Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
22855 píše:ale zase jsi jako v první řadě v kině . Kroutíš hlavou z prava do leva . Proto i v kině je dobrý střed.
tesla15 píše:Takže..závěrem mi dáváte zapravdu. Zmínil jsem se, že i mně stačí nějakých 5 programů, ale hlavně by tam byly " ty moje ". UPC se stěhuje na 0,8 a chlubí se dalšímy programy v HDTV. Jinak s počtem programů na tento rok jsou údaje z čas. AM. RADIO, né moje. Nicméně věřím v tento údaj. Závěrem dohadujem se nesmyslně, můj prvotní názor se týkal pozorovací vzdálenosti! Nyní ještě k Vašemu zasmátí přidávám dobré pochutnání co by sat. příměr. Jste v poledne ve špičkové restauraci, před ssebou jídelní lístek se 150 jídly. Nějaký vyberete, pochutnáte. U večeře těžko totéž jídlo zopakujete. A před spaním něco na jazýček. Já přes den jako kulisu nějaký "taky" program,manželka večer převážně přírodu. Já, jakožto přestárlý muž v noci miluji koncerty. A víte proč???? Dočetl jsem se, 1/2h hudby kterou milujete při solidním přednesu dokáže snižit vysoký tlak. U mne to platí, nepřeji Vám to, kdyby někdy ...tož to vyzkoušejte... Myslím, ani toto théma na zdejších stránkách není k zahození, lepší nějakého urážení. M.D.
Nie si. Ak ak si, tak nie si samlape píše:A tak mě napadá,jestli nejsem jen trochu rozežraný![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků