tak nám postupně vypínají analog a já mám konečně záminku vyhodit mojí starou TV a koupit si novou s integrovaným DVB-T, tak bych si rád nechal doporučit. Bude sloužit výhradně k příjmu klasického DVB-T a nejspíš i jako externí monitor k notebooku (hlavně proto chci full HD). DVD nemám a neplánuji, dtto pro satelit.
Nemusí to být úplně to nejlepší na trhu, ale zase žádnej šmejd; když se tak dívám po televizích co mají kde vystavené, tak si říkám, že ta moje stará CRT za pár tisíc je proti nim milionová :-o, hlavně barvy mi přijdou dost "ulítlý"
Na TV se budu dívat ze vzdálenosti 3,2 metru, uvažuji o uhlopříčce od 106 cm nahoru (opět hlavně kvůli počítači, nechci to na hry, ale na normální surfování, tedy čtení textu).
Televize by měla zvládat i MPEG4 a HD vysílání - to co teď v Praze zkušebně běží v síti O2. Co se tak dívám po cenách, pohybují se do 30 000 Kč, takže asi tak něco (může být i víc, pokud to bude mít rozumné opodstatnění; např. s integrovaným HDD, tady bych dal přednost, pokud ty programy z něj půjdou nějak "vysát", třeba přes USB). Nebo by pro moje účely byl lepší nějaký velký LCD monitor + set-top box?
Jak je to teď s vypalováním plasmy? Předpokládám, že na statický obraz (surfování) se asi moc nehodí, že? Takže asi LCD.
Samozřejmě přijmu i tip kde koupit, nebo kde (v Praze) prohlédnout.