LED či LCD do 8 tis.

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Carismatico 14. 9. 2011 09:07

Dobrý den, po 14 letech hodlám vyřadit starou televizi. Neboť se absolutně neorientuji na poli televizí a jejich technologií, rád bych zkušenějších lidí a poprosil bych o rady, jakou televizi do této cenové kategorie zakoupit?

Jen tak zhruba jsem narazil na tuto televizi
http://www.mall.cz/led-televize-funkce/ ... -ue32d5000

Vůbec nevím, zda je lepší LCD nebo LED či plazma? Zda mám volit rozlišení HD Ready nebo Full HD? Navíc váhám i nad samotnou úhlopříčkou. Mám menší pokoj a na televizi koukám od vzdálenosti 2 - 2,5 metru.

Díky za tipy, rady a doporučení.
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Junior

Odeslat příspěvekod Slamka 14. 9. 2011 10:09

1. V dnesnej dobe FullHD
Mysli na buducnost..

2. Ak je TV vyslovene na filmy, tak plazmu
A inak LCD a LED je to iste, rozdiel je len v technologii podsvietenia. LED TV je len marketingovy tah na ludi....

3. Velkost co najvacsiu co sa Ti zmesti do rozpoctu a do obyvacky (na 2-2.5m by som bral aspon 37"-40"), aj ked zo zaciatku si budes mysliet ze si blazon co si vzal taku velku TV :) Casom si na velkost, resp. malost obrazovky zvyknes a budes lutovat ze si nevzal vacsiu.
Slamka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 14. 9. 2011 12:08

1. Pri vzdialenosti 2,5 metra a uhlopriečke 32" nie je myslieť na buducnosť nutne.
3. suhlas, ak to nema služiť aj ako monitor k PC, tak je lepšim riešenim plazma. Zvlašť pri nizkom cenovom rozpočte.
Ryan Giggs
TV expert