LCD do 760 € (23000)

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kodym 19. 5. 2010 21:13

Neviem chlapi,ale SHARP ma vybudovanu fabriku v Polsku a v Spanielsku.Pokiaľ je mi známe,tak v Polsku vyrába uhlopriečky nad 42".Aspoň tak sa písalo v roku 2008 a 2009.
kodym
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 19. 5. 2010 21:33

V Poľsku sa tv nerobia, iba sučiastky. Ale pravdu maš, na Barcelonu som zabudol. Tam sa robia veľke uhlopriečky od 46 vyššie, ale (pokiaľ viem) len s klasickym podsvietenim. Ale tiež sa tam asi nič nevyraba, iba sa skladaju.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod windsor 20. 5. 2010 14:30

Ryan Giggs píše:Philipsy 5-kovej rady namaju 8 bit, ale 10. Vyššie rady viac. Kvalita obrazu pri rovnakom paneli zaleži na elektronike (procesor, obvody...). Ano, všetky Sharpy su (zatiaľ?) made in Japan. 4:3 sa u Sharpu navoliť da a môžeš si aj zvoliť, či ostane nezdeformovany (s pasmi po bokoch), alebo sa roztiahne na celu plochu. Inak taketo veci si môžeš zistiť z manualu. Všetci vyrobcovia maju ku všetkym modelom manualy na ich strankach. Firmver sa aktualizovať da, ako často však vydavaju novy to ti nepoviem.

Vďaka za informácie, myslím, že sa rozhodnem pre Sharp, ale ešte by som vás chcel poprosiť o radu, ako je to odozvou u Sharpu, totiž tá 5605 má uvádzanú hodnotu len 2 ms,. čo sa mi zdá veľmi slušné. Verím tomu údaju, pretože ako som už spomenul u známeho som sledoval Philips 7864, ten má odozvu 3 ms a môžem povedať, že skvele dokázal zobrazovať aj rýchle scény, či už vo filmoch alebo pri športe.
Pýtam sa na túto vec pretože často pozerám práve športové prenosy a dúfam, že aj Sharp je v tomto smere na tom rovnako dobre ako Philips.
windsor
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 20. 5. 2010 15:33

Odozvu nerieš, su to len papierove udaje, ktore s realitou nemaju nič spoločne. Realna odozva sa pohybuje v desiatkach ms v zavislosti na nastaveni tv. Stači si pozrieť testy. 2 ms nema žiaden tv. A aj keby, či je to 2 alebo 8, rozdiel okom nemaš šancu postrehnuť. Žiadny sučasny tv s odozvou nema problem.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod windsor 20. 5. 2010 16:13

Ok, diky moc za informácie. Ešte sa chcem spýtať na jednu vec ohľadom toho Sharpu. Aký je rozdiel medzi modelom Sharp Aquos LC-32LE750E http://datacomp.sk/lcd-led-tv-sharp-aquos-lc-32le750e-32-_d67535.html
a Sharp Aquos LC-32LE705 http://datacomp.sk/lcd-led-tv-sharp-aquos-lc-32le705-32-_d68054.html, keďže tú 750E majú za 782.65 EUR a 705EV len za 642.30 EUR.

Nemajú tam náhodou nejakú chybu ? Ja som totiž ten model 750E zatiaľ inde nevidel.
windsor
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 20. 5. 2010 17:19

Priznam sa, že o LE750 som nepočul. A ujo google tiež mlči. Takže zrejme sa jedna o chybu lebo keď sa pozrieš do popisu produktu, už je tam napisane 705. Ak by model 750 existoval, tak google by niečo našiel aspoň na zahraničnych strankach.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod windsor 21. 5. 2010 14:09

Tiež som si to myslel, zrejme tam bude len chybička, medzitým som už napísal dotaz priamo na produkt manažéra do toho Datacompu, on bude najlepšie vedieť čo tam vlastne majú v ponuke. Mňa len zarazil ten cenový rozdiel medzi dvomi takmer identickými modelmi, ktoré tam majú uvedené. Ale s cenou u nich to nie je taký problém, keďže vedia znížiť cenu produktu podľa konkurenčnej ponuky, ak im ju uvediem, takže môžeme u nich nakúpiť za dobrú cenu .

Ešte raz vďaka za tvoje rady ohľadom výberu TV.
windsor
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 21. 5. 2010 15:49

V Datacome nie je problem. S nimi sa vždy da dohodnuť na cene.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod el.che 26. 5. 2010 09:50

Ak Ti to este pomoze, Ja som volil sharp lc 32le705ev. 100Hz a led podsvietenie crystal panel, dava neobycajne brilantny obrazok. (starsie modely 600 maju len 50Hz). FUL HD predstavuje pripravenost na uplatnenie kvalitnejsieho signalu, ktory je dnes zatial vzacne zriedkavy, ale uz je na spadnutie, resp. plne vyuzitie Blue Ray. Pokial stojis o Sharpom ponukanu premium garanciu 2+1 roka, bezpodmienecne od predajcu ziadaj specialny kupon s jedinecnym registracnym cislom, inak budes mat problemy s registraciou!!!.
Cez USB mozno realizovat len foto a MP3. Mam ho 3 mes. a som 100% spokojny.
el.che
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod perdoch 10. 6. 2010 18:10

Caute bratranec uz kupil Sharp LC40LE705e a chcel by TV kalibrovat,pozna niekto dobru stranku na kalibraciu tohto TV dik.
Tv Sharp LC 40 LE705EV,Repro H/K HKTS 60,reciever Denon AVR 1611,BP LG BD 390
perdoch
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 10. 6. 2010 20:28

V akejkoľvek recenzi najdeš nastavenie po kalibracii.
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1267795029
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod Xaerooo 15. 6. 2010 11:07

perdoch : ako je bratranec so SHARP LC40705 spokojny?
Xaerooo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod perdoch 15. 6. 2010 17:03

Bol som u neho a musim povedat super.Sice ma TV zapojeny zatial len cez stary Homecast prijimac a pozlateny 21 pinovy scart,ale obraz je velmi slusny,dokonca aj zblizka.Pozerali sme cez neho futbal aj F1 a ziadne trhanie a nerozmazavanie obrazu,vsetko plynule.Uvazujem ze si ho poriadim aj ja,mozem len odporucit, a tymto by som chcel podakovat aj za bratranca,vsetkym ktory poradili pri vybere tohto TV.

Cez HDMI kabel a HD programy to musi byt uz uplna nadhera caute :-D
Tv Sharp LC 40 LE705EV,Repro H/K HKTS 60,reciever Denon AVR 1611,BP LG BD 390
perdoch
Junior

Předchozí stránka