Samsung LE32B650

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod stanleyjr 23. 11. 2009 15:49

Tecko píše:mam tento typ tv doma a CT24 - u rolujiciho textu zadny problem.pri rychlych scenach.treba matrix taky v pohode.cumel jsem na to s otevrenymi usty. kdyz koukam na fotbal mic je bez duchu a hraci take. v hokeji vidim i puk ktery o patro niz v obyvaku na HD Ready hledam tezko.takze ja jsem spokojeny a je opravdu mozne ze jste chytl spatnej kus.ale zkuste si pohrat s ruznym nastavenim...

zdravim dalo by sa sem hodit optimalne nastavenie tohto TV? moc by ma to zaujimalo a mozno aj ostatnych, lebo ja tiez nemam moc dobry pocit z toho obrazu aj ked samozrejme nepozeram to z metra :))
100 Hz ako keby tam fakt bol viac na skodu ako na uzitok.
Ked konci film a bezia titulky vertikalne, tak to pismo je fakt roztrasene, to iste ked bezi horizontalne text na TA3.
Existuje vobec nejake optimal nastavenie ktore by toto nerobilo? v predajni ma 'ubezpecili' ze 100 Hz TV sa nemoze triast a ani nemoze byt rozmazany ze je to v nastaveni.
A este nieco, nemam digitalnu TV, zatial len analog...digitalne chytam len stv1, stv3, markizu a jojku. Ten analog sa fakt neda pozerat, ale rozmyslam o satelite cize chcel by som poznat nazor ludi aky maju obraz a objektivne to zhodnotit.
Vopred vdaka
stanleyjr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Blade 23. 11. 2009 19:37

Blade
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stanleyjr 24. 11. 2009 10:03

super dakujem urcite to vyskusam :) aj ked je to pre 40 palcove ja mam len 32 :)
stanleyjr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Neutronek 26. 11. 2009 09:07

Ahoj, neví někdo jak na téhle televizi přetáčet pozici dopředu a dozadu ve filmu - formát mkv?
Neutronek
Junior

Odeslat příspěvekod vanDave 4. 12. 2009 00:47

vanDave píše:Taky jsem se byl podívat v Datartu - konkrétně v Shopping parku v Brně, běžel tam nějaký film ze satelitu v HD a obraz mně přišel o trochu lepší u Samsungu. Měli tam 32B550 a 650, LG a vpravo 32A656. A656 měla oproti ostatním LCD takový živější, veselejší a teplejší obraz, ale pleť se občas slývala. Panasonic 32" za nějakých 15000 - možná L32U10 měl (stejně jako v jiným obchodě) zelenej nádech, takže ten nic.
.
.
.

Dnes přijedu na návštěvu k babičce a co nevidím - místo 55 Oravy má nový LCD od Panasoniku.
Obraz na DVB-T dost ostrej, až byly vidět nedokonalosti českýho DVB-T, redukce šumu byla nastavená na nízkou... Jako u Panasoniků v obchodě jsem si všiml zelenýho nádechu v obraze, ale stačilo přepnout teplotu barev na studenou nebo teplou a odstín byl ok.
->>> Seznam hifiprodejen: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1724&t=767373 <<<-
Gangsta asesoríz: Hlavní je řetěz. Skorozlaté řetězy se dají sehnat v metráži v železářství. Koupíme asi tak 5 metrů. :D
Olympus E-PM1 + 14-42mm
vanDave
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod buraccio 7. 12. 2009 00:28

Neutronek píše:Ahoj, neví někdo jak na téhle televizi přetáčet pozici dopředu a dozadu ve filmu - formát mkv?

. . . mám sice ue32b7000, ale mně to jde přetáčet těma šipkama (levá-pravá) co jsou kolem velkýho tlačítka Enter. ;-)
Big City Life!
buraccio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Neutronek 7. 12. 2009 20:26

Těma mi to právě nejde :( Achjo.
Neutronek
Junior

Odeslat příspěvekod podzemsky 8. 12. 2009 14:58

potvrzuji, mám model le32b650 a u filmů z HDD mi jde ,,přetáčet,, obraz šipkama do stran jak u divX tak u mkv
podzemsky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stanleyjr 13. 12. 2009 19:54

zdravim existuje nejaka moznost zobrazovania titulkov z usb kluca?
lebo zatial som bez uspechu
stanleyjr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod buraccio 13. 12. 2009 20:33

*.SRT společně s videem *.mkv nebo *.avi . . . video musí mít stejné jméno jako titulky.
Big City Life!
buraccio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stanleyjr 17. 12. 2009 10:21

buraccio píše:*.SRT společně s videem *.mkv nebo *.avi . . . video musí mít stejné jméno jako titulky.

diky moc, vyskusam :)
stanleyjr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aldair007 17. 12. 2009 21:00

bohužel mi nejde upgradovat software, stáhnul jsem si soubor z oficiálních českých stránek Samsugu, stáhnutý soubor rozbalil na flesku a připojil k TV, po 30 sekundach mi to napsalo ze se na flesce novy software nenachazi. Prosim o radu, dekuji.
Aldair007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod stanleyjr 18. 12. 2009 09:55

rozbal si to do rootu flashky a najde ti to :)
stanleyjr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Aldair007 18. 12. 2009 18:49

Takže problém vyřešen, pokud někdo máte stejný firmware jako já tj. T-CHLCIPDEUC-2004.8 tak potřebujete jiný firm. než ten co se dá stáhnout z českých stránek samsungu, já ho nalezl na německých stránkách a je tam aktuální verze (v.T-CHLCIPDEUC-2006.0), upgrade proběhl naprosto bez problémů.
Aldair007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod podzemsky 7. 1. 2010 15:43

zdravím,

jelikož jsem laik na propojování audio a video techniky, tak bych se chtěl zeptat na pár věcí.
K le32b650 bych si rád pořídil nějaký lepší zvuk než je standartní ozvučení tv. Doma mám poměrně slušně hrající repro 2.1 od logitechu které jsem používal k PC. Ale dle mého názoru TV nemá (nebo jsem alespoň nenašel) klasický sluchátkový 3,5mm jack výstup, jen R-L cinch audio out. Nechalo by se to řešit nějakou redukcí? Jaká by byla kvalita zvuku a vyplatí se to vůbec vzhledem k dnešním cenám 5.1 reprosoustav? a Také by mě zajímalo jestli by se potom nechala hlasitost na televizi ovládat pomocí DO nebo bych ji musel ovládat na repro? což by nebylo zrovna pohodlné.
Po případě bych prosil jiné další možné varianty jaký dokoupit zvuk k tv např 5.1 repro a jak se (přes co)takové reprosoustavy zapojují.
připomínám, že z přehrávačů je připojen úplně obyčejný DVD přehrávač Hyundai, u kterého jsou možnosti propojení mizerné.
děkuji a ještě jednou se omlouvam za dotaz - pro vás možná směšný :-) - nerozumím tomu :-|
podzemsky
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka