Januarove Zlavy na Tv - Budu? Pomoc

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod sofreshsoclean 15. 1. 2009 01:46

fakt sa v telkach moc nevyznam ani ci byvaju januarove zlavy na ne ako hadam na vsetko, ale od vianoc este neboli, tak sa chcem spytat, budu zlavy?

mam zaujem o samsung le40a559, da sa za 24k, oplati sa pockat tyzdn, dva, ci nepojde cena dole? dakujem moc.
sofreshsoclean
Junior

Odeslat příspěvekod cumel30 15. 1. 2009 07:42

Budú
Je ťažké byť pako,konkurencia je veľká.
Nad alkoholom ešte nikto nevyhral,len ja som remizoval.
cumel30
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod grafinger 15. 1. 2009 08:27

budu, budu, ale z osobnej skúsenosti viem, že asi len v rakusku, v nemecku, možno v čechách, na slovensku sa asi tento január nedočkáš.
Osobne som čakal s plazmou na nejaku tu januárovú zlavičku. samozrejme po novom roku ešte zdražela ale o päťsto, v nayke o dve tisicky a všetky net-shopy su plne vypredajov a povianočných zliav, ale ked si človek pamätá ceny modelov spred vianoc, tak ostanu mu len oči pre plač nad slovenskými výpredajmi.... už sa nedám viac "nalákať" na januarové zľavy, a nabuduce si vychutnam telku aj cez sviatky.... a hlavne tú štedrovečernú atmosféru....
grafinger
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jannk 15. 1. 2009 11:52

v cesku letos slevy moc nebudou - prodejci spekuluji na pokles koruny.
Navic slevy podle mych pozorovani jsou spise na levnejsi/mensi eletroniku - ta drazsi stava dost podobne - moje vysvetleni je, ze lidi co si ji kupuji bud penize moc neresi nebo maji vyhlednuty urcity model a nechteji z neho slevit ani kvuli cene, proste parametry jsou to hlavni.
jannk
Mírně pokročilý