Do konca vypocut.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Odar píše:Ja nechcem nikomu "drzat stranu", ale to skutocne riesite 3500 CZK rocne?Mr.Semtex píše:Rozdíl v neprospěch PDP je 3372,60 Kč ročně.
Odar píše:To, ze ti koncak zere 100 W (mozno opraveny 62 W), to ti nevadi. Keby pouzivas reproduktory na TV, tak usetris este viac. Najlepsie by bolo vyhodit TV von oknom a cumiet cez okno na susedovu. Usetris este viacarmaman píše:A ja len 33 eur a za 5 rokov 150 ale 100 eur mi na urokoch preplatit nevadi....
Odar píše:Myslim si, ze 291 CZK za mesiac minies na hocico ine a ze to nie je polozka, pri ktorej sa z dlhodobeho hladiska oplati setrit. Mozno mam nadstandartny prijem - kludne ho mozes mat aj ty - staci prestat riesit nezmysly a zacat pracovat produktivne na tom, aby ta 300 CZK za mesiac "nerozhadzalo".
Ak nemas na auto, aby si ho tankoval a servisoval, tak si ho nekupuj. To iste plati aj o TV - ak nemas na jej prevadzku, tak si ju jednoducho nekup. Ake jednoduche.
Viac nemam co dodat. Autorovi topicu (a vedeniu AVfora) sa ospravedlnujem za OT. Dufam, ze kupi dobre a k spokojnosti.
Odar píše:Myslim si, ze 291 CZK za mesiac minies na hocico ine a ze to nie je polozka, pri ktorej sa z dlhodobeho hladiska oplati setrit. Mozno mam nadstandartny prijem - kludne ho mozes mat aj ty - staci prestat riesit nezmysly a zacat pracovat produktivne na tom, aby ta 300 CZK za mesiac "nerozhadzalo".
Ak nemas na auto, aby si ho tankoval a servisoval, tak si ho nekupuj. To iste plati aj o TV - ak nemas na jej prevadzku, tak si ju jednoducho nekup. Ake jednoduche.
Viac nemam co dodat. Autorovi topicu (a vedeniu AVfora) sa ospravedlnujem za OT. Dufam, ze kupi dobre a k spokojnosti.
demonicus píše:Chápu to správně, že plazma má lepší "poměr cena / výkon" než LED, že ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků