od kuko61 24. 5. 2011 23:14
Mam 50" HD ready plazmu Samsung PS50A456 kupovanu pred vyse 2 rokmi, vysla ma okolo 750€.
TV sa menit nechystam, nakolko som s nim spokojny, ale keby som si v sucasnosti musel nejaky kupit, zase by to bola plazma s minimalnou velkostou 50" a v podobnej cene. V sucasnosti sa uz ale daju zohnat do 700€ aj 50" FullHD plazmy, takze asi by bol uz FullHD. Aj ked moj nazor je taky, ze HD ready rozlisenie je pri vzdialenosti od TV > 2m dostacujuce a rozdiel oproti FullHD je sotva viditelny.
Co sa tyka vybavy, velke naroky nemam. Dolezity je pre mna co najlepsi obraz, verne farby, pripadne moznost upravy farebnosti cez menu TV, aby sa dali farby nakalibrovat pomocou sondy. Prehravanie multimedialnych suborov v stave, v akom sa nachadza v sucasnych modeloch by v TV vobec nemuselo byt, vacsinou je to bieda a funkcnost zdaleka nedosahuje kvalit najlacnejsich HD prehravacov.
Z vybavy by som za plus povazoval mozno DVB-T DVB-C tuner a 3D, ale netrval by som na nich.
AVR Yamaha -> Infinity Kappa 8.2i
Dali Zensor 1 AX
Pioneer U-05 -> Burson Soloist SL / xDuoo TA-20 / Loxjie P20 -> Audeze LCD3, Verum One, Meze 99Classic, HE400se, Senn HD530/II, HD540/II, HD560/II, HD565