Co sa tyka pozerania , citania na velkej tv pri pouzivani ako PC vo webovom prehliadaci,problem som vyriesil- Musi to byt v Chrome , dalej mys -odporucam logitech performance MX alebo ina ktoram ma tlacitko Zoom ci ine tlacitko ktore sa da nakonfigurovat ako Zoom.Otvoris okno prehliadaca , kurzor das na pismena a kliknes na tlacitko zoom a velmi jemne kolieckom na mysi k sebe alebo od seba , zvacsujes a zmensujes cely Web-pozor je tam nejaka asi pol sekundova medzera/lag pri tom zvacsovani/zmansovani! Genialne je ze si takto prisposobis kazdu lubovolnu web-stranku-lebo kazda ma ine parametre ci rozlisenie.Chrome a mys si pamata Zoom kazdeho lubovolneho webu aj po restarte ci cisteni pc ccleanerom

Niekedy to treba nastavit znova ale to je kvoli praci na strankach,ci inych dovodoch.Ked nastavujete zoom pri maximalizovanom okne na tv -nastavenia zoomu budu platit pre maximalizovane okno, ak si okno weboveho prehliadaca zmensite musite do mierne korelovat,zmenit zoomy na prislusnu sucasnu velkost okna,samozrejme
Takze vazeni -surfovanie na velkej obrazovke sa v klude da aj z viacerych metrov a z mysou je to pohodlne a rychle, nastavenie v sekundach..
Lepsia bude nejaka nova LCD obrazovka , z novou technologiou-ta ale nebude lacna
U plazmy pozorujem mierne vypalovanie statickych objektov-na surfovanie neodoporucam vobec a aj pri desktop pozivani treba nastavit do jednej hodiny vypinanie ci setric -cierna farba, vyhodit ikony z plochy a nastavit skryvanie spodnej listy, pri najazde kurzorom sa ti vysunie.
Na filmy , hry plazma moze byt , ale ak ta trapi spotreba tak tiez radsej zvol nejake lcd.
Zalezi len aky mas rozpocet a ci ta trapi spotreba-o tom je cely tvoj vyber. Potom uz len zaruka a ci sa ti paci isty typ obrazu ale to uz dnes v predajniach mozes posudit na desiatkach tv za den povedzme.
AMD2990WX,x399Taichi,Corsairvengeance64GB2133mhz,crucialCT2050GB.SSD,NV1080TI.FE,PhilipsBDM4350,logitechG910+MXmaster,
ASUS RT-AC87U