Používám HTPC s win XP a ATI HD 3200 zapojené přes HDMI do TV Panasonic. Pokud je v okamžiku startu windows TV zapnutá, je vše v pořádku, ale pokud je TV vypnutá (např. se HTPC pustí samo pro nahrávání), nedaří se mi už žádným způsobem obraz získat.
Pokud mám připojený druhý monitor na analog VGA chová se vše správně: obraz mám na monitoru a pokud zapnu TV a zvolím (v desk.cpl, catalyst apod.) že je druhý monitor (TV) připojen, objeví se obraz i na TV.
Tento postup ale nefunguje pokud není v okamžiku startu windows zapnutý žádný monitor. Pak se jako primární připojený ve windows nastaví poslední stav (tedy TV), ale po zapnutí TV mám černou obrazovku a obraz se nedá nijak získat. Přitom windows zapnutí TV zaregistrují, protože při jejím zapnutí změní zařízení Monitor z "Výchozí monitor" na "Monitor Plug and Play"
Zkoušel jsem pomocí klávesových zkratek, různých comand line utilit (nic nevidím, takže jinou možnost nemám) a programů přepínat zobrazení, připojovat odpojovat primární a sekundární monitory apod. a nic nezabírá. Driver si myslí, že zobrazuje, ale já vidím prd. Zkoušel jsem všechno možné s následujícími proramy: ATI Catalyst, Ati Tray tool, Devcon, UltraMon, Display Changer, NirCmd a na nic jsem nepřišel. Jediné co zabere, je po zapnutí TV uspat a znovu probudit HTPC. To ale nejde, když zrovna nahrává. Prosím o jakoukoliv rozumnou radu!