pomoc při výběru Sony LCD 32 "

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cumel30 10. 12. 2008 23:02

Jarko P.má pravdu.
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod katrops 11. 12. 2008 12:43

Jaromír Puk píše:S DVB-C tunerem - nechci vám kazit ideály, ale u nás ho nevyužijete, minimálně UPC karty váže na přístroj. Prostě STB pro kabelovku stejně budete potřebovat. Když tak se raději přeptejte, tyhle informace jsem ale dostal.

Už jsem se přeptal v UPC . Od listopadu už to jde bez problémů. S pomocí tohoto :

http://www.dvb-c-shop.cz/produkty/ca-mo ... pt-cxv.htm

Už jsem o tom četl na jiných fórech. Majitelům LCD Sony ( vyšších tříd V, W ap.) to bez setoboxu bez problémů funguje.
katrops
Junior

Odeslat příspěvekod katrops 13. 12. 2008 21:53

katrops píše:Přes rady jít do 32 W4000 se rozhoduji, že mně bude stačit opravdu ta 32V4500. Dobré ceny kolem 16000 Kč mají na pixmania.cz a v elektrosok.cz. Trošku, ale mám strach z těchto eshopů. Jsou na ně občas špatné recenze (záruka, záruční list v cizím jazyce apod.).
Ještě se chci zeptat jaký budu potřebovat anténní kabel pro sledování HD. Nyní tam mám koaxiál 7 m označení 3V-2V. Vypadá asi takto :
http://eshop.kak.cz/zbozi/kas001d-pro-p ... f14-ucast/

Poradí někdo s tím kabelem ? Stačí tam ten co tam mám dosud ( viz obrázek )? Děkuji předem.
katrops
Junior

Odeslat příspěvekod PAVEL.2 14. 12. 2008 01:06

Kabel bych řešil až pokud přes ten stávajicí by byl nějaký problém, telka napíše kolik tam je signálu.
PS: ta volba 32V4500 je dobrá ale stejně bych zašel do prodejny a tam si pořádně zkoukl rozdíl v ostrosti obrazu a šedé (černé) proti 32W4000. hlavně při horším signálu jako je starý DVD film. Až budeš přepínat mezi ČT1 , NOVA v HD a ostatními programi bude rozdil markantní, před rokem jsem zkoušel redy a full HD a osobně bych se tehdy přiklonil k redy (cena byla mimo), ale možná se vylepšilo zpracování dat a cenový rozdíl není jak tenkrát. U značek jako LG, Samsung , Toshiba co jsou redy HD s obrazem z DVB-T problémy přesto to lidi kupují (základ rozhodování je cena a vzhled TV)
PAVEL.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Petrasso 9. 4. 2009 08:31

Mohu z vlastní zkušenosti majitele KDL-32V4500 sdělit, že na přijímání digitálu z kabelu nepotřebuji STB, protože jej má televize zabudován a pro příjem stačí pouze CA modul pro dekódování(slot televize má).(Ostatně ono mi to jelo i bez CA modulu). Takže příjem digitálu po kabelovce O.K.
Petrasso
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BigFoot007 12. 4. 2009 17:30

to petrasso - a mas co za "providera" kablovky? UPC? ak ano, isli ti vsetky programy bez dekodovacej karty, alebo len tie zakladne?

pretoze tu niekto davnejsie pisal, ze cez UPC sice chytal digitalnu TV, ale len zakladne stanice, nie vsetko co chytal cez STP box
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Mírně pokročilý

Předchozí stránka