37'' LCD TV do 20 tis.

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod zac.je.toho.loket 3. 8. 2010 15:53

Zdravím,
potřeboval bych poradit ve výběru Full HD LCD panelu.

Pozorovací vzdálenost: cca 2-2,5m

Osobně bych preferoval 37'', ale klidně větší. Jakou značku je mi jedno.

Měla by posloužit ke sledování především sportovních kanálů přes satelit, připojení PS3 (HDMI) a sledování filmů ve vysokém rozlišení. Nevím, jestli se poohlížet po 100Hz nebo stačí 50Hz. Napadlo mě, že pro hraní na PS3 by nebyla na škodu rychlá odezva. Při brouzdání po různých online-shopech jsem tento údaj v popisu produktu snad nikde nenašel.

Nebylo by špatné, kdyby měla vestvěné USB na připojení externího disku kvůli sledováni DivX/Xvid filmů, prohlížení obrázků. Pokud něco takového existuje :-)) Není to však podmínkou.

Eventuelně bych ještě akceptoval pořizovací cenu do 22 tis.
zac.je.toho.loket
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 3. 8. 2010 18:34

zac.je.toho.loket píše:Nevím, jestli se poohlížet po 100Hz nebo stačí 50Hz. Napadlo mě, že pro hraní na PS3 by nebyla na škodu rychlá odezva.

Odozva ťa nemusi zaujimať. Všetky sučasne tv ju maju dostatočnu. Navyše pre pre hry to vôbec nie je podstatny udaj. Dôležitejšia je hodnota input lagu a tu maju jednotlive modely rôznu. Najnižšiu maju modely od Sony, Sharpu a Philipsu. 100 Hz tiež nemusiš riešiť, v cene nad 20 000,- to už maju (snaď na niekoľko malo vynimiek) všetky tv.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod lumix22 4. 8. 2010 12:19

LG 37LE5300, LG 37LE5500. Panasonic TX-L37(42)G20E.
lumix22
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 4. 8. 2010 12:41

Určite by som volil už rovno 40". Na 2,5 metra akurat. Pokiaľ to ma byť aj na hry, tak ako som pisal, niečo od Sharpu, Sony alebo Philipsu. Pripadne rovno plazmu.
Sony 40EX500, Sharp 40LE705, Sony 40EX700, Philips 40PFL5605H. Pripadne ak predsa len v 37" tak Philips 37PFL7605H.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod anonymni 4. 8. 2010 15:34

Sony KDL 40EX500
anonymni

Odeslat příspěvekod zac.je.toho.loket 5. 8. 2010 11:00

Díky za poskytnuté info ;-) Chtěl jsem se ještě zeptat, jestli nemáte zkušenosti s LCD od Sharp a co LCD Led TV? Hodí se na hry?
zac.je.toho.loket
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 5. 8. 2010 19:02

U led LCD plati presne to iste čo som pisal vyššie. Zaležitosť input lagu, takže Sharp, Sony, Philips. Pokiaľ ide o Sharpy, tak konkretne vyššie spominany model LE705 a trochu drahši ale lepši LE810 patria vo svojej kategorii k najlepšim. A pokiaľ ide o kvalitu Sharpov, tak všetky su made in Japan a je na nich 3-ročna zaruka.
Ryan Giggs
TV expert