Sony KDL46V5500 alebo nieco ine?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Jouda.II 18. 4. 2009 16:14

Kozousch píše:U plasem je samozřejmě špička Pioneer, pak dlouho nic, následuje Panasonic a s velmi malým odstupem zbytek světa

Když jsem vybíral tak jsem se rozhodoval mezi 50PZ800 a 5090 a kupodivu měl Panasonic lepší obraz při příjmu DVB-T, než Pioneer. HD bylo naprosto nastejno, cenový rozdíl byl 4k, což je v téhle kategorii nic, Panasonic má navíc MPEG4.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Junior

Odeslat příspěvekod Kozousch 18. 4. 2009 16:40

to Jouda.II: díky moc za info, ukládám si to do souboru poznatků. Já jsem zatím žádný Full-HD model nevybírat nemusel, protože jsem dosud na žádného HD chtivého známého ochotného utratit za TV tolik peněz nenarazil a na HD Pioneera postaveného vedle HD Panáka taky ne. Zatím vždycky zvítězil HD-Ready Panasonic nad svými Full-HD brášky kvůli vyššímu jasu a bezhlučnému provozu.

Tím Pioneerem srovnatelným s Panasonicem byl nějaký tolik opěvovaný model z řady Kuro?
Kozousch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.II 18. 4. 2009 17:24

Kozousch píše:to Jouda.II: díky moc za info, ukládám si to do souboru poznatků. Já jsem zatím žádný Full-HD model nevybírat nemusel, protože jsem dosud na žádného HD chtivého známého ochotného utratit za TV tolik peněz nenarazil a na HD Pioneera postaveného vedle HD Panáka taky ne. Zatím vždycky zvítězil HD-Ready Panasonic nad svými Full-HD brášky kvůli vyššímu jasu a bezhlučnému provozu.

Tím Pioneerem srovnatelným s Panasonicem byl nějaký tolik opěvovaný model z řady Kuro?

Přesně tak, poslední generace, u pincka 9., u panáka již 11. Pincek skončil s výrobou PDP panelů a začíná je nakupovat právě od panáků.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Junior

Odeslat příspěvekod Kozousch 18. 4. 2009 17:38

Takže klasika. Když něco funguje a moc dobře se to prodává, tak se to přestane vyrábět a nahradí nejprve standardem a nakonec šmejdem s Číny vyráběným "firmou" Mao Technologies.

EDIT: Off-topic část příspěvku byla smazána na žádost administrátora
Naposledy upravil Kozousch dne 18. 4. 2009 19:55, celkově upraveno 1
Kozousch
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jouda.II 18. 4. 2009 19:25

Kozousch píše:Takže klasika. Když něco funguje a moc dobře se to prodává, tak se to přestane vyrábět a nahradí nejprve standardem a nakonec šmejdem s Číny. Jako třeba kdysi kvalitní vypalovačky Plextor jsou dnes překapotované obyčejné Lite-On. A pro Lite-On to samozřejmě vyrábí nějaká "firma" Mao Technologies

U pincka to je v podstatě 1. generace full HD, u panáka už druhá. S těma vypalovačkama nevím až jak to je, ale mám dva Plextory, DVD nějakou 820 a blu-ray 900 a tu snad dělali ve spolupráci s NEC a SONY.
Ford Focus 1.8 TDCi
Jouda.II
Junior

Předchozí stránka