Poraďte jakou TV...50" FullHD

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Farell 13. 8. 2011 19:36

Zdravím Vás a zároveň sa na Vás obracím a prosbou ohledne výběru TV... ;-)

Prolistoval som weby jako je Heuréka apod...ale nevím si vybrat nebo když si vyberu je tam nejaká moucha co mi vadí. :-|

Tady uvedu nekolik bodú co si asi predstavuji.

1. Obrazovku chci 50" FullHD 1920X1080 ... :!:
2. nechci tam sat.tuner jelikož mám HD satelit a kartu SYKYLINK Irdeto. :!:
3. nemusí to vědet přehrávat nejaké soubory tedy nemusí mít ani USB mám Xtreamer PRO. :!:
4. cena do 13.000 - 18.000Kč :-D
5. alespoň 3-4 HDMI konektory. Satelit , PC , Playstation 3 , Xtreamer PRO. :!:
6. Jenom Samsung nebo LG panasonic nechci jelikož sem tam delal 5LET tak mam te značky plný zuby. :roll:

S toho co sem napsal to bude asi jen Plazma ale to by nevadilo ani spotreba mi nebude vadit.

Děkuji za Vaše názory :nenapadne
Farell
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Žulda 14. 8. 2011 21:19

Ahoj, tak přesně tohle řeším taky, rozvod, stěhování a nová TV. Požadavky mám cca stejné, HDMI by mi stačily 3, v nouzi i 2 (to mají starší modely LG a časem k tomu dám 5.1 receiver). Nejvíc mě právě zaujaly nové plazmy od LG, jen by to chtělo doporučení od někoho, kdo je zná. Srovnatelný Paňák vychází dráž (neprojížděl jsem tedy všechyn eshopy) cca o 25%. Jestli to bude znát i na HD obraze netuším. Teď máme už snad 5-6 lel LCD Panasonic 32", základní model, ani DVB-T to nemá. Spotřebu neřeším, pojede to jen po večerech pár hodin.
Žulda
Junior

Odeslat příspěvekod anonymni 14. 8. 2011 21:23

Samsung PS51D550
anonymni

Odeslat příspěvekod Farell 15. 8. 2011 20:27

Takže oželel jsem ty HDMI na 2X . Pc pripojovat nebudu a PS3 si prohodím HDMI kabel když budu o víkendu hrát... ;-]

Moje volba je LG 50PV350 :

# 600Hz Sub-field Driving
# Full HD 1080p rozlišení
# Picture Wizard
# 24p Real Cinema

Pro detaily klikněte taky je to ofiko LG stránka:
http://www.lg.com/cz/tv-audio-video/televizory/LG-plazmove-tv-50PV350.jsp
Farell
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Žulda 15. 8. 2011 21:40

Nojo, ale ta má jeden HDMi vzadu a druhý z boku a to ti tam bude čouhat drát... Jinak už jem taky na ní koukal a i podle hodnocení nevypadá zle.
Žulda
Junior

Odeslat příspěvekod martin2580 19. 3. 2012 08:19

Ze strany u ni drat necouha, je to jakoby zapusteny nekolik cm v boku mam tu stejnou v sedesatce....
martin2580
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nunacek0 19. 3. 2012 09:55

Farell píše:Takže oželel jsem ty HDMI na 2X . Pc pripojovat nebudu a PS3 si prohodím HDMI kabel když budu o víkendu hrát... ;-]

Moje volba je LG 50PV350 :

# 600Hz Sub-field Driving
# Full HD 1080p rozlišení
# Picture Wizard
# 24p Real Cinema

Pro detaily klikněte taky je to ofiko LG stránka:
http://www.lg.com/cz/tv-audio-video/televizory/LG-plazmove-tv-50PV350.jsp

Než se do LGpv350 pustíš tak si pročti pár stránek, kde řeší problém se samovolným vypínáním během provozu:
http://www.tvfreak.cz/forum/showthread. ... %A1n%C3%AD

A co se týče toho Samsung 550 tak si ho jdi prohlédnout do prodejny, protože pokud máš aspoň průměrný slunečný pokoj tak trpí dosti velkými odrazy z důvodu velice lesklé obrazovky. Tak jsem to v prodejně viděl já, když vedle sebe stály LG,Samsung a Panasonic. I když máš Panasonicu plné zuby na odrazy trpěl s přehledem nejméně. :-)
nunacek0
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Semtex 19. 3. 2012 10:19

Myslím, že už mají víc jak půl roku vybráno.. :D
Mr.Semtex
HD SATan