Tecko píše:mam tento typ tv doma a CT24 - u rolujiciho textu zadny problem.pri rychlych scenach.treba matrix taky v pohode.cumel jsem na to s otevrenymi usty. kdyz koukam na fotbal mic je bez duchu a hraci take. v hokeji vidim i puk ktery o patro niz v obyvaku na HD Ready hledam tezko.takze ja jsem spokojeny a je opravdu mozne ze jste chytl spatnej kus.ale zkuste si pohrat s ruznym nastavenim...
zdravim dalo by sa sem hodit optimalne nastavenie tohto TV? moc by ma to zaujimalo a mozno aj ostatnych, lebo ja tiez nemam moc dobry pocit z toho obrazu aj ked samozrejme nepozeram to z metra

100 Hz ako keby tam fakt bol viac na skodu ako na uzitok.
Ked konci film a bezia titulky vertikalne, tak to pismo je fakt roztrasene, to iste ked bezi horizontalne text na TA3.
Existuje vobec nejake optimal nastavenie ktore by toto nerobilo? v predajni ma 'ubezpecili' ze 100 Hz TV sa nemoze triast a ani nemoze byt rozmazany ze je to v nastaveni.
A este nieco, nemam digitalnu TV, zatial len analog...digitalne chytam len stv1, stv3, markizu a jojku. Ten analog sa fakt neda pozerat, ale rozmyslam o satelite cize chcel by som poznat nazor ludi aky maju obraz a objektivne to zhodnotit.
Vopred vdaka