taky ladím .... televize mírně bzučí stále. at se tlačí kamkoliv... pro hodně lidí to je neslyšitelné, já to občas slyším. pak je druhé bzučení a to zadního krytu .. to je strašnej randál kterej slyším pernamentně i z 6m při zaplém zvuku, žena jen když se jí zeptam jesli něco slyší.
Dá se eliminovat podložením panelu mezi držákem a krytem v prostoru mezi šrouby. asi uprostřed TV u levého držáku a trochu níže u pravého( pohled zezadu)
pak mi ještě pomohlo rozepřít poskládanou deku mezi zed a TV v prostoru mezi držáky. Ale TV se uprostřed hřeje tak sem od toho zatím upustil, ale plech tam je taky volný.
ale po 14 dnech se mi TV zase rozbzučela a začal jsem tam různě podstrkovat papírky a klíny. Ted už snad o zadním plechu vím skoro vše tak s chystám TV sundat, vyndat pokysy zničený miralon, který jsem jako začátečník při prvním věšení dal aby Tv nerezonovala a nepoškrábal jsme ji držákem.
Miralon nahradím proužkem skládaného kartonu, mezi šrouby dám dvě vrstvy aby se plech stlačil a pak případně vložím špalíky z tvrdého polystyrenu na rozepření středu televize o zed. Všechny šrouby utáhnu.
Víc pro to nedokážu udělat. Pak to zkusím neúspěšně reklamovat a čekat až zlevní TV typu 55le8500

... zatím jsou levnější špunty do uší
V rodině mají LCD LG 37" a taky se jim rozbzučela. ted ji dává na reklamaci tak si počkám jak to dopadne. Druhá ta samá nebzučí. Trochu to přikládám že bzučící je na držáku a nebzučící na stojanu...