toto je moja story.
cca pred 3 rokmi som kupoval placku. lcd alebo plazmu. vtedy bolo rozhodovanie velmi jednoduche. vsetky plazmy mali lepsi obraz ( v danej cenovej relacii !!!). Moj znamy mal plazmu. mal krasny obraz. mal samsunga. tak som kupil samsunga. ake bolo moje sklamanie ked som to priniesol domov. ked bol obraz cista staticka plocha, obrazovka strasne blikala. ale strasne. nechapal som. vratil som datartu asi 3 plazmy a nakoniec som si vyziadal nazad peniaze. vratili mi. potom som sa vrhol na novy model od samsungu a ten som kupil. mam ho dodnes a som s nim spokojny. krasny obraz.
a story pokracuje. min tyzden cca po 3 rokoch som si kupil dalsiu plazmu. panasonic. do dalsej izby. a skoro som na rit padol ked som to doma nainstaloval. staticke jednofarebne plochy strasne blikali. biela uplne katastrofalne. na to sa nedalo pozerat. to co som povazoval za jednorazovy problem samsungu (daneho modelu) dnes povazujem za vaznu chorobu plaziem. dajte si vyguglit frazu"blikanie plazmy". je toho plny net. vratil som. vratili mi peniaze.
co to ma znamenat. to ta plazma je taky smejd? to mam nahodou model co neblika??? nechapem. v dnesnej dobe si doniest domov model co blika jak vianocny stromcek??? dakujem neprosim.
od zajtra zacinam zhanat novy televizor. bude to lcd... a to som bol velky zastanca plaziem...
mate s tym aj vy nejaku skusenost?