně malou. byla tuším v reklamaci a vyměnili jí za novou, ale možná to byla nějaká jiná značka předtím, nejsem si 100% jistej. k ceně - pokud budeš brát tv jako spotřebku, kterou můžeš za 2 roky vyhodit, nebál bych se toho, vydržet může samozřejmě i dýl, ale taky nemusí. asi bych si ale radši připlatil, jen o něco málo dráž máš např. hyundai nebo oravu, o dalších pár tisíc výš pak už prémiové značky
divxfan
Junior

Odeslat příspěvekod danr 28. 5. 2008 10:25

Oravu nebo Hůndaj nebrat, stejna sorta jako ECG :pozor
danr
Junior

Odeslat příspěvekod kocour65 28. 5. 2008 20:25

klidne ji kup protoze v teto cenove relaci je jedno jesli samsung ci ecg - ecg vyhrala test v normalnich televizich uhlopricky 70 cm - takze se nemusis bat - a ti co argumentuji jinak tomu nerozumi
kocour65
Poslední varování

Odeslat příspěvekod cumel30 28. 5. 2008 20:38

Oravu,Hyundai,ECG nekupovať,nedoplatíš sa za opravy a v konečnom dôsledku zaplatíš viac ako za ten Samsumg.ECG som videl na živo,hrozný obraz,Orava sa kazí viac ako menej a tiež obraz o ničom,Hyundai robí tuším na ho*no autá alebo čo to je za firma ani neviem.Test vyhrala ECG preto, lebo stojí toľko ako za komančov,preto!!!!!Ale keď si bohatý,tak kľudne kupuj lacné veci. :tleskani :tleskani :tleskani
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod divxfan 9. 6. 2008 13:52

cumel30 píše:Oravu,Hyundai,ECG nekupovať,nedoplatíš sa za opravy a v konečnom dôsledku zaplatíš viac ako za ten Samsumg.ECG som videl na živo,hrozný obraz,Orava sa kazí viac ako menej a tiež obraz o ničom,Hyundai robí tuším na ho*no autá alebo čo to je za firma ani neviem.Test vyhrala ECG preto, lebo stojí toľko ako za komančov,preto!!!!!Ale keď si bohatý,tak kľudne kupuj lacné veci. :tleskani :tleskani :tleskani

koukám chytrej jak rádio. schválně jsem se ptal prodejce jedný ze zmiňovaných značek na počet reklamací a asi tě překvapím, že víc než méně to rozhodně není :)
divxfan
Junior

Odeslat příspěvekod Scylok 9. 6. 2008 20:23

Ptát se prodejce na počet reklamací zavání silnou naivitou. Ptej se servisáka!
Scylok
Junior

Odeslat příspěvekod remino23 23. 10. 2008 18:53

jedna z mala veci co stala za komancov v prepocte na plat tolko co teraz je televizor, pretoze ich bolo vtedy menej, tak netrep.
remino23
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod smood 23. 10. 2008 19:09

cumel30 píše:Oravu,Hyundai,ECG nekupovať,nedoplatíš sa za opravy a v konečnom dôsledku zaplatíš viac ako za ten Samsumg.ECG som videl na živo,hrozný obraz,Orava sa kazí viac ako menej a tiež obraz o ničom,Hyundai robí tuším na ho*no autá alebo čo to je za firma ani neviem.Test vyhrala ECG preto, lebo stojí toľko ako za komančov,preto!!!!!Ale keď si bohatý,tak kľudne kupuj lacné veci. :tleskani :tleskani :tleskani

Krásně jsi to vystihl. Pod to se můžu podepsat.
smood
Junior

Odeslat příspěvekod EKKAR 23. 10. 2008 20:11

To "divxfan" - umíš si představit, že by prodejce řekl někdy pravdu o SKUTEČNÉ KVALITĚ jím prodávaného zboží? Já se s tím tedy ještě v životě nesetkal... Každý vychvaluje to svoje a haní konkurenci - když v jednom krámu nebudou prodávat SONY (nepravděpodobné, já vím - ale třeba jim odebrali licenci k prodeji - i to může výrobce/dovozce prodejci udělat!!!), budeš mít po podobném dotazu dojem, že SONY je nejhorší šmejd pod sluncem... POZOR - TO NETVRDÍM, TO UVÁDÍM JAKO PŘÍKLAD!
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Estez 24. 10. 2008 08:59

cumel30 píše:...Hyundai robí tuším na ho*no autá alebo čo to je za firma ani neviem...

pán se vyzná ... :lol:

jinak velmi dobrý dotaz joseho na ECG; pač také by mne zajímaly konkretni postrehy majitelu/uzivatelu.
nejkrásnější zvuk je ticho!
Estez
Kolemjdoucí

Další stránka