Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Za jasneho dňa musiš aj LCD vyhuliť, aby si niečo videl. A hlavne ak je to leskle. A vyrobcovia LCD samozrejme spotrebu netlačia všelijakymi ECO modmi. Takže keď hovoriš A, tak laskavo povedz aj B. A razom je z toho 60-70W. To je ale jedno, ta uspora je uplne zanedbateľna (par 100 korun za rok) ale za cenu vyrazne horšieho obrazu.Mr.Semtex píše:A ledková si vezme ve stejném režimu 50W.. Pořád trochu rozdíl nemyslíš?
Tip si dostal už na začiatku, konkretne EH od Samsungu.demonicus píše:Semtex diky, konecne nekdo, kdo hodil nejaky typ.
Za 1200,- so 100 Hz veľmi nepočitaj.demonicus píše:Na tu frekvenci jsem se dival a moc se mi to nezdalo, tak jsem jim psal dotaz, jestli ma opravdu jen 50Hz.
demonicus píše:Semtex diky, konecne nekdo, kdo hodil nejaky typ.
Vypada sice hezky, ale je draha a mala![]()
demonicus píše:Pocitam, za dam tak 8k na drevo a zbytek na splatky, takze 12k az 16k teoreticky bude v klidu.
demonicus píše:Nedalo mi to a trošku hledal a narazil jsem například na tohle http://www.mall.cz/plazmove-televize-uh ... parameters
-> spotřeba 130W
A o čom asi bola cely čas reč? Načo bolo to cele obkecavanie, keď aj tak si my/nam dal nakoniec za pravdu?Mr.Semtex píše:Fakt je, že s Tvým rozpočtem je při této uhlopříčce jedinou rozumnou možností nějaká výprodejová plazma..
demonicus píše:Tak jsem musel výrazně přehodnotit svůj postoj vůči plazmám.
demonicus píše:Pocitam, za dam tak 8k na drevo a zbytek na splatky, takze 12k az 16k teoreticky bude v klidu.
demonicus píše:Ok, takže ještě jednou - rozpočet 12 - 16 tisíc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků