Dobrý deň,
snažil som sa nájsť odpoveď na internete ako aj na Vašich fórach no bezúspešne. Zanedlho budem mať pred sebou úlohu zakúpiť nový televízor a preto sa chcem s Vami poradiť v predstihu, nech mám dostatok času na rozhodnutie. Môj dotaz sa bude skladať z dvoch otázok.
1. Predbežne som si vybral televízor Samsung UE32D5500. Pozdáva sa mi jednak z hľadiska výzoru ale aj funkcionality. Otázka, ktorá ma však trápi je, či bude možné s touto telkou aj surfovať po internete. Na internete konkrétne na youtube.com som našiel veľa videí, ktoré zobrazovali televízory z radu "Smart TV" ako schopné prehliadať internet. Nedávno som na stránkach jedneho internetového obchodu našiel informáciu, že konkrétny model nie je schopný resp. nevyužíva funkciu Web browser. Preto by som Vás rád poprosil o vyjasnenie tohto problému.
2. Stručne načrtnem izbu do ktorej bude televízor umiestnení, a budem rád ak mi môj vyššie spomenutý výber televízora schválite alebo doporučíte iný.
Miestnosť má rozmery 5,5 x 3,5 metra. Televízor bude umiestnení na kratšej stene miestnosti a teda približne vo vzdialenosti 2 - 2,25 metra od diváka. Je uhlopriečka 82 cm postačujúca alebo by bolo vhodné popozerať sa aspoň po 37' televízore ?
Za všetky odpovede vopred ďakujem
Shadowiq