Nevim, jestli se muzes ridit podle me, protoze ja nejsem zas tak narocny divak. Mam DigiTV (a DVB-T) a vetsina na to nadava, ze to neni koukatelny a pritom pro me to koukatelne je.
Je to záležitosť nedokonalosti stávajúceho análogového vysielania, alebo plazmy??Podle meho to neni problem televize, ale signalu. Treba kdyz bylo MS v hokeji, ktere se vysilalo ze dvou mist, tak z jednoho mista (Quebec? - ted nevim odkud) byl hokej peknej, ale z druheho to byla fakt hruza, hokejky byly kostrbate a hraci to same. Zrovna stahuju nejakej tenis v HD, tak pak dam vedet, jak to vypada.
Nebude LCD v tomto smere prijatelnejší?Myslim, ze ne. Prece jenom plazma SD signalu vic odpusti, ale zase abych rek pravdu, tak jsem na velke uhlopricce kvalitiho LCD sport nevidel. Ono staci kdyz si zajdes do nejakyho Datartu a porovnat to. Pokud mas moznost, tak si vypal na DVD neco z tveho prijmu a myslim, ze by ti to v tom Datartu mohli pustit, abys mohl porovnat.
Ako vnímaš klasické TV vysielanie na 50 palcoch?Kdyz jsem v kvetnu (nebo v cervnu?) kupoval TV, tak jsem nejdriv chtel 42" fullHD (pozorovaci vzdalenost 5 az 5,5m), ale jak jsem prisel do obchodaku a videl jsem tam tu ohromnou 50", tak bylo jasny, ze koupim radsi vetsi, ale jen HDready. Prvni tyden to byl fakt zazitek se na to divat, ale pak si clovek nejak tak zvykne a zacne litovat toho, ze je socka a nemuze si dovolit jeste vetsi.

Videl jsem 70" LCD Samsung a myslim, ze na tu mou pozorovaci vzdalenost by to bylo akorat, jen ale nemam 800 tis. na televizi.

Jak jsem psal vys, koukat se na to da a dokonce treba nove serialy (Ordinace v ruzove zahrade

, kriminalky Las Vegas, New York atd.) jsou paradni i v SD signalu.
Z takejto úvahy (hlavne živé vysielanie) mi viac vhodnejší sa zdá byť LCD s HD ready. - správna úvaha??Rika se, ze SD signal lip zobrazi televize HDready nez FullHD, protoze nemusi tolik dopocitavat, ale jak rikam, ja jsem na tohle tupej a rozdil proste nevidim. Pruser je ten, ze 52" (50" LCD se snad ani nedela) LCD HDready nesezenes.
Hraje pri plazme a LCD význam frekvencie 100 MHz?Ja mam 100Hz a kdyz prepnu na 50Hz, tak televize blika. Svagr ma plazmu Samsunga rady Q, ktera 100Hz neni a neblika mu. Takze by nejspis 100Hz u me nebylo podminkou
Snad jsem ti aspon trochu pomohl pri vyberu a ono bude uplne nejlepsi kdyz se vykasles na nase rady, zajdes se podivat do nejakyho obchodu a uvidis sam, co je pro tve oci nejlepsi.