Pěkný den všem,
tak jsem konečně tento týden přivezl a zapojil Sony KDL46W5800 AEP. Dlouze recenzovat zatím nemohu, jelikož mi běží pouze několik hodin, ale i tak musím říct, že spokojenost prozatím veliká.
Sledování DVB-T opravdu parádní, měl jsem malinko strach z rozmazaného obrazu a celkové výsledné kvality, ale nic takového se neděje. HD filmy z PC/NB je ovšem jiná liga. K TV jsem dokonce dostal na 1 rok zdarma HD kartu, takže pořídím parabolu a vyzkouším ještě tenhle zdroj.
Jak už jsem psal výše, k TV jsem si pořídil také domácí kino YAMAHA AV-PACK 109 MT II (repro - YAMAHA NS-P280, zesilovač - YAMAHA RX-V365, dvd přehrávač - YAMAHA DVD-S663). Nákup vcelku vyšel opravdu za dobrou cenu.
Teď bych ale uvítal, kdyby mi někdo poradil, jak nejlépe toto kino propojit s ostatními komponentami. Tzn.:
- s televizí
- s X-BOXem 360
- s DVD přehrávačem
- s PC
Zatím jsem zkoušel zapojovat DVD/X-BOX a PC k televizi (přes HDMI), ovšem propojení skrze zmíněný zesilovač mi dělá nějako problémy. Poradí někdo, jak zvukově nejkvalitněji propojit vše dohromady? Manuály pročítám, ovšem např. k TV toho zrovna moc, co se zvuku týče, není...
Díky moc předem!