Test TV - Stereo Video 6/2010?

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod vlcetin 28. 5. 2010 06:30

Nemá již někdo např. z předplatitelů výsledky testu 40“ (100cm) LCD TV se 100/200Hz technologií z červnového čísla k dispozici? Moc díky ;-)
vlcetin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kuba4 28. 5. 2010 09:10

Všechny TV jsou vynikající. ;-)
Marantz CD-17, PM-16 Casea, Pioneer PL-630, JBL 4315B
Pioneer PD-95, SPL Phonitor, AKG K-1000
Kuba4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 28. 5. 2010 09:10

Kuba4 --> :D :tleskani
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Petr1968 28. 5. 2010 10:45

Co vynikající?? špičkové :nenapadne
Smrt je pouhý okamžik, kdežto hanba trvá navěky.
Petr1968
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod muvo 28. 5. 2010 11:30

Az na dva tri modely vsetky ziskaju titul "Dobra koupe" a 9 hviezdiciek z 10tich :)
muvo
Junior

Odeslat příspěvekod PAVEL.2 28. 5. 2010 11:40

Super se skvělými TV už nebude žádná potíž a všichni budou spokojený paráda. :D
PAVEL.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Odar 28. 5. 2010 11:45

Ono by podla tych casopisov stacilo vyrabat 1 typ TV :D
Odar
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod lumix22 28. 5. 2010 12:57

vlcetin: výsledky toho testu ber jen orientačně. Jinak S/V č.6 by mělo vyjít počátkem příštího týdne, taky už čekám až mi přijde do schránky. ;-)

Kuba4: Všechny TV určitě vynikající nejsou 8-)
lumix22
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jito 28. 5. 2010 13:12

Nechápu váš pesimismus k testu,který jste ještě ani neviděli.
Je spousta hlasů kteří tvrdí,že podobné testy jsou zaplacené.Já tomu nevěřím,informace tipu "jedna paní povídala" mě nezajímá.
Kam tedy chodíte pro "seriozní" informace vy?A nepište sem vámi oblíbené stránky-já o nich můžu tvrdit to samé,co vy.

PS-nepracuji pro redakci tohoto časopisu.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod lumix22 28. 5. 2010 14:10

Ono to bude trochu tím, že tyhle české testy nejsou tak kvalitní jako ty zahraniční. Hlavně ty anglické a německé jsou na vysoké úrovni. Ten ze S/V je jeden z mála kvalitnějších testů v ČR, ale ještě nedosahuje kvality těch testů 2 výše zmíněných zemí. Spíš bych ten test bral jako doporučení a pomoc při koupi. Samozřejmě je dobré před koupí vyhledat i jiné testy - časopisy, net, recenze uživatelů atd. ;-)
lumix22
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod PAVEL.2 28. 5. 2010 14:49

jito píše:Nechápu váš pesimismus k testu,který jste ještě ani neviděli.
Je spousta hlasů kteří tvrdí,že podobné testy jsou zaplacené.Já tomu nevěřím,informace tipu "jedna paní povídala" mě nezajímá.
Kam tedy chodíte pro "seriozní" informace vy?A nepište sem vámi oblíbené stránky-já o nich můžu tvrdit to samé,co vy.

PS-nepracuji pro redakci tohoto časopisu.

Tyhle TV jsou spotřební elektro. tak to podle toho taky vypadá. Pokud projdeš okolo Profi panelu LCD je to obrazově jinde.
PAVEL.2
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jito 28. 5. 2010 15:13

Co to je "profi" panel?
Myslíš,že TV v ceně 40-50 tisíc je pořád spotřebka?Bude v ní stejný panel,jako v té "profi".Maximálně řídící obvody budou jiné,ale to se z cenou dostaneme jinam.Podobný časopis je zaměřen právě na spotřební elektroniku,tak v něm nemůžeš čekat "profi" panely.
jito
HD SATan

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 28. 5. 2010 15:25

Profi panely su v monitoroch. A tie testy v SV vzbudzuju pochybnosti, kedže aj tie najlacnejšie TV su "vždy" vynikajuce.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod lumix22 28. 5. 2010 16:02

No pravě, to hodnocení je v posledních pár letech u S/V nějaké čudné. Ale kdysi tomu tak v S/V nebylo. Dříve to bylo hodnoceno objetivněji a reálněji. Nebyl problém dát nějakému křápu hodnocení Průměrný, či Podprůměrný nebo tak nějak. Hodnocení Vynikajíci získávali opravdu jen ty TOP přístroje. Většína standartních přístrojů měla hodnocení Dobrý nebo Velmi dobrý. Což bylo reálné hodnocení. ;-) Nevím čím to, jestli se v posledních letech změnila politika (vedení) časopisu a s tím i umírněné hodnocení skoro pro všechny. To už by pak mohly dostávat i produkty z tržnice hodnocení Vynikající či produkt roku anebo Technologie budoucnosti :-D :-D :tleskani
lumix22
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod johanx 28. 5. 2010 16:28

Ryan Giggs píše:Profi panely su v monitoroch. A tie testy v SV vzbudzuju pochybnosti, kedže aj tie najlacnejšie TV su "vždy" vynikajuce.

Proč by neměly být, ve své kategorii?
Stereo: Naim Supernait 3, Naim Ovator S-400, Technics SL-G700, Tv: TCL65X925, sluchátka: AKG K701, Beyerdynamic Lagoon, Kino: Arcam HDA AVR 11, centr+surr. Swans
johanx
Mírně pokročilý

Další stránka