2 ony
Barvy se mohou stridat/prolinat,ci je tu moznost volby jedne konkretni.
Rozhodne se dle mne vyplati vzit tu barevnou variantu osvetleni,ktera onu levnejsi bilou obsahuje take.U mne vyhral odstin podsviceni modry,ktery doplnuje stejne zabarvene ledky u pristroju vcetne displeje u HTPC.
Na TV je vse prilepene v baleni prilozenou oboustrannou lepici paskou,tudiz nic co by poskodilo pristroj ....
Jeste jsem zapomnel,jiz jsem to tu na foru nekde tusim psal,ale pro pohodlne zapinani/vypinani vyse uvedeneho podviceni /ovladani nemusi byt vzdy na lehce dosazitelnem miste/,jsem pouzil dalkove rizenou zasuvku z Deramaxu:
http://www.deramax.cz/select_det.php?id_vyrobek=90&z=0&odkaz=1&skupina_back=14&klic=&kod=&od=0&do=100000&razeni=Kat_cislo&rozsah=&parents=-1,14Neni tedy nejmensi problem si vecer pri zapnuti TV,druhym ovladacem pohodlne zapnout i ono podsviceni + treba stojanovou lampu - na tu pouzivam zasuvku se stmivacem,kde si navic reguluji intenzitu svetla a to vse pres jedine DO
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
- pohodlnost nadevse....
Zasuvka je rizena radiove,tudiz neni treba prima viditelnost jao u IR a doslova funguje i za roh a pres stenu,jsem s timhle vyrobkem velmi spokojen a nasazuji ho doma kde se da

A jeste posledni vec,ledky Ikea si i po vypnuti a zapnuti pamatuji zvoleny rezim,ktery byl naposledy pouzit - tedy napriklad barvu,kterou mam vybranou a neni tudiz treba vse nastavovat po kazdem spusteni,cöz jsem pri nakupu opomnel a tuto skutecnost si vlastne uvedomil az kdyz bylo vse doma vcetne DO zasuvek,ktere by pak ztratily smysl - ale i na toto je mysleno a setric oci funguje jak ma ...
-GA-EP45-UD3R + Intel C2D E6400 2,13@3,2GHz-4GB DDR II/PC800 A-Data Extreme-MSI NX8800GTS-T2D512E-OC-2x250GB SATA II-Audigy 2 Platinum-Chieftec Big Tower + Fortron Epsilon 80+ 600W-LCD Samsung SM275T-Logitech G11+MX Revolution