TX-P42S10E vs. TX-P42U10E (nalehave)

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod 0mira 13. 12. 2009 15:08

Zdravim,

rozhodl jsem se, že si koupím plazmu TX-P42S10E v ceně 18-19 000 , no ale tento týden jsem narazil na model TX-P42U10E, kterej mě vyjde na 1-2000 levněji

Mohli byste mi prosím napsat jaké jsou rozdíly mezi těmito dvěma modely(ano hledal jsem, ale nějak moudrej jsem z toho nebyl)

Díky moc

PS: spěchá
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 13. 12. 2009 15:37

S ma naviac senzor okoliteho osvetlenia, funkciu EKO, HDMI vstup a analogovy PC vstup.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod 0mira 13. 12. 2009 15:43

krom toho jsou identické jo?
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 13. 12. 2009 15:46

Ano.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod 0mira 13. 12. 2009 16:34

takhle senzor okolního osvětení mě nezajímá, eko režim taky ne

no 2 vs. 3 HDMI to asi není velkej problém, ale PC bych tam teda připojoval redukcí z DVI na HDMI?, aby mi pak zase ty vstupy nechyběli
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod Koby 13. 12. 2009 19:42

jak vypadá ten analog vstup na PC?
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 0mira 13. 12. 2009 20:34

co všechno by se k tomu dalo zapojit?

napadaj mě jenom 3 věci

1. satelit/kabelovka (1hdmi nebo spíš jestě nějakej analogovej)
2. PC/PS3/BLU RAY/DVD (1hdmi prostě nějakej přehrávač disků)
3. PC (hraní..., přehrávání)

Napadá vás (samo těch věcí by se našlo X ale berte to obecnějš) ještě něco?
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod Koby 13. 12. 2009 20:41

nenapadá... na svý plazmě panasonic kterou chci ted nahradit mám zapojený do jednoho scartu dvd all in one systém s rozbitou mechanikou kterej mi díky svým optickým vstupem slouží čistě jako zesilovač... Do druhýho scartu mám nějakej dvd rekordér ještě bez hdmi - na ten sem tam něco nahraju ale hlavně na něm přehrávám a zvuk mi jde do toho all in one přes optickej kabel.

Pak tam mám hdmi ze satelitu. a sem tam píchnu hdmi z notebooku, když chci přehrát něco v hd...

2x hdmi podle mě stačí, kor když to umí mpeg 4 pozemní...
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 0mira 14. 12. 2009 17:25

taky si říkám, že dva stačí, a proto jsem koupil tu levnější variantu TX-P42U10E za 17K (stojí od 16K ale koupil jsem ji v nedalekem městě , do prahy je to daleko)
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod Koby 14. 12. 2009 18:22

za 15160,- včera včetně pošty :-) heureka.cz příště
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 0mira 14. 12. 2009 19:56

tak koupenej ještě není, bude zejtra, ale budoucí majitel to chce mít koupené v co nejbližší vzdálenosti od bydliště a v kamenným obchodě (potom cena 17K není tak strašná)
0mira
Junior

Odeslat příspěvekod Fru 14. 12. 2009 19:58

Koby píše:nenapadá... na svý plazmě panasonic kterou chci ted nahradit mám zapojený do jednoho scartu dvd all in one systém s rozbitou mechanikou kterej mi díky svým optickým vstupem slouží čistě jako zesilovač... Do druhýho scartu mám nějakej dvd rekordér ještě bez hdmi - na ten sem tam něco nahraju ale hlavně na něm přehrávám a zvuk mi jde do toho all in one přes optickej kabel.

Pak tam mám hdmi ze satelitu. a sem tam píchnu hdmi z notebooku, když chci přehrát něco v hd...

2x hdmi podle mě stačí, kor když to umí mpeg 4 pozemní...

proč chceš nahradit plazmu..odchází či co? :-)
Fru
Junior

Odeslat příspěvekod Koby 14. 12. 2009 21:05

neodchází, akorát do obýváku chci prostě novější typ. ted jsem tam měl 94cm Panasonic 3 roky starou. Ta pujde na chalupu a do bejváku prostě něco novýho... :-) slouží bezvadně.
Koby
Mírně pokročilý