lumix22 píše:Podporuje ta telka formát NTFS? V jaké formátu máš ten Seagate FreeAgent, 250 GB? To rozdělení discu by snad vadit nemělo i když pro telku je lepší, když je na discu jen 1 část. Víš jak, není to počítač, který si s tím poradí zatím lépe než telka.
Seagate má formát NTFS, ale je tam len jedna partícia, taktiež môj spomínaný USB kľúč je formátovaný na NTFS a TV vie prehrať obsah u oboch zariadení bez problémov, prehraje dokonca aj súbory MKV.
Ale jasné, že schopnosti tohto TV sa nemôžu rovnať PC, tomu sa nevyrovná ani multimed. centrum, ak tak až HTPC.
Abox píše:Normalni clovek se pred zapojenim cehokoliv podiva do manualu na stranu 16, kde se dozvi, ze:
Only FAT or DOS-formatted USB storage
devices are supported. File names must not
exceed 128 characters.
No chválabohu ja som ten "normálny" človek, aspoň dúfam

a zvyknem si vždy preštudovať návody na obsluhu. Ako to spomína Ryan v návod nie je vždy najspoľahlivejší a to sa potvrdzuje aj v tomto prípade, keď síce sa podpora NTFS neuvádza, ale TV ju v skutočnosti podporuje.
MgX píše:Teoreticky to může být i tím, že TV bude mít omezen počet souborů, které je schopna z disku zobrazit. Jestliže načte více těchto souborů ... zobrazí jen některé, nebo vůbec žádné.
Dobrá myšlienka, ale potom by to pravdepodobne neprehralo ani ten Seagate, aj tam je totiž podobné množstvo súborov, ako na tom WD - zatiaľ som tam nekopíroval väčšie množstvo dát. Ale môžem skúsiť zredukovať množstvo súborov a uvidíme, či predsa to nebude takto.
No zdá sa, že to bude asi predsa tými partíciami, tak ako som to predpokladal. Ešte ma však napadlo či problém nie je v tom, že tam mám 3 primárne NTFS partície a možno by som mal mať rozšírenú partíciu s 3 logickými jednotkami
Ale myslím si, že mať 2 TB disk len 1 partíciou, len kvôli prehrávaniu na TV, to by nebolo fakt moc dobré riešenie. Pri 250 GB to bolo niečo iné.