Mam ji kratce ale nastaveni bylo rychle a intuitivni,nalezeni programu trvalo cca 6min a naslo vse co se na dane antene dalo chytnout signal dvbt je dobry jen me mrzi ze u info programu nejde videt kvalita a sila signalu jen u lazeni bylo cislo 9 nevim jestli je dobre nebo spatne,nicmene programy hrajou dobre taktez nova hd,sem tam se obraz lehce rozkostickuje ale to je spis vlivem ruseni jelikos mi to delalo i na setoboxu,mensi problem jsou starsi programy ktere uz tak maji spatny obraz pak se obraz jevi jako rozmazany a barvy lehce slite,pokud jde o nove filmy je obraz pekny ale kvalit HD nedosahuje ale koukat se na to da vpohode.
Jinak jsem jeste koupil blu-ray a tam je obraz spickovy.Zvuk je trochu jiny nez u bezne TV neni jakoby tak primy,vychazi ze zezadu televizoru ale za 2 dny jsem si zvyk ze si to ani neuvedomuji.Pripojoval jsem PC a tam je to lahoda, obraz krasne ostry jak na beznem LCD 22" monitoru.Co se tyce barev jsou pekne v porovnani s plazmou co ma kamarad stejny model i velikost jsou jakoby vice barevne vyraznejsi jakoby vice sviti ale vse jde nastavit jak komu vyhovuje jeste jsem stahl jas na 40% uplne dostacuje,nejsem zvykly ze TV sviti jak lampa

Co jsem si jeste vsiml je ze v rozich je trochu tmavsi pokud je jednotna barva na cele TV ale neni to zadna katastrofa,pokud je v tv film kde jakoby blikaji blesky fotoaparatu tak jde videt jak se blesky ukoncuji v pruzich to bude asi 50Hz technologii nebo nevim cim ale to je snad 1% filmu tak je mi to fuk
Za ty penize jsem spokojen a koupil bych znova na me divani vyhovuje na 110%

s pripojenym PC nadhera jeste vyzkousim nejake hry jestli se obraz stiha rychle pohyby ale asi ano nema z toho obavy.Co se mi moc nelibi je ovladac jako pro slepce a je dost tezky.Spotreba je u vypnute tv na 12W,pri zapnutem stendby 24W a pri sledovani bezne tv hlasitost na 8 normalni hlasitost je 44-85W maximalni byla 99W a pri vapnutem ECO rezimu je 114W s ECO to same 84W
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)