hexx: v podstate s vela vecami by sa dalo suhlasit co pises... ja by som to trochu inak naformulocval ale v podstate suhlas s drobnymi upravami:
ani ja by som e550 nekupoval. ale ja som mal ako prim kvalitu obrazu a nie uhlopriecku. e6500 ma obraz bud totozny alebo velmi blizky e8000 a to je top plazma od samsungu. takze asi tak. ale nemyslim si ze ta e550 musi urobit zlu sluzbu. nebude to top obraz ale divat sa na to bude dat. a bude to vyrazne (semtex pocuvas?) viditelne lepsie ako lcd v danej uhlopriecke a v danej cenovej relacii). takze ja by som sa toho e550 az tak nebal. ja recnziam moc neverim ale d8000 tam vychvalovali ako priamy konkurent panaka. a e-ckova rada je este lepsia. ale ja som sa riadil podla svojho oka. a to odporucam aj barimu. tieto nase dristy si precitaj ale nakoniec uver tomu co uvidis. len musis donutit predavaca aby ti tam zapol najlepsie taky signal aky mas doma. a idealne dostat do oka naraz oba modely pre priame porovnanie. a idealne mat moznost si tam pozriet aj dynamicke sporty futbal, hokej...
My sme kedysi hovorievali: Oko neni p..a oko vidi.
vypalovanie: mam 2 a nikdy nebol problem.
VT30: tam by som bol opatrnejsi. vsetko ok, vyborna plazma s vybornym podanim farieb ale pozor : blikanie. mam uz toho samsunga doma asi 2-3 mesiace ale stale mi to neda, je to cerstve a obcas vbehnem do obchodu. dnes som bol zas. G30 od panaka zasa viditelne blikala. naozaj viditelne a to ani nebol staticky obraz, zaber na fica ako trepe dve na tri a to pozadie za nim blikalo. samsungy za nim krasny staticky obraz. nedalo sa to nevidiet. inak panaky samozrejme ok, ale mne toto na nich fakt vadi.
spotreba: tak ako pises. mozno je to aj menej ako 500/rok... nema vyznam riesit.
hexxisek píše:Já osobně bych od Samsunga tu plazmu nechtěl, ne tuhle řadu, možná že 8mičovou ano ale ne tyhle low třídy. Proti gustu žádný dišputát někdo s ní může být velmi spokojen to netvrdím, na druhou stranu ale ten Panasonic VT30 to natřel všem televizím v testech a recenzích v tom nemůže být nikdo proti, stačí se podívat na jakýkoliv server a výsledek je jednoznačný. Vypalování je, ale není to drasticky. A spotřeba? jestli někdo potřebuje řešit spotřebu (nejakých 500kč ročně navíc, tak at si koupí 20" palcovej led monitor a nemusí se bát že finančně vykrvací, radší si připlatím nějakou tu korunu a budu mít super obraz, než blbě podsvícenou ledku ze střední třídy.