kanaly: ne, rikam, že nektere kanaly z analog kabelovky na nové telce vypadají o dost huře než na staré - jsou to takové ty pokoutné stanice - LUX či co... a očas i nejaká hudební stanice, kde bylo viděj, jako by klipy byly grabovane avi soubory stažene z netu prosté platí, to, že když je horší signál, na velké telce to bude ješté viditelnější než na staré (
Aha, dik. To ale neni horsi signal ve smyslu jak je prenasen, ale spise horsi signal ve smyslu jak je vyroben. Pokud budes zkouset DLNA a/nebo pousteni filmu primo z usb, tak to by me taky velmi zajimalo
DLNA: propojeni tv s pocitacem pres UTP (tj stejny kabel jako pro pripojeni k internetu) - bud se tv pripoji primo k pocitaci nebo do domaci site (tj stejne jako pri pripojeni do internetu). Na pc se potom pusti DLNA server, ktery streamuje video/audio do TV: neco pustis treba v media playeru a divat se na to na TV. Snad by melo fungovat i dalkove ovladani na podobne jako u videa ... akorat jsem to jeste nikdy nevidel v provozu
prehlavani obrazku a hudby z USB kliče funguje bezvadně.... fakt pohoda koukat na velké fotky
akorat nejak porad nemužu rozjet nejakou gamesku na televizi - asi musim zkust nejak ji dat do okna - protože ikdyž mam normalne na telce klon plochy - tak pri spušteni hry se signál přeruší a telka napíše, že to nepodporuje - když to vypnu, plocha se pak zase nermalne zobrazí... neví někdo, co dělám špatně?
cikorsky mna by zaujimala skôr taka jedna esteticka zaležitosť ... Chcem kupiť TV a tento SAMSUNG sa mi zapáčil a kedže si manželka potrpí na vzhľade, chcem vedieť či to ma nejake farebne podsvietenie. Lebo ked pozeram obrazky tak sa mi zda, že je celý rám podsvietený na bordovo. Je to podsvietenie, alebo je to len farba plastu ?
... manzelka ma uplne stejne dotaz ... podle me to je barva plastu, otazka jak ve skutecnosti vypada. Ale to bude chtit bud hodne dobrou fotku nebo spise vyrazit do nejakeho obchodu ...
podsvícení jsem zatím nenašel takže je to jen takový bordově červená linka v tom skleněném/plastovém rámu... která je vidět jen ve dne, večer při zapnuté telce vidět není... pŕi mílém pozadí to asi vynikne, my máme stěnu světle modrou, takže to skoro neni vidět
Hele, ještě je chci zeptat na jednu věc -mam k tele pripnuty PC kablem na monitor. Nevim proč, ale nekdy se mi stane, že TV nejde zapnout - ono i normalne zapnuti - rozsviceni telky trva dost dlouho - 10-15sec - ale nekdy mi nechce naštartovat vubec pokud ale kablik zezadu vypnu, rozjede se se v pohodě - tedy za tech 10-15 sec...