Prosim Pomoc so Samsung L40A559 : (

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod sofreshsoclean 24. 5. 2009 13:21

raz sa mi zrazu preladili stanice televizne a odtvtedy ked ich naladim naspat, tak v pohode idu, ale po vypnuti a zapnuti telky uz nejdu..niekedy idu aj vtedy, ale po dlhsom case jak keby zas prestavili sa nejde nic

ale playstation atd mi ide vsetko v pohode, aj ked nastavim stanicu tak da sa kukat ale preladi sa sama potom, alebo fakt neviem : (..neviete co s tym? ci netreba niako ukladat tie frekvencie? alebo ja fakt neviem, preco to robi, mam to ist reklamovat ? to by som fakt nerad prisiel na cas o telku : (
sofreshsoclean
Junior

Odeslat příspěvekod spawouk 24. 5. 2009 13:42

ahoj, ja mam taky 40a559 a tento problem asi nemam - zkus to trosku rozepsat, jestli jde o analog nebo dvb-t, jestli to zapomene kdyz jej vypnes do stand-by nebo jen kdyz jej vypnes hlavnim vypinacem natvrdo... ?

ja TV primarne pouzivam jako monitor k PC, ale naladeno mam i dvb-t a zadny problem jsem nezaznamenal (nalazeno automaticky, jen jsem si prehazel programy do favorites a zmenil poradi, od te doby jsem nic neladil).
spawouk
Junior

Odeslat příspěvekod sofreshsoclean 24. 5. 2009 14:17

no prave som si naladil telku automaticky a idu mi programy v pohode..vypol som telku a zapol a idu stale..ked vypadnu napisem..takze z vypnutia telky to nebolo..mozno to bolo casom..uvidim, diky za ochotu zatial

//jak som pisal posledny prispevok som isiel von a vypol telku normal ovladacom..pridem spat zapnem tv a zas kanaly nikde...neviete teda co s tym moze byt?

//vec co som si teraz vsimol..skusal som naladit stanice a neslo proste nijako ( proste na hocijakej stanici sa chvel obraz taky ciernobiely proste take pasiky sa chveli ) ale zrazu mi naskocili obycajne mravceky..viete ten ciernobiely obraz pozostavajuci s tych ciernobielych flakov, bolo to ale nehybne, nie rozstrasene jak predtym ten cely obraz.. a uz idu kanaly naladit...

fakt som z toho jelen :(

Používej tlačítko UPRAVIT - někdy není nutné psát nový příspěvek. MgX
Naposledy upravil MgX dne 26. 5. 2009 18:45, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučení příspěvků.
sofreshsoclean
Junior

Odeslat příspěvekod droopy 24. 5. 2009 21:45

Zavolaj si 0800-SAMSUNG nech si po to pridu a opravia ti to u teba doma. (Pred par dnami som zistil ze tento typ servisu zaviedli uz aj na slovensku.)
droopy
Junior