LCD Samsung 40A756 - problém se zapínáním

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cikorsky 14. 11. 2008 13:42

Ahojte,

chtěl jsme se s Vámi podělit o jeden problém s touto jinak velmi zajímavou TV a poprosit o radu:

pokud TV vypnu dálkovým ovladačem, a za cca minutu ji chci znovu zapnout, televize se nezapne. Mužu mačkat ovladač jako zběsilý, ale televize jakoby nereagovala. Na TV začnou svítit ty diodky na boku, bliká indikace napájení, po cca minutě diody jedna po druhé zhasnou, za chvíli se zase začínají rozsvicovat... a tak to jde cca 20 minut a pak se TV nejakým zázrakem zapne.
Včera se nám to stalo asi 3X - takže nejde o náhodu. Jako by byla v nějaké divné spánku nebo módu - zkoušeli jsme vypínat kabely, elektriku všecho ... nevim, že bych néco speciálné nastavoval.
Večer jsme telku vypli a pak hned zapli, ale ona se nerzsvítila, až po cca 20 minutách nás probudila tím, že se sama zapla.

Má někdo potuchu čím, by to mohlo být?
Volal jsem na podporu Samsungu, kde mi řekli, ať zkusim preinstal firmware - ale na stránce nemohu firmware najít. Poradí někdo co s tím?
cikorsky
Junior

Odeslat příspěvekod MgX 14. 11. 2008 19:14

Ahoj,

díval jsem se také po novém FW, a to přímo na stránkách Samsung - také jsem nic nenašel.
Tudíž doporučuji reklamaci, či nový telefonát na podporu a žádost o zaslání FW na email, popřípadě další instrukce.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod cikorsky 14. 11. 2008 20:48

jojo, už jsme kontaktoval zakaznické centrum, pošlou technika... pak dám vědět....

divné je, že pokud TV zapneme třeba až po hodině, vše funguje normálně :)
cikorsky
Junior

Odeslat příspěvekod EKKAR 14. 11. 2008 21:48

Můj osobní názor bastlíře - závada je ve zdroji, který si dělá naprosto co chce. Jestli je ten superpřístroj ještě v záruce, neváhej a reklamuj, jinak značkový servis - a to bohužel nebude za hubičku...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
VIP uživatel