Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Takže nakoniec aj ja som sa rozhodol nakupovať cez Datacomp. Čo sa týka tých dvoch Sharpov, čo tam riešil"windsor", vec sa má tak, že sa jedná o ten istý model, mali tam teda nejaký myš-maš v tomto ohľade
.
Ale mám takú dilemu, na ten Sharp 705 mi vedia urobiť najlepšiu cenu 635 €. Ale Philips 5605 teraz začiatkom týždňa znížili len na 554 €, čo sa mi zdá veľmi slušná ponuka. Rozdiel medzi Sharpom a Philipsom je teda až 81 € (t.j. vyše 2400 Sk)
Chcem Vás preto poprosiť o radu, či pri takomto cenovom rozdiele nie je lepšie vziať predsa len ten Philips alebo ten Sharp je o toľko lepší ako Philips, že aj tých 81 € sa oplatí priplatiť ?
Osobne si myslím, že pri takýchto cenách je už Philips zaujímavejší.
Prípadne pri cene okolo 550 € nie je zaujímavejší aj iný model LCD (možno aj inej značky).
Xaerooo píše:Chcel by som sa este opytat tiez uvazujem o jednom z tychto dvoch modelov...pozeral som sa na udaj Doba odozvy...u Sharpu je udavany 4ms a u Philipsu 2ms...je to podstatny rozdiel,alebo je to tiez marketingovy tah?
stanley36 píše:Poradí mi prosím ešte niekto ohľadom vyššie uvedenej veci. Teda, či Philips 5605 za 554 € alebo Sharp 705 za 635 €.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků